Irányelv Rendészeti Osztály: „Rendkívüli Nemzeti tevékenység Oasaban”

Irányelv Rendészeti Osztály: „Rendkívüli Nemzeti tevékenység Oasaban”

Rendkívüli hírek – A CONCORD Irányelv Rendészeti Osztálya1 javított biztonsági figyelmeztetést adott ki a CZ-06R konstellációra, Oasa külső régiójában. Az elmúlt órában kiadott frissítést, az IRO1 a „Sansha Nemzet2 portyázó erőinek szokatlan és megmagyarázhatatlan tevékenységével” indokolta.

 

Több, független biztonsági erőtől származó jelentések szerint, a hét elején, a Nemzet2 Valódi Erő3 osztálya nagyszabású portyázásba kezdett a CZ-06R konstellációban. A jelentések arról is beszámolnak, hogy a portyázó flotta mintegy hat napon keresztül tartotta irányítása alatt a területet, köszönhetően a helyi kapszulás beavatkozás hiányának. Annak ellenére, hogy elsöprő fölényt élveztek a konstellációban, megfigyelők arról számoltak be, hogy a Nemzet2 erői, a mai napon körülbelül 13:45 Eve Szabvány Idő szerint hirtelen „kiürítik a naprendszereket féreglyukak használata nélkül”.

A javított biztonsági figyelmeztetés kiadását követően, Odo Korachi az IRO1 Genezis Flottájának dandártábornoka biztosította az összegyűlt sajtó képviselőit, hogy „minden rendelkezésünkre álló vizsgálati eszközt be fogunk vetni, hogy megállapítsuk az okát a több ezer ellenséges Valódi Erő3 hajó eltűnésének”. Korachi tábornok hozzátette: „Jelenleg nem vagyunk biztosak abban, hogy a változás a Nemzet portyázásának szokásos mintájában, egy kísérlet arra, hogy a területre csábítsák a kíváncsi pilótákat egy nagyszabású rajtaütéshez, vagy más indokai vannak a Valódi Erő3 erőinek visszavonására CZ-06R-ből. Azt tanácsoljuk minden pilótának, hogy maradjon távol a területtől, amíg lefolytatjuk az eset alapos kivizsgálását.”

A Látókör Híradó4 CONCORD forrásokkal erősítette meg azokat a megalapozott jelentéseket, amelyek szállítóhajóktól és karaván pilótáktól származnak, és nagyszámú Sansha Nemzet2 hajók gyors távozását írják le a konstellációból regionális, valamint a helyi csempész közösségek által használt mélyűri csillagkapukon keresztül. Több jelentés egyetért abban, hogy a Nemzet2 flottái kifele tartanak Oasa-ból Cobalt Edge régió irányába.

 

1 Irányel Rendészeti Osztály (IRO) – Directive Enforcement Department (DED)
2 Sansha Nemzet (Nemzet) – Sansha's Nation (Nation)
3 Valódi Erő – True Power
4 Látókör Híradó – Scope News

 

Forrás: http://community.eveonline.com/news/news-channels/world-news/ded-report-on-nation-activity/

Hozzászólások:

Bejelentkezés