Friss: Safizon a Drifter haderő ostroma alatt!

Friss: Safizon a Drifter haderő ostroma alatt!

Üdvözlet!

Úgy tűnik, hogy a Drifter-ek a kezdeti kóstolgatás után ezúttal másodjára is nekirugaszkodnak Safizon rendszer megtámadásának. Ebben a rendszerben található az Amarr Navy, vagyis a "Birodalmi Haditengerészet" főhadiszállása, innen irányítják az Amarr flottákat. Jelenleg csak annyi információval rendelkezünk, amennyit a The Scope jelzavart adásából tudni lehet. A Birodalom mindent mozgósít és teljesen eltökélt, hogy megtartsa a rendszert. Mindkét fél folyamatos erősítéseket kap, így a harc komolynak ígérkezik. A Birodalmi erőket az egyik legjobban dekorált admirális Ren Karetta vezeti.

Ez a rendszer egyértelműen az itt található főhadiszállás miatt kulcsfontosságú, továbbá jelenleg itt folytatják az időközben elkészült, csúcstechnológiás Amarr prototípus-zászlóshajó többhetes élő tesztjét. Amint több információnk lesz a helyzetről frissítjük a cikket.

Kérjük, hogy aki friss információval rendelkezik az ostrom kimeneteléről, vagy az esetleges eszkalációról, az a fórumban jelezze számunkra!

16:44 EVE Time: Úgy tűnik a Birodalom győzelmet aratott. Egyelőre...

Hozzászólások:

Bejelentkezés