Eifyr & Co. reagált Tukoss üzenetére

Eifyr & Co. reagált Tukoss üzenetére

Elgoi – Az Eifyr & Co ma reggel nyilatkozatott adott ki, amelyben hivatalosan reagál az eltűnt tudós Dr. Hilen Tukoss látható felbukkanására.

Tukosst eltűntként regisztrálta a Köztársaság Biztonsági Szolgálata1 több mint két évvel ezelőtt, miután nyoma veszett az Arek’Jalaan projekt kezdeti fázisában. Tukoss, a Zainou Biotech Otosela Neuropszichológiai Központjának korábbi Program Igazgatója, YC113-ban disszidált a Minmatar Köztársaságba, és menedékjogot kapott, mielőtt csatlakozott az Eifyr & Co-hoz.

Frelf Laer, a Közkapcsolatok Igazgatója, a cég nevében nyilatkozva, és reagálva az utóbbi napokban Tukoss által a GalNeten tett nyilvános közleményekre, kifejezte abbéli örömét, miszerint, „Dr. Tukoss előkerülése sok munkatársunknak megkönnyebbülést jelent tudván, hogy jól van és biztonságban. Jelenleg Dr. Tukoss nem próbálta meg felvenni a kapcsolatot az Eifyr & Co-val, mindamellett, mi szeretettel várjuk vissza, és reméljük, hogy megkeres bennünket, amint felzárkózik a jelen eseményekkel kapcsolatban.”

Kérdésünkre, hogy kommentálja a kommunikáció e szokatlan formáját, Laer Igazgató a következőt válaszolta: „Az Eifyr titkosítási rendszerekben jártas szakértői figyelmesen tanulmányozzák az anyagot” Megkerestük a Köztársaság Biztonsági Szolgálatot és a Zainou Biotechet is, hogy kommentálják a jelentéseket Hilen Tukoss kapszulásokkal történő kommunikációjáról, azonban mindkét cég visszautasította a lehetőséget.

 

1 Köztársaság Biztonsági Szolgálat – Republic Security Services

 

Forrás: http://community.eveonline.com/news/news-channels/world-news/eifyr-co-respond-to-tukoss-messaging/

Hozzászólások:

Bejelentkezés