#Közösség
Halihó Srácok!

Arra gondoltunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályának (D.O.G.M.A.) tagjaival, hogy ezen a hétvégén ismét veszünk egy nagyobb levegőt és alámerülünk a Pónilovak Verejtékes Eksztázisába (a negyedkori, neogótikus, kubista, ófrancia Player Versus Environment, azaz PVE rövidítés török/arámi szabadfordítása). Erre a nyelvészetileg, szépészetileg és gépészetileg a túlon is túlmutató csodatéteményre szívesen, szeretettel és a corp által biztosított T1 cruiserekkel várjuk a nyúl üregébe epres szájízzel belépni vágyókat. 02.19.-én pénteken 20:00 órakor találkozunk Jitán, majd kihasználva a Morpheus atyánk metszőfogai közti 12 perc 43 másodpercnyi szünetet, egy (epres) filament segítségével átcsusszanunk Csodaország hatarán, hogy a sz4rt is kiverjük a nyusziból (ha Gurista, ha nem). Haza pedig, loottól rogyadozva, dagadó mellel (esetleg gatyával /*rossz vagy Péter!!!*/), büszke újgazdag yuppiekként, szintén (epres) filamenttel térünk meg. A loot osztása testvériesen... lóf4szt... igazságosan történik, azonnali sell után, egyenlően!

Csábító mi??? És még csak most jön, mikor tizenkilencre lapot húzunk...

Haley Joel Osment, köszönjük neked, hogy 1999-ben Bruce Willis oldalán mind a hat érzékeddel halott embereket láttál. Ezt látom én is...

02.20.-án szombaton, 20:00 órás kezdettel, Jitai indulással kihasználjuk, hogy a sok csúf, gonosz és kegyetlen lowsecben megélhetési bűnözőként tevékenykedő, saját születését szerencsétlenül túlélő szerelemgyermek, megpróbálja a védtelen, event site-okban hajóját npc általi halálra ítélő, ISK reményében eventezőket felsegíteni Kharón mellé a révre. Ezt úgy tervezzük kivitelezni, hogy Főkukac módjára várjuk, hogy ránk harapjanak, majd egy Keanu Reeves-es "I know kung-fu" felkiáltással, Rózsa takkernéni módjára átdörzsöljük a szentecskéimmel a digitális csillagtatami holdporos felszínét. Ehhez a "helyiseriffkedésileg" túlvezérelt, önkényes és önkéntes purgáló igazságosztásunkhoz várunk minden csatlakozni vágyót, aki szívesen kócolna össze pár jólfésült fogsort egy repülő űrtéglával (Catalyst), amelyet D.O.G.M.A. billoggal ellátva biztosítunk.
Köszönöm, puszi: Letschau!
#Közösség
Halihó Srácok!

Képzeljétek hétvégén sütöttem egy nagy adag malaccsászárt, szalonnás bajorkáposztával és miközben szépen halkan sisteregve megtöltötte a koromfekete égett füst... akarom mondani a csodálatos, ínycsiklandó illat az egész rohadt lakást, hogy nem győztem szellőztetni... francba... nem így volt... tényleg...

Mindenesetre amíg sült a husika azon merengtem, hogy vajon mennyire lehetett kemény és vad az a Vadnyugat. Biztos nem volt az olyan gáz, gondoltam magamban, végülis mennyire király lehetett, esténként a haverokkal a lovad oldalának dőlve, whiskeytől kacskaringós nyakú zsiráffá ázva a csillagos ég alatt kopogósra fagyni, miközben a sivatagi hajnal eljövetelét vártad, esetleg hetyke indián lányok társaságában szívni a finomabbnál finomabb füvekkel tömött bekepipát és ropogós sült bölénycombot csócsálni amíg eldübörögnek melletted Ulysses S. Grant tábornok seregei, hogy elhozzák Lincoln elnök számára a Konföderáció felett és a gyapotföldek népéért kivívott győzedelmes békét. Illetve az is eszembe jutott, hogy micsoda móka lehetett a koszos aranyásók (nem a Viasaton futó "Lúííí" táskás, szépészetileg remasterelt, "távol-nyugatira-naccsasszonyosodott" c(kiscééé)elebekre gondolok) szekértáboraiból rakott szalonnasütögetéseken eldurrogtatni a "városi" szatócsboltban vásárolt családi csomagos "prémium" lőszert.

Mire a végére értem, ennek a gondolatmenetnek, rá is jöttem, hogy a vadnyugat tényleg király hely lehetett, feltéve hogy keresztül tudtad köpni a megrágott dohányt a kocsmapulton és képes voltál úgy lábon lőni magad, hogy hamarabb vérezz el, minthogy a prérifarkasok lerágják az opcionálisan trágyásszekér aromájú kalapodat a porral és vérrel lepett SKAlpodról. (SKA-lp érteeed).

Ígyhát, arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy ezt a tündéri, varázslatos és éteri fényben fürdőző korszakát az ismert történelemnek, kicsit megidéznénk egy hétvégi útonálló fleettel. Terveink közt szerepel, hogy vonatrablósat játszunk pár értékesebb T1 szállítóval, rajtaütés jelleggel elvegyük anomozni készülő pilóták Gila és Stratios névre keresztelt hátasait, esetleg, ha épp nem menekülünk a törvény elől, akkor önkéntes helyi seriff módjára osszuk a suspect timerrel rendelkező megátalkodott törvényenkívülieknek az antimatter töltényekbe öntött feloldozást.

A naplementébe pedig Catalystokon tervezünk belovagolni, melyet természetesen minden résztvevőnek biztosítunk.

Mindezt 02.12.-én és 02.13.-án tervezzük véghezvinni, mindkét napon 20:00 órás, Jitáról történő indulással.


A fentieken felül kérdéssel vagy észrevétellel nyugodtan fordulhattok hozzám "Fészen" vagy az in-game söntésünkben (D.O.G.M.A. csati) a pókerasztalnál, esetleg személyesen "Villámkéz" Letschau Petti-hez (nyugi a Villámkéz becenévről az asszony is tud).

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Közösség
Halihó Srácok!
A Dunántúli Ornitológiai Gitteglyet Második Alosztálya, azaz a D.O.G.M.A. elvetemült diszkópartizánjai őrületes és felfoghatatlan szervezkedésbe kezdtek!

Leporoltuk a diszkógömböket, levakartuk a pajta tövében rozsdásodó füstgépekről a "tyúxart" és átértékeltük nagyanyáink Szécsi Pál bakelitjeit...

("Csak egy tánc volt, mit tőled kértem én,
Azután ment minden könnyedén,
Együtt mentünk haza az úton,
És a többit nem tudom.…")

...majd arra jutottunk, hogy felöltjük a táncoló fekete lakkcipőket és megindulunk a szomszéd faluba, a "Discotheque 0.0"-ba. Erre a csodálatos, varázslatos és csillogó esti mulatozásra várjuk a kedves szórakozni vágyókat (igen... rád nézek ott a Procurerben, a Dense Veldspar mellett). Aggódni nem kell, a belépők nagy mennyiségben rendelkezésre állnak (filamenttel megyünk 0.0-ba és 6-8-10/10-et lövünk), természetesen a belépő tartalmazza az ingyen fogyasztást is a VIP páholyban (fittelt Caracal-t/Vexor-t/Arbitrator-t/Bellicose-t/Scythe-ot és lőszert biztosítunk).

Találkozzunk ötkor a szökőkútnál Zsanett, mert régóta "teccesz" nekem... (találkozó 2021.02.08. Hétfő, 20:00, Jita, a "Discotheque 0.0" fleetben és Discordon).

És nem kell komolyan venni, ha azt halljátok "jószórakozástapoharatneviddki" (a lootot insta sell után egyenlően osztjuk és a hajókat sem kérjük vissza).

És természetesen a hajnali "taknyáncsúszós", szakadt harisnyában a "négyeshatoson" békésen szundikáló, cseppet vadróka szagú szégyenmenet is biztosított hazafelé (vissza is filamenttel jövünk, 2 részletben megtéve az utat).
A földöntúli hangulat, a bizsergető zene és a vakító fények felelőse, az Alulmúlhatatlan, a Magánkívüli, az Univerzalisztikusan Transztesztikuláris, Letschau Petti...

És nem csak azokat várjuk akiknél már dübörögnek a "Kapuzárási Pónik", hanem azokat is akik még szűzies szemérmetességgel pillantgatnak egy-egy égnek meredő Caldari Navy Inferno Light Missile-ra...
Köszönettel, puszi Letschau!
#Közösség
Sziasztok kezdő vagyok magyar corpba jelentkeznék
#Közösség
Ismerkedem a játékkal, már kb másfél hete. Ma utaztam el 13 ugrásnyit, hogy vásároljak lőszert és lézert is. A lézer árát levonta az EVE de nincs az inventorimban. Megkapom valamikor?
Más: meddig hagy ingyen játszani az EVE és hogyan hagy fizetni?
#Közösség
hogy kell játszani???
#Közösség
Hogyan lehet hajót transzportálni egyik bázisról a másikra?
#Közösség
Sziasztok !
Most kezdtem a játékot és
Szeretnék kérni kis segitséget vagyis hogy valaki eltudná nekem magyarázni hogy mimit kell mivel csinálni (tudom hogy van tuturiál végig is csináltam de azért kéne még segitség).
#Közösség
Sziasztok,

Nagyon szuper a Guide, de egy dlgot nagyon hiányolok ami engem az itemek behatóbb megismerésére ösztönözne, hogy kikeresgéljem a fitteléshez és jobban megismerjem a hajókat és működésüket.
Szóval egy olyan fejezetet, ahol a fitting ablakot megnyitva az adott fülek vannak elmagyarázva.
A navigation, és a targeting kifejtése, mi - mit határoz meg?
Ha esetleg ez benne van a guide ba és figyelmetlenül ellapoztam, akkor elnézést:)
Amúgy köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
:)