#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Olyan régen csináltam már egy jó kis public event plakátot, hogy gondoltam kellene már egy. Kicsit végre csitul a felkészülés és a nagy halászléfőző szezon az étteremben, így van most egy kis idő arra, hogy szervezkedjünk némi közös megmozdulás irányában. Viszont első körben nem nagyon volt ötletem, hogy ugyan mit is kellene csinálni. CCP nem halmoz el minket fincsi kis ISK pozitívnak ígérkező eventekkel, a nullsec DED site lövés annyira nem "zizgi", hogy brand építési törekvéseink előretolt állása legyen, a hisec triglavian lövések beharangozásába idegileg beleroppant már a marketing osztályunk és az utolsó ilyen esemény óta magzatpózban sirdogálnak a forró zuhany alatt, pillecukrot majszolva és könyörögve, hogy valaki segítsen leküzdeni a testképzavarukat, azáltal, hogy végre koszos kismalacnak hívja őket...

Ezen körülmények összjátékaként és egy hirtelen, a semmiből előbukkanó megkeresés apropóján jött az ötlet, hogy mi lenne, ha tizenkilencre lapot húznánk és egy "mindenkezdetnehéz-valaholelkellkezdeni-pochvennyugishelyb*szdmeg" szellemiség együttállásban (atttyaaaég, mi kifejezés ez, Péter...) nekilódulnánk és egy viszonylag egyszerű/költséghatékony flotta összeállításra építve mélyen beletúrnánk Pochven régió lakóinak szőkés, dauerolt és kondícionálóval vastagon kezelt hajzuhatagába, miközben hangunk erotikus tónusával felvértezve bedobjuk "A Kérdést", mégpedig: "Mi a véleményed az essexi malacok párzási szokásairól?" Azaz: D.O.G.M.A. menni Pochven, D.O.G.M.A. adni T1 destro/T1 cruiser, D.O.G.M.A. lőni mindenki, D.O.G.M.A. lootolni, D.O.G.M.A. megnyerni játék!!!

Mindezt 12.04.-én szombaton, 19:30-as, Jitáról történő indulással tervezzük és mindenkit szívesen látunk, ha hajlandó idejéből áldozni RNGeezus, Bob és a CCP oltárán.

Ezen kívül természetesen a D.O.G.M.A. továbbra is várja azokat a csatlakozni vágyó játékosokat, akik kellemes időtöltésre vágyakozva hajlandóak naív szűzlányok módjára odadobni, testüket, lelküket és EVE Online-béli reményeiket egy csapat csillaghajózási analfabétának, galaxisközi (bal)szerencsevadásznak és intersztelláris lókupecnek. Amit nyújtani tudunk (ha már így kérdezitek), az általában a fleetek indulása, a saját halálhörgésünk és a kárpótlások kifizetése... Ezen felül adott egy éterien varázslatos társaság, ahol folyamatosan dübörög a lekváros Funky, virít a drága hajókon a "kokó-k*rvák-nagyfelnik" szentháromság és dúl a teológiai vita a SKIN-ek és a "Stricirokokó", mint amarr iparművészeti irányzat egymáshoz viszonyulásának kérdésében.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Ha meguntad a magányt és meg akarod ismerni a null-sec életet, akkor ragadd meg az alkalmat és jelentkezz hozzánk! A Kerge Marha corp megnyitja kapuit a kíváncsi kezdők és tapasztalt játékosok számára egyaránt.

PvP orientált corp vagyunk az Imperium szívében. Célunk, hogy elpusztítsunk mindenkit aki nem kék.

Jelentkezéshez szükséges, hogy Omega legyél. Ennyi elegendő, hogy a kötelező hang alapú kommunikációs csatornán megismerkedhessünk.

Közös szimpátia után az új tag számára MINDENT biztosítunk amire indulási potenciáljától mérve szüksége van. (értsd: könyvek, fittelt hajók, a játék adta lehetőségekkel, érdeklődésének megfelelő önfenntartó könnyed ISK kereset biztosítása.)

