#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Minden hivatalos szervezet, szakfeladattal ellátott iroda vagy hiavtali/vállalati egység belső kommunikációjában van egy kimondottan arra az egységre, szakterületre, esetleg személyek egy csoportjára jellemző szakzsargon. Nálunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál, a D.O.G.M.A.-nál egy ilyen speciális szakkifejezés a T.Ö.K.-ölés, ami nem csak békeidőben a hím tagjaink hímtagjainak, lóbálását, vakarását, zöldre festve a Nagykörútón lobogtatását (ha ti nem csináltatok még ilyet, akkor én sem...) jelenti, hanem némi kegyetlenkedést, galádságot, "rohadékoskodást" is, válogatás nélkül bárhol és bárkivel, azaz Territoriálisan Önkényes Kalózkodást, T.Ö.K.-ölést...

Mi azon szerencsétlenek közé tartozunk akiknek (ahogy nagyanyám mondta mindig) "nem jutott krumplifőőőd", igy sajnos kénytelenek vagyunk magunkra vetni, mint a föld nélküli jobbágyok. De nem lazsálunk, nem henyélünk, nem szeretünk pihenés gyanánt parlagon heverni (jobban szeretünk "olcszpájszosan" oldalfekvésben lazulni egy zongorán), ezért mint selyemhernyó a gubójából, magunkból kikelve, pillangószárnyainkat kibontva felkerekedünk és a Facebook délvidéki farmjain felnőtt "virtuálparasztok" módjára, megműveljük az elhagyatott aszteroidamezőket. Tesszük ezt úgy, hogy 03.12.-én 20:00 órakor találkozunk Jitán, jó béreslegény módjára bekészítjuk a "magábakeserű" hagymát a tarisznyába és filamentek segítségével megindítjuk a "Téééjjjesz"-től elcsent Porpoise-t és kisegítő bérkaszás Venture-jeit, hogy bálákba hányjuk a nullsecben fellelhető betakarítatlan javakat. Venture-t és szállítóhajókat biztosítunk minden csatlakozni vágyónak, Porpoise-t pedig boostolni hozunk magunkkal. A javakat pedig egyenlően szétosztjuk. "Lesz haszon őszire, Ferikém!"

"-Ezek szerint, a nyúl b@szhatja?"
"-Nemá... élesbe, hátulról???"

Valahogy mindig ez a párbeszéd ugrik be egy-egy áldozati Gilával együtt a site-okba, amikben ott csücsülnek a D.O.G.M.A.-s Catalyst-ok... Mindenesetre, sokan vagyunk úgy, hogy a hatalmas "zééékillbóóórd" lossokra gerjedünk (meg az akciós tejfölre az Aldiban...) ezért arra gondoltunk, hogy ismét megmártjuk a fentebb említett T.Ö.K.-ünket hisec álmos, lusta és kényelmes dágványában, abból a célból, hogy szerezzünk magunknak még egy kevéske "digipéniszkencét" (fap... fap... fapfapfap...), amivel tovább növelhetjük az "elégedettségünket" (ooohhh, drága tejföl...) Erre a kis összejövetelre Catalystot biztosítunk és 03.13. 20:00 órakor, Jitán várunk minden kedves önértékelésileg alulpozícionált, lelkevesztett, ok nélküli kegyetlenkedésben gyermekkori traumáit kiélni vágyó Catalyst-ológust, kalózatilag megtestesült szféraközi fosztogatót és pofonizálási fö- és alosztogatót!

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Tegnap brownie-t sütöttem... csináltam hozzá bazsalikomos vaníliafagyit is... Szerencsémre most is jól sikerült. Annyira, hogy ha nem lennék ilyen kövér kismalacka, még a lábujjaimat is megnyaltam volna. Aztán eszembe jutott, hogy mennyire király is lenne, ha lennének barátaim akiknek brownie-t süthetek bazsalikomos vaníliafagyival...

Elszomorodtam...

Aztán rájöttem, hogy sütögessen a franc minden nap, miközben várnak a vértől ragacsos hajú, plazma robbanásokban megrojtosodott szakállú, üvegszemeiket csillaglében tisztogató félkarú rablók (Icuka! Icuka!! Icukaaa!!! Aggyá' mán egy cseresznyét me' a gép nem ad!)

Így tehát, mivel a társaság adott (D.O.G.M.A.), és további tagok befogadására is nyitott, 03.05.-én 20:00 órakor Jitáról el is indul, hogy a feltartott középső ujjakat véres kardként körbehordozza nullsecen és egy-egy szívélyes "mivanmivanmivan???" kíséretében, ismerkedési (hátsó)szándékkal levágódjon az első szembejövő, szabadon hagyott, lehetőleg félig megivott sörökkel telepakolt kocsmaasztalhoz és a maradékok akkurátus, illedelmes és böfögéstől, röfögéstől nem mentes elfogyasztása után zsebrevágja az ott hagyott borravalót, elfelejtett öngyújtót és a hamutálból kikandikáló vaskosabb csikkeket! "Azaztehát", filamenttel, 0.0-ban ESS fosztogatásra készülünk, amihez T1 cruisereket biztosítunk, az esetleges lootot egyenlően osztjuk.

"Tévedni emberi dolog"- mondta a Süni miközben lemászott a drótkeféről... Viszont mi nem tévedtünk...

Mivel kicsit úgy éreztük, hogy múlt hétvégén rátaláltunk az igazság, az örökélet és a szivárványos koktélok vélhetően kiapadhatatlan forrására, így arra gondoltunk, megnézzük, hogy most is "arany-e az élet" Triglavian-éknál. 03.06.-án 20:00 órai, Jitán történő találkozást követően, tarkabarka egyszarvúink, felflitterezett varacskos nádiposzátáink és fényesre "teknőswaxolt" csillámf@szlámáink hátán belevetjük magunkat Hisec vattacukor fellegeibe és csoportosan kinyalogatjuk a Triglavian nép túlcsorduló mézescsuprocskáját (értsd jól... de úgysem fogod... te beteg állat...). Erre a kis összejövetelünkre T1 cruisert biztosítunk és azonnali sell után a lootot egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

A Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya, emészthetőbb nevén a D.O.G.M.A. tagjai rájöttek arra, hogy imádnak rosszalkodni, szeretnek rohadék kis pukkancsok lenni és kedvelik, ha szemét genyónak titulálják őket (főleg, ha ezt localon, ordítva és oroszul teszik). Éppen ezért, mert kedvenc időtöltéseink egyike, hogy belesz@rjunk a ventillátorba, miközben mások nagyra tátott szájjal élvezik a hűsítő fuvallatot, úgy gondoltuk, hogy a hét második felében, 02.26.-án pénteken 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva, megkörnyékezzük New Eden csillagközi homokozójának leghúsosabb, az óvónénik szeme előtt "jáccizó", csillagportól maszatos arcú ovisait és igazi "kisbüdösköcsöggyerekek" módjára odavágjuk a cicás mászókához az apu/anyu-tól kapott, csillogó "hongkongi" ezüsttel futtatott tűzoltóautójukat. Azaz meghívunk minden "gennyeskedésileg" túl-, illetve "együttérezhetnékileg" alulmotivált kedves óvónénik kedvencét, homokozók loknis rémét és a lila libkókák összes te(l)jhatalmú, kakaósszájú hadurát, egy Hisec Catalyst gank fleetre. Catalystot mint eddig is, most is biztosítunk.

De hagyjuk is el az ovit... fel kell nőni, főleg mikor a csajod apja a fallhoz vág tizenöt évesen és közli veled egy motozást megelőzően, hogy "Harmincnak nézel ki, Cula!"...

Mondjuk ennyire ne rohanjunk előre, elég, ha csak egy napot görgetünk előre, mert 02.27.-én, szombaton 20:00 órai találkozást követően, Jitáról elrajtol az első Hisec Triglavian Hunting Fleet, aminek a célja előreláthatóan, hogy letolt gatyával, tátott szájjal, békaügetésben beszáguldunk abba az ominózus (f**z)erdőbe... ezt most kimondtam??? Nah a lényeg, hogy fogunk pár T1 cruisert, illetve megfelelő számú logit és elnáspángoljuk a Hisec-be betörő csúnya, rossz, gonosz Triglavianokat, néminemű, nem kevés, de cserébe nagyon sok lootért és miközbe visszarugdossuk őket a filamentek és az abyssal deadspace sötétebbik oldalára, remélhetőleg, izzadt testeinket szorosan a hátuknak simítva a fülükbe súghatjuk, a kérdést ami mindenkit foglalkoztat: "Voltál-e már török börtönben?" Valami van... szerintem ezt megint kimondtam... basszus... Mindenestre ezen eseményünkre is várunk sok-sok szeretettel mindenkit, aki szeretné PvE kereteken belül triglavianok in- és outputjában megmártóztatni a bakancsa hegyét. T1 cruisereket itt is biztosítunk és még a lootot is egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Arra gondoltunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályának (D.O.G.M.A.) tagjaival, hogy ezen a hétvégén ismét veszünk egy nagyobb levegőt és alámerülünk a Pónilovak Verejtékes Eksztázisába (a negyedkori, neogótikus, kubista, ófrancia Player Versus Environment, azaz PVE rövidítés török/arámi szabadfordítása). Erre a nyelvészetileg, szépészetileg és gépészetileg a túlon is túlmutató csodatéteményre szívesen, szeretettel és a corp által biztosított T1 cruiserekkel várjuk a nyúl üregébe epres szájízzel belépni vágyókat. 02.19.-én pénteken 20:00 órakor találkozunk Jitán, majd kihasználva a Morpheus atyánk metszőfogai közti 12 perc 43 másodpercnyi szünetet, egy (epres) filament segítségével átcsusszanunk Csodaország hatarán, hogy a sz4rt is kiverjük a nyusziból (ha Gurista, ha nem). Haza pedig, loottól rogyadozva, dagadó mellel (esetleg gatyával /*rossz vagy Péter!!!*/), büszke újgazdag yuppiekként, szintén (epres) filamenttel térünk meg. A loot osztása testvériesen... lóf4szt... igazságosan történik, azonnali sell után, egyenlően!

Csábító mi??? És még csak most jön, mikor tizenkilencre lapot húzunk...

Haley Joel Osment, köszönjük neked, hogy 1999-ben Bruce Willis oldalán mind a hat érzékeddel halott embereket láttál. Ezt látom én is...

02.20.-án szombaton, 20:00 órás kezdettel, Jitai indulással kihasználjuk, hogy a sok csúf, gonosz és kegyetlen lowsecben megélhetési bűnözőként tevékenykedő, saját születését szerencsétlenül túlélő szerelemgyermek, megpróbálja a védtelen, event site-okban hajóját npc általi halálra ítélő, ISK reményében eventezőket felsegíteni Kharón mellé a révre. Ezt úgy tervezzük kivitelezni, hogy Főkukac módjára várjuk, hogy ránk harapjanak, majd egy Keanu Reeves-es "I know kung-fu" felkiáltással, Rózsa takkernéni módjára átdörzsöljük a szentecskéimmel a digitális csillagtatami holdporos felszínét. Ehhez a "helyiseriffkedésileg" túlvezérelt, önkényes és önkéntes purgáló igazságosztásunkhoz várunk minden csatlakozni vágyót, aki szívesen kócolna össze pár jólfésült fogsort egy repülő űrtéglával (Catalyst), amelyet D.O.G.M.A. billoggal ellátva biztosítunk.
Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Képzeljétek hétvégén sütöttem egy nagy adag malaccsászárt, szalonnás bajorkáposztával és miközben szépen halkan sisteregve megtöltötte a koromfekete égett füst... akarom mondani a csodálatos, ínycsiklandó illat az egész rohadt lakást, hogy nem győztem szellőztetni... francba... nem így volt... tényleg...

Mindenesetre amíg sült a husika azon merengtem, hogy vajon mennyire lehetett kemény és vad az a Vadnyugat. Biztos nem volt az olyan gáz, gondoltam magamban, végülis mennyire király lehetett, esténként a haverokkal a lovad oldalának dőlve, whiskeytől kacskaringós nyakú zsiráffá ázva a csillagos ég alatt kopogósra fagyni, miközben a sivatagi hajnal eljövetelét vártad, esetleg hetyke indián lányok társaságában szívni a finomabbnál finomabb füvekkel tömött bekepipát és ropogós sült bölénycombot csócsálni amíg eldübörögnek melletted Ulysses S. Grant tábornok seregei, hogy elhozzák Lincoln elnök számára a Konföderáció felett és a gyapotföldek népéért kivívott győzedelmes békét. Illetve az is eszembe jutott, hogy micsoda móka lehetett a koszos aranyásók (nem a Viasaton futó "Lúííí" táskás, szépészetileg remasterelt, "távol-nyugatira-naccsasszonyosodott" c(kiscééé)elebekre gondolok) szekértáboraiból rakott szalonnasütögetéseken eldurrogtatni a "városi" szatócsboltban vásárolt családi csomagos "prémium" lőszert.

Mire a végére értem, ennek a gondolatmenetnek, rá is jöttem, hogy a vadnyugat tényleg király hely lehetett, feltéve hogy keresztül tudtad köpni a megrágott dohányt a kocsmapulton és képes voltál úgy lábon lőni magad, hogy hamarabb vérezz el, minthogy a prérifarkasok lerágják az opcionálisan trágyásszekér aromájú kalapodat a porral és vérrel lepett SKAlpodról. (SKA-lp érteeed).

Ígyhát, arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy ezt a tündéri, varázslatos és éteri fényben fürdőző korszakát az ismert történelemnek, kicsit megidéznénk egy hétvégi útonálló fleettel. Terveink közt szerepel, hogy vonatrablósat játszunk pár értékesebb T1 szállítóval, rajtaütés jelleggel elvegyük anomozni készülő pilóták Gila és Stratios névre keresztelt hátasait, esetleg, ha épp nem menekülünk a törvény elől, akkor önkéntes helyi seriff módjára osszuk a suspect timerrel rendelkező megátalkodott törvényenkívülieknek az antimatter töltényekbe öntött feloldozást.

A naplementébe pedig Catalystokon tervezünk belovagolni, melyet természetesen minden résztvevőnek biztosítunk.

Mindezt 02.12.-én és 02.13.-án tervezzük véghezvinni, mindkét napon 20:00 órás, Jitáról történő indulással.


A fentieken felül kérdéssel vagy észrevétellel nyugodtan fordulhattok hozzám "Fészen" vagy az in-game söntésünkben (D.O.G.M.A. csati) a pókerasztalnál, esetleg személyesen "Villámkéz" Letschau Petti-hez (nyugi a Villámkéz becenévről az asszony is tud).

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!
A Dunántúli Ornitológiai Gitteglyet Második Alosztálya, azaz a D.O.G.M.A. elvetemült diszkópartizánjai őrületes és felfoghatatlan szervezkedésbe kezdtek!

Leporoltuk a diszkógömböket, levakartuk a pajta tövében rozsdásodó füstgépekről a "tyúxart" és átértékeltük nagyanyáink Szécsi Pál bakelitjeit...

("Csak egy tánc volt, mit tőled kértem én,
Azután ment minden könnyedén,
Együtt mentünk haza az úton,
És a többit nem tudom.…")

...majd arra jutottunk, hogy felöltjük a táncoló fekete lakkcipőket és megindulunk a szomszéd faluba, a "Discotheque 0.0"-ba. Erre a csodálatos, varázslatos és csillogó esti mulatozásra várjuk a kedves szórakozni vágyókat (igen... rád nézek ott a Procurerben, a Dense Veldspar mellett). Aggódni nem kell, a belépők nagy mennyiségben rendelkezésre állnak (filamenttel megyünk 0.0-ba és 6-8-10/10-et lövünk), természetesen a belépő tartalmazza az ingyen fogyasztást is a VIP páholyban (fittelt Caracal-t/Vexor-t/Arbitrator-t/Bellicose-t/Scythe-ot és lőszert biztosítunk).

