Legyél te is C00L.!

Legyél te is C00L.!

Kedves POD-társak!

 

Az idő múlásával minden fejlődik, megváltozik, végül megöregszik. Így van ez ebben a játékban is, ahol sok nagy név felbukkant és eltűnt az évek során. A HUN Corp. is tündökölt, hódított, vesztett, győzött, menekült, kitartott, de majd 12 év után elöregedett. Utolsó végakarataként, a HUN útnak eresztette a megmaradt tagságát, minket.

Mivel nekünk ezzel nem ért véget a játék, megalapítottuk a Coortus Legio céget, hogy megújúlt erővel folytathassuk céljainkat és esténként jókat szórakozhassunk.

 

98473242_128.png

[C00L.]

Cégünk jelenleg Delve NPC területén állomásozik és a legjobb az egészben, hogy friss ismeretlenként nagyjából mindenki lő minket, így mi is lőhetjük őket, amíg a diplomaták el nem rontják a dolgokat.

Példaként: https://zkillboard.com/related/30004719/201608262100/

 

Ebben a célpontokban gazdag és valóban nehéz helyzetben keresünk hozzánk hasonló játékosokat, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, szeretnek PvP-zni, ugyanúgy, mint PvE-zni vagy órákig a legjobb POS vagy Citadel fittekről beszélgetni.

Nem vagy tapasztalt? Nem baj!
Biztosítjuk a szervezett PvP során vagy a tapasztalt pilótáink oktatásai közben az elvesztett hajók részleges vagy teljes pótlását. Hangárjainkból szabadon újratöltheted magad a gyártott T1 lőszereinkkel, illetve a közösbe dobott hadizsákmányokkal erősítheted a hajódat.

Kezdő vagy? Nem baj!
Rendszeresen szállítunk le utánpótlást, így az új karaktereknek is tudunk segíteni a Skill könyvek beszerzésében.

Inaktív vagy? Na az baj!
Nálunk elvárás a rendszeres jelenlét és TeamSpeak (VoIP) használata.

 

Jelentkezni az új vezetőnknél, pongi-nál, vagy nálam, Kailee General-nál lehet.

 

Legyél te is C00L.!

Kailee General

 

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés