Úgy tűnik a játékosok többsége által várt új "moduláris" struktúrák lassan, de biztosan sülnek. CCP bő 4-5 hónap kezdeti ötleteket megelőző csend után kidobta az első concept art-okat. Lássuk az elsőt: Medium Citadel (figyeljétek az Avatar osztályú titán
A mai nap híre, hogy a CCP eltávolította posztjáról az egyik idei CSM tagot inaktivitásért. Gorga a mostanra felbomlott N3 Koalíció korábbi támogatásával szerezte meg a helyét a játékosokat képviseli CSM tagjai között. Az ellene felhozott indokok szerint
Évek óta szeretnék már a játékosok elérni azt, hogy az EVE accountjaink biztonságban legyenek, illetéktelen felhasználóknak a lehető legkisebb esélye legyen arra, hogy a karaktereinkhez, assets-einkhez hozzáférjenek.
2015 február 8-án ünnepelte a JátékosLét Kutatóközpont az 1. éves évfordulóját, amire mi is meghívást kaptunk
Tudósok bevallották, hogy nem tudják megmagyarázni a látható szuperluminális kozmikus jelenséget, amelyet egy új és növekvő csillagközi anomáliát követően észleltek kapszulás csillagmegfigyelők, nem sokkal 18:00 EVE Szabvány Idő szerint tegnap.
December 9.-ei hosszú DT után, amikor is a Rhea kikerül az éles szerverre minden játékosnak lehetősége nyilik, hogy megtalálja az új 101-es wormhole rendszert, ami a misztikus és egyedülálló Thera rendszer.