Találkozzunk ötkor a szökőkútnál Zsanett, mert régóta "teccesz" nekem... (találkozó 2021.02.08. Hétfő, 20:00, Jita, a "Discotheque 0.0" fleetben és Discordon).

És nem kell komolyan venni, ha azt halljátok "jószórakozástapoharatneviddki" (a lootot insta sell után egyenlően osztjuk és a hajókat sem kérjük vissza).

És természetesen a hajnali "taknyáncsúszós", szakadt harisnyában a "négyeshatoson" békésen szundikáló, cseppet vadróka szagú szégyenmenet is biztosított hazafelé (vissza is filamenttel jövünk, 2 részletben megtéve az utat).
A földöntúli hangulat, a bizsergető zene és a vakító fények felelőse, az Alulmúlhatatlan, a Magánkívüli, az Univerzalisztikusan Transztesztikuláris, Letschau Petti...

És nem csak azokat várjuk akiknél már dübörögnek a "Kapuzárási Pónik", hanem azokat is akik még szűzies szemérmetességgel pillantgatnak egy-egy égnek meredő Caldari Navy Inferno Light Missile-ra...
Köszönettel, puszi Letschau!
#Magyar cégek
Unreasonable Presence
Toborzó csatornánk: UP toborzó vagy ingame mail: Leren
Magyar WH cég, Hole Control szövetség

Bemutatkozó videónk: https://youtu.be/-HEYWPNKFP8

Egy rövid történet…

Bejegyzés 775.12.1123 Idő: 2K210118. Helyszín: J162143. TIC jel, 2 AU-n belül.

Balays őrnagy jelentése: A napi felderítés alatt találtunk egy ellenséges Fortizar és egy Astrahus állomást egy C5 rendszerben. Előkészítettük a taktikai pontokat, elvégeztük az előzetes felméréseket és feltérképeztünk két útvonalat, ami alkalmas nagy méretű támadó flotta logisztikájához. Engedélyt kérünk a parancsnoki állástól egy hadművelet indításához. Javasoljuk egy kihelyezett, kisseb állomás felállítását, illetve egy csatahajókból álló flotta támogatását kérjük, cserében jelentős mennyiségű zsákmányra számítunk.

Bejegyzés 775.12.1129 Idő: 2K210118. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Státusz: Engedélyt adtunk az őrnagynak a támadásra, 25 fős flottát indítottunk többségében csatahajók és logisztikai egységek, kis méretű támogató flottával. A küldetés várhatóan 5 napig tart. Kockázatként azonosítottuk, hogy a célrendszer állandó összeköttetésben van valamilyen C6 osztályú rendszerrel, ami kiemelt figyelmet érdemel. A hadművelet fontos része, hogy rendszerben keletkező féreglyukak tömegét minimálisra csökkentsük, ezzel minden ellenséges nagyobb hadműveletet meghiúsítsunk. A flotta várható érkezése 2 óra, a védelmi erőtér innen további 1 óra múlva állhat készen. Védő vagy más támadó flottáról egyelőre nincs jelentés.

Bejegyzés 775.12.1137 Idő: 2K210119. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Vezetőségi jelentés: A támadott rendszerben minden taktikai és logisztikai állomás elkészült és online állapotba került. A védőflotta egy részét és a rendszer védelmét adó ellenséges erőteret, veszteségek nélkül megsemmisítettük. Két órával később egy új keletkező féregjáratból ismeretlen támadó flotta érkezett. Az ütközet közben a járat túlterhelődött és bezárt. Ellenséges hajó nem maradt a rendszerben. A csata során kisseb veszteségeket szenvedtünk, de a hadművelet nem sikerült megtörni, tovább folytatódik az ostrom. A célpont állomások pajzsait elpusztítottuk. További ellenállásról nincs jelentés.