Jelentkezés:
In-game open chat.: HUNWAFFE
CEO.: Ular Belalang
Toborzók: pityke2; Igor Markovic; trust boti; Darkdog02
Killboard:
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én valamelyik nap (a sok egybegyűlt és összefolyt közül) borzasztóan elkezdtem unatkozni játékon belül. Ennek ellenére természetesen beléptem, beállítottam az altomat gázt szívni, a mainemmel, meg nekiálltam kiakasztani a "Ship-Rot-A-Meter"-t, tudjátok, azt kis "biszembaszomot", ami számlálja hányszor pörgetted meg a hajódat... Miközben az altom összeporszívózott 360 millió ISK értékben lowseces gázt, addig a mainen a hajópörgetés oly jól sikerült, hogy kellett vennem egy új egeret és a valószínűsíthető ínhüvelygyulladásomat borogatva, csuklófájdalmaim miatt , le kellett mondanom a Pornhub Premium előfizetésemet. Fájdalmaim és kesergésem közepette arra gondoltam, hogy mennyire tudnék élvezni egy olyan izgi kis eventet mint mondjuk a húsvéti volt. Nem is kellett sokat várni, ugyanis New Eden teremtői és digitális istenségei meghallgatták kétségbeesett "hogyrohadjatokmegezzelaszarralmár" kezdetű alázatos és áhítatos "büdöskurvaanyázásaimat", akarom mondani imáimat (igen ezt a szót kerestem, csak nem jutott elsőre eszembe... másodikra sem...).

Mindenesetre, mivel itt az új event, ami nagyon hasonlít a húsvéti gurista eventhez, arra gondoltunk a D.O.G.M.A. kicsiny, szivárványos unikornisaival, csillámos erdei tündérkéivel és eperfagyi illatú cukorcicáival, hogy 10.02.-án 19:00 órakor nekiveselkedünk és Jitáról indulva meglobogtatjuk az aktuális közellenségnek kikiáltott Rogue Drone-ok ámulatára a csak nálunk fellelhető "Kéj Petrencerúdjának 4,5cm-es Deluxe Edition"-jét. Azaz fogunk egy csapat destroyert (akinek nincsen, de csatlakozna, annak fittelt sunesist biztosítunk) és lowsec-et bejárva letakarítjuk az ott fellelhető event site-okat. Tesszük ezt azért, mert lootot remélünk (és reméljük, hogy ezúttal nem lövik le a lootot szállító hajót, mint húsvétkor...). A megszerzett javakat azonnali sell után egyenlően szétosztjuk.

A fentieken kívűl:

A D.O.G.M.A. továbbra is szívesen lát mindenkit, aki szabad idejét egy monitor előtt töltve, annak egészségtelen fényében sütkérezve, órák hosszat mozdulatlanul ülve, digitális csillaghajókat bámulva szeretné eltölteni. Ezen emelkedett tevékenység művelésének elősegítésére fel tudunk ajánlani egy alaposan (-ez ki? -nemtom, inveld be!), szigorú követelmények alapján (ha sikerült belépni a játékba, akkor küldöm is az invet...) gondosan válogatott (ecc-pecc-kimehetsz...) társaságot, akik otthon vannak New Eden és a nagyvilág dolgaiban is (értenek, a világgazdasághoz, zenéhez, filmekhez, illetve tudják, hogy sok aszalt szilvát kell enni, hogy fényes, egészséges színű és állagú legyen a székletük, valamint többféle szexuális felhasználását is ismerik a méznek és a kristálycukornak). Természetesen a csatlakozás nincsen sem nemhez/korhoz sem játékbeli tapasztalathoz kötve, egyetlen kritériumunk, hogy érezd jól magad, elvégre te választottad, hogy így töltöd a szabad idődet, mi ehhez kínálunk társaságot, csillámpónikat, vattacukrot, örökéletet, korlátlan italfogyasztást és végtelen plusz egyet.
Köszönöm; Puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Sziasztok!
Családias hangulatú, barátságos, nullsec egyik legbiztonságosabb szögletében telephellyel rendelkező corpunk tagokat toboroz. Nem baj ha kezdő vagy, és még egyáltalán nem jártál nullsecben, szívesen segítünk mindenben!
Inkább industry beállítottságú cég vagyunk, de nem hagyjuk a harci hajókat sem rozsdásodni, gyakoriak a pve fleetek, és ha pvp-re hív a szövetség, kivesszük a részünket a feladatból 🙂
De ne aggódj, semmi sem kötelező, itt mindenki megtalálja a neki való szórakozást!
Az elvárásunk annyi, hogy tudj írni, vagy olvasni, és mindenképp gyere discordra beszélgetni!
Ha csatlakoznál hozzánk, vagy kérdéseid vannak, írj rám, vagy gyere a HUNEX_Társalgó csatira!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Először is elnézéseteket kérem, hogy a múlt heti poszt elmaradt, de tudjátok, az IRL az első és a múlt hétre jutott belőle "sajnos" és "hál' istennek" is elég, ami miatt háttérbe szorult a játék... Mindenesetre gőzerővel száguldunk tovább, mint a bécsi gyors, aminek a fénye látszik az alagút végén. Vagy akár azt is mondhatnám, hogy sínen vagyunk, mint József Attila...

