EVE Source már előrendelhető

EVE Source már előrendelhető


EVE Source bemutatása - Keménytáblás és Limitált Kiadás

Ahogy azt bejelentettük a 2013-as Fanfest-en, CCP és a Dark Horse Comics kiadja az EVE Source-ot, egy 200 oldalas illusztrált útmutatót az EVE Univerzumához, annak embereihez, helyeihez és történelméhez.

Információkat, amiket eddig krónikákból, novellákból, küldetés leírásokból vagy wiki-kről kellett összegyűjtened, most össze lett szedve, rendezve és szerkesztve lett, hogy egy helyen élvezhesd. Ez a hiteles útmutató az Univerzumról minden EVE rajongónak, függetlenül attól, hogy évtizedes veteránok, vagy csak éppen most csatlakoztak a múlt héten.

Az EVE Source-ban nagyon sok illusztráció van. Míg néhány kép ismerős lehet, jelentős mennyiségű illusztráció eredetileg csak ehhez a könyvhöz készült az EVE és a DUST 514 művész csapatok által. Kiemel részeket az EVE Univerzum, New Eden környezetéből, amit eddig még senki nem látott, vagy senki nem beszélt róla, ezzel létrehozva egy egyedi perspektívát a csillagokról és bolygókról, amiket a Capsuleer-ek (EVE játékosok) és Zsoldosok (DUST 514 játékosok) otthonnak hívnak.

 

Amikor már megkezdődött a munka a könyvön kezdett el derengeni, hogy mekkora mennyiségű információ és illusztráció van a kezünkben, ezért szerettük volna megragadni az alkalmat és készíteni valami speciálisat azoknak, akik igazán polgárai New Eden-nek és ezt meg akarják ünnepelni jó dolgokkal. Ezért együtt dolgoztunk a Dark Horse-al, hogy létrehozzunk egy limitált kiadású verziót a Source-nak.

 

Ez egy megbízható védőtokkal jön, sci-fi-szerű JVP bőrrel van bekötve és egy szép piros szalaggal van díszítve, hogy emlékezz melyik Guristas kalózról olvastál.

Apokalipszis ellenálló alumínium plakett

A védőtok bélésén belül találni fogsz egy számozott anódozott alumínium emléktáblát. Az emléktáblán egy titokzatos kép található, amit neked kell megfejteni. Ez a nyomtatási mód és az anyag, amiből készült, biztosítja, hogy az emléktábla évmilliókig kitartson. Valószínűleg még meg lesz, vadonatúj állapotban 7703-ban, amikor a New Eden-be vezető féregjárat megnyílik.

A táblán találni fogsz egy egyedi kódot, amit felhasználhatsz arra, hogy a következő tárgyakat kiváltsd az EVE Online-on belül:

  • "New Eden Source" - A könyv in-game verziója. Nem tudod elolvasni, de magaddal viheted a rakteredben, ahogy a mennyekben kalandozol, mint egy halhatatlan.
  • Memory és Intelligence javító implant-ok - A könyv információk hatalmas tárháza - Nem árt, ha egy kicsit fel vagy turbózva, amikor az egészet magadévá akarod tenni.
  • Exkluzív öltözet férfi és női karakterek számára*. Valami kényelmes az avatar-od számára, hogy belebújjon, amikor a Caldari corporatocracy-ról, az Amarr rabszolgabányákról vagy a Caille-i csillogó utcákról olvas, ahol mindennek meg van az ára.

* Az öltözetek 6 hónapra maradnak exkluzívak ehhez a termékhez.

A limitált kiadás limitált

Csak 1400 példány van a Limitált Kiadásból. Ez csak a limitált kiadás, több példány elérhető az alapvető keménytáblás kiadásból.

1000 egység a limitált kiadásból az EVE Store-on keresztül lesz értékesítve, míg 200 példány az IKON-on keresztül lesz elosztva Ausztráliában és Új-Zélandon, végül 200 példány a Dark Horse által lesz értékesítve kereskedelmi eseményeken, részletek később lesznek publikálva.

Az első 500 példány aláírt litográfiával rendelkezik

A könyv még tartalmaz litográfiát két EVE művésztől Borkur Eiriksson-tól és Georg Hilmarsson-tól. Az első 500 értékesített példány általuk lesz aláírva. A kényelmedért, lesz egy számláló az EVE Store-ban, ami tájékoztat, hogy mennyi aláírt kép van még hátra.

Elérhető előrendelésre! Csak $89.99!

EVE Source Limitált Kiadás március 5-én lesz kiadva, de elérhető előrendelésre az EVE Store-ban. Menj oda, hogy megszerezd a saját példányod.

EVE Source Limitált Kiadás $89-ba kerül, plusz postázási és csomagolási költség az Egyesült Államok és Kanada számára. €79 Európai országok számára (áfát tartalmazza) és €65 nem Európai országok számára. Az árak nem tartalmazzák a postázási és csomagolási költségeket. Tarifák, vámok, adók és postai dolgozók lefizetése vagy protekciós pénz fizetése előfordulhat, attól függően, hogy merre élsz a világban - a courier contract-tok elkerülhetetlen természete.


Keménytáblás kiadása a Source-nak elérhető $39.99-ért!

Ha ez mind sok számodra és a klasszikus keménytáblás kiadást részesíted előnyben, nézd meg a Dark Horse partnerünknél a Things From Another World-öt. Március 5-én kezdenek el szállítani, de már most fogadnak előrendeléseket. Válogatott képregény boltok is elérhetővé teszik a könyvet március 5-én.

A kiskereskedelmi ár $39.99, viszont az árak változhatnak régiótól, áfától, postázástól, csomagolástól és kedvezménytől függően.

Ha várni akarsz, az EVE Source könyvek március 18-án lesznek kiadva tégla és habarcs, illetve online könyvesboltokba. Azonos napon, ebook-ként is ki lesz adva több oldalon: Dark Horse Digital, Kindle, iBooks, Google Books, Nook és Kobo.


Reméljük, legalább annyira fogod élvezni olvasni, mint amennyire mi élveztük elkészíteni.

Torfi Frans Olafsson - CCP t0rfifrans
Creative Director – EVE Universe IP


u.i.: Több kép látható ebben a devblog-ban október óta és az egyes termékek adatlapján.


Forrás: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/eve-source-limited-edition-open-for-pre-orders/

Hozzászólások:

Bejelentkezés