Bejegyzés 775.12.1146 Idő: 2K210120. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Vezetőségi jelentés: A célpont állomások páncélzatát megsemmisítettük. Az utolsó támadáshoz a szövetséges erők segítségét várjuk, érkezésük 1 napon belül várható. A célrendszert ellenőrzés alatt tarjuk, a lehetséges átjárókat megszűntettük. Ha az ellenség védelmi flottája nem tud bejutni a rendszerbe komolyabb ellenállás nélkül elpusztíthatjuk az állomásaikat. Két próbálkozásukat is sikerrel megtörtük, ezúttal veszteségek nélkül.

Bejegyzés 775.12.1159 Idő: 2K210121. Helyszín: J162143. CAF jel, 200 km.

Balays őrnagy jelentése: Fél órával ez előtt több fejlett T3 cirkáló hajó próbált betörni a rendszerbe, de kihasználva a taktikai fölényünket, ismét veszteségek nélkül sikerült megtartani az ellenőrzést. A nap folyamán a korábbi órákban gyártó rendszereinkből pótoltuk a felszereléseinket, ismét teljes haderővel, feltöltött készletekkel, lőszerrel és üzemanyaggal rendelkezünk. A kapcsolódó rendszer minden járatát ismerjük és hamarosan útvonalat biztosítunk 50 szövetséges csatahajónak és a támogató egységeknek. A végső támadáshoz hátralevő idő: 18 óra 41 perc.

Szeretnéd tudni mi a történet vége?
Csatlakozz hozzánk!
#Magyar cégek
Halihó kedves Errejáró!

Mi itt a D.O.G.M.A.-nál, azaz a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál egy nem túl nagy maroknyi "szemét kis pukkancs" vagyunk, akiknek elsődleges célja és érdekeltsége, hogy szabadidejét a játék adta kereteken kívűl/belül, minél kreatívabb formában "húzza le a klotyón"...

...ez alatt olyan tevékenységeket értünk amik alapvetően a szórakoztatásunkat(!) szolgálják, ami azt jelenti, hogy nagyon szeretünk:

---halomba hányt ISK milliárdokat megúsztatni a Titanic vízből ki nem fogyó úszómedencéiben, legyenek azok akár saját akár más csilingelő fityingjei. (ns/ls fleetek, wh campek, ls gatecamp, bait mining fleetek, et cetera...)

---bizonylat nélküli készpénzfelvételi kísérleteket fizikai ráhatással megtámogatni (ESS-ek kifosztása, Abandoned struktúrák felkutatása és lelövése, elhagyatott SOV rendszerek entosis-olása)

---csendesen vigyorgó húsos óvisként, szó nélkül lezabálni mások tortájáról a marcipánfigurákat (5-6-8/10-ek daytrippelése ls/ns-ben, ns hacking/scanning, ls eventek, MTU és Mobile Depot vadászatok, et cetera)

Fent említett aktivitásaink magasszintű, jókedvvel átitatott műveléséhez keressük azokat a "Fáradt Denevéreket", felsőfokú "Baszokénbeleségi" diplomával rendelkezőket, Smaragdvárost frissen elhagyó, "Hamvas Mumpickákat" és New Eden-beli kocsmai verekedésektől opcionálisan mentes, lézerbaltával fésült arcú "Tájboxosokat", akik egy "Imádok veszélyesen élni!!!" felkiáltással tépnék velünk együtt, kézenfogva, nekifutásból a budipapírt!

Amennyiben ez a szép, színes, bűverejű villódzás elérte célját és molylepkeként, idült mosollyal az arcodon szabadulnál meg lelked EVE Online-tól tépázott maradékától, kérlek fáradj aprócska társaságunk "Vénusz Légycsapojához" a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán.
#Magyar cégek
Sziasztok

DippedTeriyaki felvételt hirdet a magyar közösség számára, C2 wh-ban élő cégként egy nagyobb angol nyelvű szövettség tagjaként éljük kicsiny de annál jelentőségteljesebb életünket. A corp fő célkitűzése minden olyan magyar számára elhozni a wh lét lehetőségét akik a nagyobb kötöttebb corpoktól a hideg is futkosik a hátán.

Minden tiszteletem mindenkinek aki olvassa kis bejegyzésemet O7

Falyzh O'rile