Erre a hétre azt gondoltuk ki a D.O.G.M.A. srácaival, hogy a pénteki napon, azaz 04.30.-án, 20:00 órás Jitai találkát követően, felkerekedünk és ismét beledörgöljük a New Eden-t terrorizáló útonálló, játékosgyötrő, fejpénzesített kalózok kicsinyke orrmányát abba az "ürkaksiba", amit olyan lelkesedéssel kavarnak maguk körül, mint nagyanyáink a bográcsos lecsót, a negyedik törköly után... Ez alatt értem azt, hogy megtisztítjuk a "Hisec" névre keresztelt Ürközi Kindergartent és szétrúgjuk azokat az NPC homokvárakat (F.O.B.-ok), amikkel kérdés/kérés nélkül méltóztattak a fentebb említett "nemjátékos" entitások/bosszantó kis pukkancsok/elfenekelésre váró kis sz@rosok teleszemetelni, hőn szeretett óvodánk udvarát. Erre a (figyelj nagyon, alliteráció következik!) végtelenül vérgőzös, vadító vendettára várunk szeretettel minden kedves rózsabimbót, szalagos bíbor kikericset, és közönséges futó dáliát, aki be tud és akar ülni egy armoros dps cruiserbe, valamint hajlandóságot mutat egy kis PvE rosszalkodásra.

Erre a hétre, szeretett Demjén Rózsi bácsi egy bölcsességével készültem. Heti Sümeghy: A zónázónak azért nincsen bástyája, mert "A vonat nem vár..."
Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Biztos voltatok már abban a kínos helyzetben, mikor valamit nagy örömmel, magatokban mosolyogva és látványos jókedvvel, elmélyülten csináltatok, közben a körülöttetek állók felvont szemöldökkel, kérdőn és az arcukon a "miabüdösf@sztvigyorogezabarom" kifejezéssel nézték aktuális ténykedéseteket. Amennyiben még nem volt, úgy adok egy remélhetőleg eléggé vizuális szemléltetést életem egy pillanatából: Képzeljetek el 100 kiló, borostás büdös húst, egy szürke alapon egyszarvú mintás pihe-puha köntösben, egyszarvús bögréből kávét szürcsölgetni, miközben az ujjlenyomatos szemüvege mögül kacarászva mered a 12,47 centire az orra elé tolt laptop kijelzőjére és közben egyik kezében az egérrel, photoshopban simogatja David Hasselhoff "zsákját", a másikkal meg az ölében doromboló macskáját, közben pedig vörösödik a feje és majd megpukkad az elfojtott nevetéstől. Ha ez megvan, képzeljétek el, annak a gyönyörű és kívánatos, magas és szőke tündéri teremtésnek a nézését (a járását nem, mert kicsit megmacskásodott a látottaktól), aki ezt látva egy arcára kiült "ezmostittmiapics@???" kifejezéssel, halkan és cseppet sem meglepetten csak annyit mond: "És ez itt életem szerelme..." Ha ez is megvolt, képzeljétek hozzá azt a széles, kaján vigyort is, amikor ugyanezt műveltem Sacha Baron Cohen-nel is. Hála a Gondviselésnek, ez a jelenet szigorúan csak csendes magányomban esett meg, mert ha ennek a traumának kitettem volna a fentebb említett Csodálatos és Varázslatos Szerelmemet, az valószínűleg már kimerítette volna a válóok fogalmát (annak ellenére is, hogy még nem vagyunk házasok)...

