A Belső Kör rendkívüli féreglyuk csúcstalálkozót hívott össze

A Belső Kör rendkívüli féreglyuk csúcstalálkozót hívott össze

Yulai – A Látókör1 megtudta, hogy Keraimo Hakanuro a CONCORD Belső Körének2 Vezető Nyomozótisztje rendkívüli féreglyuk csúcstalálkozót hívott össze, annak érdekében, hogy megvitassák a jelentést, amely az Alvók3 tevékenységében, az utóbbi hónapokban bekövetkezett változásokról szól.

A csúcstalálkozótól várt eredmény jelenleg nem ismert, azonban jelenleg is több neves, az Alvók3 viselkedését vizsgáló tudós, valamint asztrofizikus érkezik a Tudomány és Kereskedelmi Intézettől4, valamint a Fejlett Tudományok Központjától5 a Belső Kör2 főparancsnokságára. A Duvolle Laboratorjumok6, Zéró G Kutatás7, valamint a Meghajtás Dinamika8 képviselői szintén úton vannak, hogy csatlakozzanak a csúcstalálkozóhoz, valószínűleg azért, hogy technikai és mérnöki szakvéleményt nyújtsanak.

Mindezek mellet megerősítették, hogy az utóbbi pár órában érkezett meg Yulaiba a híres féreglyuk szakértő és IRO9 tiszt Vieve Creston, valamint Anza Sagera nővér az EVE Nővéreitől10 és Matshi Raish a Tudatos Gondolkodás Társadalmától11.

További információkért történt megkeresésünkre, a CONCORD Közgyűlés, Köz és Sajtó kapcsolatokért felelős illetékesei nem voltak hajlandók kommentálni a jelenlegi helyzetet.

 

1 A Látókör – The Scope
2 Belső Kör – Inner Circle
3 Alvók – Sleeper
4 Tudomány és Kereskedelmi Intézettől – Science and Trade Institute
5 Fejlet Tudományok Központjától – Center for Advanced Studies
6 Duvolle Laboratorjumok – Duvolle Laboratories
7 Zéró G Kutatás – Zero G Research
8 Meghajtás Dinamika – Propel Dynamics
9 IRO – Irányel Rendészeti Osztály - DED - Directive Enforcement Department
10 EVE Nővérei – Sisters of EVE
11 Tudatos Gondolkodás Társadalmától – Society of Conscious Thought

 

Forrás: http://community.eveonline.com/news/news-channels/world-news/inner-circle-call-short-notice-wormhole-summit/

Hozzászólások:

Bejelentkezés