#Közösség
Halihó Srácok!

Mint nagykanalas Science Fiction fogyasztó, néhány alkalommal már elképzeltem, hogy milyen lehet egy űrcsata. Az én fejemben nem úgy zajlódott, ahogy mondjuk a realistább/tudományosabb világnézetű emberek fejében, hogy több száz/ezer/százezer kilóméterekről egymást nem is észlelő entitások, furcsa, láthatatlan lézernyalábokkal ütnek apró lukakat, síri csendben, űrhajóknak nevezett konzervdobozokon, amiknek a végső pusztulását a sötétség, a hideg, a reményvesztett tehetetlenség és a vörösen villogó vészfények hozzák el, miközben valaki fejben dúdolja David Bowie Space Oddity cimű dalát és megfagy az utolsó könnycsepp az arcokon, amint leállnak az űrruhák létfenntartó rendszerei...
Az én fejemben sokkal romantikusabb, hősiesebb, látványosabb és hangosabb egy űrcsata...

Mondjuk egy hatalmas űrállomás előtt játszódik aminek a gigantikus üvegbuborékjai alatt található parkokra és lakónegyedkre vetülnek a robbanások fényei és robajai, amiket a kaotikusan egymás körül észveszejtő tempóban elzúgó, diszkófényeket lövellő és kihegyezett, vicsorgó cápamintás rakétákat köpködő harci díszes, sikeres bevetéseket reprezentáló strigulákkal tarkított, ágaskodó unikornis mintával felfelstett, ránézésre is "extraborzasztóan" halálos űrvadászok ontanak egymásra. Mindeközben dübörög az adrenalin, dobol a vér a pilóták dobhártyáján és morajlik a nagybetűs METAL a fedélzeti számítógépből, miközben röppályák elemzései, hajómozgások számításai és szirénázó veszély feliratok cikáznak át a pilótafülkék kijelzőin...

Kb. valami hasonlót álmodhatott meg kedves WII Mor Rita barátunk is, mikor egy ilyen kis videóval feldobta nekünk a közös corp-os rattolásunkat.
Köszönjük neki és mindannyiótoknak jó szórakozást hozzá!

Ezen felül természetesen a D.O.G.M.A. (mint eddig is, úgy a továbbiakban is) epekedve várja soraiba mindazon játékosokat, akik még csak most törölgetik a medvecukrot a szájukról, miután Aura körbevezette őket az EVE Online vidámparkjában, illetve azokat is akik már a fejenálló, pörgő-forgó, hullahoppozó látványosságokra is horkolva, szemükbe folyó nyállal, szundikálva ülnek fel. És csábító ajánlattétel gyanánt egy rövidke idézettel készültem nektek az Úristen@menny.hu című klasszikus rövidfilmből:

"-Na, akkor jössz vagy nem jossz?
-Neeem, én a Mennyország kulcsát keresem.
-Az itt van e... Figyelj, elöl-hátul 4, mónikázás 2, kézimunkát meg csináljon az öreganyád!"

Köszönöm, puszi, Letschau!

#Közösség
Halihó Srácok!

Emlékeztek arra, hogy: "És mégis mozog!"?

Nah, az van, hogy hasonlóan ahhoz, ahogy Prométeusz ellopta a tüzet az égiektől, úgy csentünk el mi is egy ingyenes videó szerkesztő szoftvert a "ZINTERNET" éjsötét bugyraiból és megalkottuk azt a D.O.G.M.A.-s képet, ami MOZOG is!

Beszarás, mik vannak!

Azért követtük el ezt az emberiség ellenes bűntettet, mert arra gondoltunk, hogy ilyen (és a későbbiekben akár hasonló) MOZGÓképekkel próbálnánk meg kedvet csinálni, ahhoz, hogy minél többen csatlakozzunk be/vissza New Eden véráramába.

És természetesen van hátsónk is, amolyan szándékos fajta...

Mert természetesen pávatollként használnánk kicsiny marketing tevékenységünket, mellyel a környéken fellelhető játékosok (majdnem nőstényt írtam, de eszembe jutott, hogy azt a kifejezést a Tinder profilomra tartogatom...) figyelmét szeretnénk magunk felé is irányítani. Azaz, a D.O.G.M.A. is várja a közeli jövőben Nyugat Westfalia hercegi címére pályázók, a bálnákat és a galapagosi teknősöket menteni vágyó hercegnők és sörös kupájukat asztalhoz verdeső hadurak és úrnők jelentkezését a soraiba.

Természetesen a csatlakozási vágyat felébresztendő, tudunk ajánlani ezt-azt... Például gluténmentes aszaltgyümis édeskekszet, a sütőtökös lattéhoz, esetleg egy száraz fehéret egy kora nyári Házmesterhez vagy kertigép szerelőt Gödöllőn és környékén...

Köszönöm, puszi: Letschau!

#Közösség
Szép munka :)
#Közösség
Sziasztok!

Megpróbálom tömören és lényegretörően összefoglalni a problémámat, talán tudtok valami okosat javasolni.
15 évvel ezelőtt regeltem, nagyon megfogott a játék. 6 évig voltam aktív (2012-ig), majd mivel előtte kiűztek minket az akkori régiónkból (Fountain) ahol nagyon jó "életem" volt, utána elkezdtem hanyagolni, majd végképp elengedtem az eve világát.
Pár napja egy yt reklám formájában döbbentem rá, hogy az eve még létezik, letöltöttem és emlékeztem a régi nevemre és jelszavamra.:) Nagy fellángolással elő is fizettem ismét, skill beállítva újra, stb. Hamar leesett, hogy ez nagyon megváltozott, ez már nem az én világom -persze az is lehet, hogy én változtam meg:)
So, van egy karakter, 108m sp, vagyon kb. 11-13b (carrier, freighter, rorqual, true sansha pos minden jóval, illetve egy csomó cucc). Nen akarom, hogy kárba vesszen, esetleg van valakinek valami javaslata arról, hogy mit kezdjek vele?
#Közösség
Sziasztok kezdő vagyok magyar corpba jelentkeznék
#Közösség
Ismerkedem a játékkal, már kb másfél hete. Ma utaztam el 13 ugrásnyit, hogy vásároljak lőszert és lézert is. A lézer árát levonta az EVE de nincs az inventorimban. Megkapom valamikor?
Más: meddig hagy ingyen játszani az EVE és hogyan hagy fizetni?
#Közösség
hogy kell játszani???
#Közösség
Hogyan lehet hajót transzportálni egyik bázisról a másikra?
#Közösség
Sziasztok !
Most kezdtem a játékot és
Szeretnék kérni kis segitséget vagyis hogy valaki eltudná nekem magyarázni hogy mimit kell mivel csinálni (tudom hogy van tuturiál végig is csináltam de azért kéne még segitség).