...mindenesetre, ez a pillanat merőben hasonlít arra amikor a D.O.G.M.A. tagjai elmennek Catalyst Gankre, ugyanis olyankor a mi arcunkon is van egy olyasmi, mint a sonkás szendvicsen a hollywoodi harminckétfogas... tudjátok... a "Kaján Vigyor" (asszem ezzel sikerült saját magamat is alulmúlni... szép munka Péter, folytasd kérlek!). Igen ilyenkor, mint a hülyegyerekek a homokozó közepén, mielőtt anyuka szeme láttára a kutyagumit az arcukra kenik, úgy szoktunk vigyorogni a boldogságtól, hogy valakit, most bizony beleforgatunk egy kis ólompanírba. New Eden csillámszivárványosítása és némi local-on ordítva anyázós (lehetőleg orosz nyelvű) káromkodások reményében 04.16.-án és 04.17.-én, 20:00 órai Jitáról történő indulással, ismét Catalyst Gank Fleetet szervezünk, amelyre mellkasunkat szétfeszítő, szánkat mosolyra húzó és szemeinket könnyekkel elárasztó szeretettel, hívunk meg mindenkit, aki vágyik a felszentelődésre a "meggenyósulás" szikrázó tüzében, aki táplálkozási szokásait bővítené egy kis sirámokkal ízesített, könnyekben párolt "kerbírvér-nektár"-ral, illetve bárkit aki szeretné kiélni bosszuálló (nem a Tony Stark/Steve Rogers féle "énvagyokazügyeletesóberhé" mentalitásra gondolok) hajlamait a megmentésre szoruló védteleneken. Catalystot a D.O.G.M.A. biztosít és az esetleges profitot, azonnali eladást követően egyenlően osztjuk a résztvevők között.

És lezárásképpen megosztom veletek amit kedves Öcsém mondott Anyámnak, mikor elkezdett rákattani a World of Warcraftra, 2005 táján.

Heti Sümeghy:
"Ha sokat ülsz a gép előtt, pattanásos lesz az arcod a monitorfénytől!"
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Kicsit megkéstem jelen bejegyzésemmel, ugyanis az ünnep rám is rám nyomta bélyegét... Több napos éberkóma jellegű sonkamérgezésből próbálok ocsúdni, tormától kilúgozott tüdővel, ünnepi kalácstól és süteményektől letaglózott gyomorral és az általam készített bárányhúsos pite fájó, de csodás emlékével a lelkemben (és a nyers bárányhús szagával még mindig az orromban...) igyekszem összeszedni magam és visszatérni a normális kerékvágásba, ahol nincsenek színes tojások, folyton fröcskölő szódásüvegek, ázottan sikongató lányok és rogyásig pakolt ebédlőasztalok mellet, az ájulás szélén gyomorkeserűért/"ezalegjobb" házi szilváért könyörgő rokonok...

De sajnos, azt kell lássam, hogy New Eden még nem akarja, hogy feledjük a Húsvéti érzést... Ezért arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy amíg van még lehetőségünk, rámarkolunk arra nyuszitojásra, hátha locsolópénz gyanánt a Gurista hamvas nagyikák dugtak nekünk a fregattok és rombolók közé a kosárkába némi ISK-t, azért cserébe, hogy meglocsoljuk őket a "Caldari Navy Antimatter Charge S" feliratú üvegcsékben tárolt locsolókölnicskéinkkel... Zölderdőben járós, kék ibolyát látós körutunkat 04.09.-én és 04.10.-én 20:00 órai találkozót követően Jitáról indítjuk. Megjelenés az alkalomhoz illő ruházatban (nem, nem a falusi húsvéti hazautas állapotra gondolok, azaz összehugyozva, kigombolt ingben és letolt gatyával, a Csepel bringádat a nyakadba tekerve, billegősen az arcodon feküdni a templom előtti árokparton...), tehát a tojásvadászatra alkalmas fregatt és romboló méretű hajókban, amennyiben nem áll rendelkezésetekre alkalmas hajó, abban az esetben sunesiseket biztosítunk. Illetve mivel a móka lowsec-ben kerül megrendezésre, legyen nálatok sapka, filteres és nem filteres cigaretta is, hátha...

"-Várj, Raul! Megcsinálom neked csillagokkal, megcsinálom! Esküszöm, ha még egyszer a fejemre dobjátok a hűtőszekrényt..."
"-Roger! Most dobtuk huszonharmadszor a fejedre a hűtőszekrényt!"
"-De még kibírom huszonnegyedszer, ne félts engem!"
"-Nem is téged féltelek, hanem azt a szegény hűtőszekrényt!"

Hallod te is, ahogy a fenti sorokat Usztics Mátyás elsikongatja, mint Roger Nyúl? Érzed ezekben a sorokban és a film nyitó jelenetében Roger elszántságát, tettvágyát, kitartását? Hát körülbelül hasonlóan vagyunk mi is a D.O.G.M.A.-nál, hajt minket a belő erő, fűt a tettrekészség és sok esetben teljes őrülettel a szemünkben és szívünkben vetjük bele magunkat az újabb és egyre nehezebb kihívások áradatába, miközben arra gondolunk, hogy mire végzünk és meghódítottuk New Eden mesébe illő, szikrázóan szépséges és letaglózóan varázslatos csillaghalmazát, az otthon melegében fog várni ránk egy szál csöcsben... (Péter te bunkó!!!) akarom mondani egy szál fátyolszerűen áttetsző és erotikus vágyakat ébresztő falatnyi kis köntösében Loca Pantera... (B@szod Péter... te egyre betegebb vagy) izé... nem túl jó a névmemóriám, de meg is van... Jessica Rabbit, aki csak arra vár, hogy társa és kényeztető párja legyen a csillaghalmaz legkitartóbb, legrátermettebb és legbátrabb pónilovasainak, vízipisztoly-párbajhőseinek és léggömbzsonglőreinek.

Továbbra is várunk titeket a D.O.G.M.A.-ba! Töltsétek be a Dum-dum Golyókat, csapjátok fültövön a hangoskodó szomszédot, mint Cucu malacot a jégeső és Dodó kacsa kissé hangos és nem kevésbé fröcsögősen folyékony ordításától kísérve dobjatok ránk pár sort a D.O.G.M.A. csatin vagy személyesen Vajk-ra, Gergers Ejnar-ra, esetleg Letschau Petti-re egy ingame mailt, illetve rám Péter Tóth-ra itt Facebookon egy üzit, hogy becsatlakoztassunk titeket New Eden "dogmásított" véráramába.

Heti Sümeghy:
"A húsvéti sonka minden esetben lowcarb..."

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Nem tudom, hogy Ti Urak/Hölgyek/Félintelligens Szivárványkristályok/Vattacukorszagú Pónipöffencsek hogy vagytok vele, de ilyenkor mikor elkezdem érezni a tavasz illatát a levegőben és a csodásan, varázslatosan melengető aranyló napfény éltető simogatását az arcomon, kicsit mindig elkap a nosztalgia, megpezsdül a vérem, felélednek a rég elfeledett álmok és remények, erőre kap bennem a tettvágy és a "mehetnék". Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok az idők, mikor még megvolt a lila cabrióm... Lecsaptam a tetőt, hagytam beáradni a tavaszt és a vele járó bizsergést a szívembe (illetve olyan fiatalon még a gatyámba is), feltekertem a hangerőt és kicsit odaléptem neki a körúti dugóban, hogy mindenkivel tudassam, hogy nem véletlenül ordít a Barry White és James Brown féle "lekváros Funky" édes-mázas, elsöprő, kakofónikus áradata a hangszórókból.

Pontosan a fent említett (nagybetűs) Varázslat megidézése végett gondoltunk arra a D.O.G.M.A. (Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya) tagjaival, hogy elindulnánk "krúzolni", akarom mondani roam-olni kicsit nullsecbe. Tavaszköszöntő jelleggel fogunk néhány (szigorúan SKIN-ekkel ellátott) fregattot és rombolót, feltekerjük Barry White-ot, egy kis ABBA-t esetleg némi Jamiroquai-t és megforgatjuk nullsec hetyke angyalkáit , loot-tól roskadozó félszeg kiscsillagjait, széltől is óvott "kerbírjeit". Ehhez szükségünk lesz olyan New Eden nyárfái alatt szalmaszálat rágcsáló, téli bundáit levedlett, "genkészetileg megtisztátalanított", opportunizmustól és tettrekészségtől nem mentes, tavaszi fáradhatatlanokra, március Icusaira, és április szeszélyes kicsiny tündérkéire, akik szeretnének egy kellemes pénteki (04.02) vagy szombati (04.03) lágy szellővel és virágillattal átitatott estét eltölteni nullsec patakparti nádasaiban a D.O.G.M.A.-s srácok körében... (ez most úgy hangzik, mintha csoportos megbecstelenítésre készülnénk egy balatoni hekkező kukatárolójában) Mivel a poszt jelenlegi fázisában kezd odaérni arra a pontra amikor "Lényegét tekintve a lényeg, lényegében lényegtelenné vált.", ezért, összefoglalva: Nullsec Frigate/Destroyer Filament Roam Fleet, 04.02 és 04.03, 20:00, Jita.

"-Vigyük el a srácot!"
"-Mi? Pete... Várj! Nem állhatunk meg! Ez Denevérország!"
"-Azta... Még sose utaztam ilyen járgányban!"
"-Komolyan? Hát... Nagyjából kész vagy, nemde?"
"-A barátaid vagyunk. Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek, tényleg!"
"-Hagyd abba ezt a dumát, vagy pórázt szerelek rád! Világos!?"
"-Hi-hi-hi-hííí-híííííí!"
"-Szállj be!"

Ugye ismerős a fenti párbeszéd? A "Félelem és reszketés Las Vegasban" című klasszikus mozi nyitójelenete az, ami szerintem csodásan adja vissza azt az érzést, amit akár kezdő, akár rutinos, de solo játékosként érez az ember, ha új társasághoz csatlakozik. Mi itt a D.O.G.M.A.-nál továbbra is Johnny Depp étertől és meszkalintól széles vigyorával az arcunkon és Benicio del Toro marihuana füstös és tequila-ban áztatott nyájasságával a hangunkban várunk mindenkit, aki indíttatást érez magában arra, hogy csatlakozzon hozzánk és együtt élje velünk azt a lázálomszerű csodatéteményt, ami kicsit hasonlíthat arra az élményre, amit "öt lepedő nagyhatású LSD bélyeg" elfogyasztása okozhat. Ne érezd magad kényelmetlenül, csak pattanj be mellénk a D.O.G.M.A. típusú meseautóba, dőlj hátra és engedd, hogy egy hosszú, poros és forró sivatagi autókázáshoz hasonlatos, kicsit sem könnyű, cseppet izzasztó, de legalább embertpróbáló utazás során elvigyünk magunkkal (nem, nem Las Vegasba) New Edenbe vagy hosszabb távon akár Szürreáliába is! Várunk Téged! Keress minket ingame a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán, esetleg személyesen Gergers Ejnar-t, Vajk-ot vagy Letschau Petti-t, esetleg Facebook-on Péter Tóth-ot!

Heti Sümeghy:
Ígértem a múlt héten, hogy minden héten bölcselkedek egy-egy mondat erejéig. Ezen a héten Édesanyám életének egyik legfőbb konzekvenciáját osztom meg veletek, miszerint: "Én azért főzök sótlanul, mert nem rakok bele annyi sót!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Van nekem kettő csodálatos "kizsgugyám", Kókusz, alias Zseboroszlán, a herceg, a főnök, a "Yorkie" és Éden, azaz a Szobabölény vagy Magasföldi Prémes Bálna, az évek és a házi koszt hatására önmagával "megpárhuzamosodott" Cane Corso vénlány. Csupa öröm, móka és kacagás az élet velük, főleg olyankor, mikor előjön belőlük a szobakutyák vadászösztöne... Ez általában akkor történik, mikor elkezdek főzni... Ilyenkor képesek, addig ülni megfeszített, ugrásra kész testtel a konyhában, amíg véletlenül valami le nem esik a konyhapultról (esélye nincsen földet érni, bármi is az). Ha mégis lerepül egy-egy apró "falásocska" az éppen feldolgozás alatt álló alapanyagokból, olyankor szokott kialakulni a gyilkos torlódás a lábam alatt, amiben mindenki homlokkal tompítja az irgalmatlan sebességet a sípcsontomon, hogy hangos acsarkodással övé lehessen a soroksári Éhezők Viadalának megszentelt fődíja, jobb esetben egy virslivég, rosszabb esetben egy (többszörösen) "fúúúj-fúúúj-nagyon-undi" uborka karika vagy salátalevél...

...hát, emlékeimben hasonló képek élnek azokról az időkről, mikor Jita közelében levő hisec wh-k belső oldalán vártuk a gyanútlan, kalandra és lootra éhes felfedezőket, wh-ban anomozni vágyó "FC, can I bring my Drake???" mantrákat ismétlő, túlontúl optimista és opportunista önként jelentkező áldozatokat az aktuális tüzijátékunkhoz. Arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy valami hasonló kis piszkoskodást megejtenénk 03.26.-án 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva. A csatlakozás lehetősége mindenki számára nyitott, aki szeretné fegyverei torkolattüzének fényével elhozni a fel- és megvilágosodást, azok számára akik a wormhole "Show Info" ablakában elmulasztották értelmezni az apróbetűs idézetet Dante Alighieritől. Az eseményen, mint minden felsőbbosztálybeli társasági eseményen, van "dress code", azaz "jáccósba" gyertek, bármiben amit nem sajnáltok. Illetve esetlegesen partedlit az osztrigához (fittelt T1 fregatt) tudunk biztosítani.

"Jack fiam most jött ki a rehabról. 17 éves és Oxycontin függő lett. Egy kicsit dühít, hogy engem sosem kínált meg." (Ozzy Osbourne)

Körülbelül hasonló sértettséggel a kis lelkünkben gondolunk a hisec-ben ólálkodó kalózok féltve őrzött loot-jára. Éppen ezért 03.27.-én 20:00 órai találkozót követően elindulunk Jitáról és mindenféle finomságos szerek hatásaitól fűtve (mint például a kotyogós kávéfőző szemkiugrasztó és elmerobbantó, folyékony selyemhez hasonlatos, nektárgyanús, forrón gőzölgő levedzése), a húrok közé csapunk és gyászba borítjuk New Eden NPC nemzetségei számára ezt a napot, minden értelemben elhozva nekik a "Black Sabbath"-ot. Ezen eseményünkre olyan T1 cruiserekkel és battlecruiserekkel felszerelt pilótákat várunk, akik szeretnék kicsit megtizedelni a Gurista népség hisecben elpotyogtatott előretolt állásait. T1 cruisereket szükség esetén biztosítunk.

Arra gondoltam, hogy posztjaimat ezentúl egy-egy "bölcsességgel" zárom, mint anno Sümeghy úr, a Szomszédok végén.

Heti Sümeghy: "Sose feledd, mindig van mitől félni, lefekvés előtt Batman is benéz az ágy alá, hogy nincs-e ott Ozzy!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Vasárnap reggel kicsit korábban keltem, mint "Életem csokis muffinjának egyetlen mazsolája" (ne nyalj Péter, ettől még a kanapén alszol!!!) és miközben a laptoppal az ölemben magamra borítottam az első kávémat, a "Kurzgesagt - In a Nutshell" youtube csatorna videóit nézegettem. Egyszer csak az alábbi párbeszéd játszódott le a még kissé "korareggelileg" traumatizált, gyönyörű Párom és köztem:

"-Mit csinálsz, Tökfej?"
"-Kávézok és videót nézek."
"-Milyen videót?"
"-Hát... hogy, hogyan építsünk Dyson-gömböt a Nap köré..."
"-Tessééék???"

És miután rájöttem, hogy a videóban látottak hasonlatosak ahhoz, ahogy a kedves, de civilizált emberi nyelven csak opcionálisan kommunikáló Triglavian cimboráink bánnak New Eden fényesen tündöklő birodalmainak volt felségterületén elhelyezkedő csillagaival, arra gondoltam, hogy ők biztos tudhatnak valamit... (talán a Hupikék ízű fagylalt titkos összetevőjét, vagy a Velencei Álom teljes receptjét, de ha csak egy 2 gombócos Yoghurtos Erdei Gyümölcs/Banános Csokoládé kombó van náluk... édes tölcsérben... rolettivel... úúú...) Mindenesetre az határozottan megfogalmazódott bennem, hogy ismét vinnék nekik egy gyűjtőjegy tömböt/családi bérletet a 03.19.-én és 03.20.-án 20:00 órakor Jitáról induló Podexpress menetrend szerinti járatára. Szokásos módon, amit kiverünk belőlük... (Péter! Ezt még félreérthetik...) azaz, a LOOT!!!-ot, azonnali eladás után egyenlően osztjuk és a jelentkezőknek felfittelt, lemosott, kiporszívózott, felpolírozott, ózonnal fertőtlenített, C-vitaminnal dúsított, enyhén szénsavas, Fair Trade, paleo, vegán T1 cruisereket biztosítunk.

"-Nagyon köszi, te sz@revő, húgyagyú, buzeráns, csipszar, te segglyuk, te vadbarom..."
"-Csitt-ssss..."
"-John Spartan, öt egység pénzbüntetésre ítélem, ismételt beszéderkölcsi szabálysértés miatt!"
"-Ennyit a tengeri kagylókról... Mindjárt itt vagyok!"

Az jutott eszembe, hogy megragadom az alkalmat, hogy meséljek a D.O.G.M.A. elmúlt néhány heti zsizsergéseiről. Ezek között voltak gonoszak és elvetemültek, mint Simon Phoenix... "Macilaci!!!" felkiáltással vetettük Catalystjainkat meggondolatlan, gyanútlan és loottól/drága moduloktól roskadozó anomozókra és óvatlan, értékeiket űrkamionozó, hisecben eltunyult védtelen Gondos Bocsokra. Volt, hogy útját álltuk és rántottuk le ingét, gatyáját, fogszabályzóját és néha még a nagyikája "piacrajárós" kosárkáját is a Lowsec-be bármilyen okból betévedő és fegyvereink kereszttüzébe keveredő "genkeletileg" felszenteletlen űrvándorokról. Előfordult, hogy csapatosan, saját magunkat Robin Hoodra magasztalva, csapoltuk meg Nullsec "carrierhajcsárok", "gilavitézek" és "ishtáros deli leventék" offshore számláit, ESS rabló fleetünkön.

Voltak erkölcsileg, törvényileg és emberileg kevésbé megkérdőjelezhető, de hasonlóan határozott megmozdulásaink, melyek kicsit inkább John Spartan rendvédelmi próbálkozásaira hasonlítottak... Többek között random 0.0 rendszerek álmos nyugalmát zavartuk meg, flottáinkról lepattogzó lövedékek csörgésével és szétgurult lootjaink összekapirgálásával 7-8/10-es DED site-okban. Kiebrudaltuk Hisecből Gurista és Blood Raider "kalózfajzatok" előretolt állásait, gázmaszkos, "fészbúktroll"-nak öltözött Triglavian őrjáratokat toltunk át lakhelyeik felé a féreglyukakon, mint majorannás pulykamájast, záróbilincs mentén a műanyagtömlőn... Pucoltunk tisztára DED eszkalációt remegő kézzel FW lowsecben...

Ezeken felül kezdő játékosainkat, mint Lenina Huxleyt a 20. század történelmébe, bevezettük a flottában repülés, a közös küldizés, a pvp roamok, a szkennelés, a 0.0-ban való közlekedés és a nyersanyagok kitermelésének, csillámporos, Swarowski kristályokkal rakott, aranyfüstös isk temetőjébe.

Érzésem szerint, egy meglehetősen aktív, jókedvű és nagy tervekkel teli kezdeti időszak van mögöttünk, illetve egy elvetemült, alávaló és mindenre kész társaság mellettünk...

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy: "Jólét, Lenina Huxley!"

Köszönöm, puszi: Letschau!