#Magyar cégek
Halihó kedves Errejáró!

Mi itt a D.O.G.M.A.-nál, azaz a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál egy nem túl nagy maroknyi "szemét kis pukkancs" vagyunk, akiknek elsődleges célja és érdekeltsége, hogy szabadidejét a játék adta kereteken kívűl/belül, minél kreatívabb formában "húzza le a klotyón"...

...ez alatt olyan tevékenységeket értünk amik alapvetően a szórakoztatásunkat(!) szolgálják, ami azt jelenti, hogy nagyon szeretünk:

---halomba hányt ISK milliárdokat megúsztatni a Titanic vízből ki nem fogyó úszómedencéiben, legyenek azok akár saját akár más csilingelő fityingjei. (ns/ls fleetek, wh campek, ls gatecamp, bait mining fleetek, et cetera...)

---bizonylat nélküli készpénzfelvételi kísérleteket fizikai ráhatással megtámogatni (ESS-ek kifosztása, Abandoned struktúrák felkutatása és lelövése, elhagyatott SOV rendszerek entosis-olása)

---csendesen vigyorgó húsos óvisként, szó nélkül lezabálni mások tortájáról a marcipánfigurákat (5-6-8/10-ek daytrippelése ls/ns-ben, ns hacking/scanning, ls eventek, MTU és Mobile Depot vadászatok, et cetera)

Fent említett aktivitásaink magasszintű, jókedvvel átitatott műveléséhez keressük azokat a "Fáradt Denevéreket", felsőfokú "Baszokénbeleségi" diplomával rendelkezőket, Smaragdvárost frissen elhagyó, "Hamvas Mumpickákat" és New Eden-beli kocsmai verekedésektől opcionálisan mentes, lézerbaltával fésült arcú "Tájboxosokat", akik egy "Imádok veszélyesen élni!!!" felkiáltással tépnék velünk együtt, kézenfogva, nekifutásból a budipapírt!

Amennyiben ez a szép, színes, bűverejű villódzás elérte célját és molylepkeként, idült mosollyal az arcodon szabadulnál meg lelked EVE Online-tól tépázott maradékától, kérlek fáradj aprócska társaságunk "Vénusz Légycsapojához" a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán.
#Magyar cégek
Sziasztok

DippedTeriyaki felvételt hirdet a magyar közösség számára, C2 wh-ban élő cégként egy nagyobb angol nyelvű szövettség tagjaként éljük kicsiny de annál jelentőségteljesebb életünket. A corp fő célkitűzése minden olyan magyar számára elhozni a wh lét lehetőségét akik a nagyobb kötöttebb corpoktól a hideg is futkosik a hátán.

Minden tiszteletem mindenkinek aki olvassa kis bejegyzésemet O7

Falyzh O'rile
#Közösség
Sziasztok kezdő vagyok magyar corpba jelentkeznék
#Magyar cégek
Üdvözletem!

Kicsiny de lelkes csapatunk, új tagokat keres, néhány gondolatban rólunk.
- corpunk a Csavargok egy ausztrál alliance a The Watchmen tagja, ezentúl a Legacy koalíciót erősítjük.
- jelenleg Catch régióban élünk, egy csendes, jól védhető helyen. Az infrastruktúránk komoly fejlődésnek indult, a rendszerünk már rendelkezik saját Fortizarral, Tataraval, amelyet hamarosan kiegészít majd egy Azbel és egy Athanor, hoszabb távon még egy Raitaru is. Így mindenféle ipari tevékenység elérhető lesz, hold és jég bányászat, finomítás, gyártás, research, invention és reakciózás is.
- tagjaink mindenféle dologgal foglalkoznak, attől függően hogy épp mihez van kedvük, nálunk nincs semmilyen kötelező elvárás.
- 5%-os adókulcsunk van illetve van önkéntes havi hozzájárulás a corp célkitűzéseinek a megvalósításához.
- lehetőség szerint szervezünk small gang PvP fleeteket, de eléhetőek a legnagyobb volumenű koalíciós flották is.

Na és kit keresünk?
- ha kifejezetten aktív játékos vagy!
- valamilyen szinten tapasztalt, nem teljesen kezdő.
- jó ha sokoldalú vagy.

A tagfelvétel folyamata.
- egy személyes, ismerkedős beszélgetés velem Discordon.
- ha minden oké és szimpatikusak vagyunk egymásnak megtörténik a tagfelvétel, melyet 1 hónapos próbaidő követ.
- ha ennek letelte után is tetszik neked nálunk és kölcsönösen örülünk egymásnak, teljes jogú családtaggá válsz.

Ha érdekel a lehetőség, keress in-game: Gonzalez Alvajero

#Új Éden Hírei
A következő főleg a 0.0-ban NPC lövésből élőket érinti:


- Az ESS modul nem lesz opcionális
- Publikus helye lesz, de Deadspace kapu mögött érhető majd el, meghatározott hajók mehetnek csak oda
- A bounty nagy részét 3 óránként fizeti ki, de egy tartalékba helyezett részét csak egy kulccsal lehet majd kivenni
- Szabadrablás, de a modul 75km körébe nem lehet túl sokat trükközni

#Magyar cégek
Sziasztok!
Ceget keresek elkezdeni a jatekot. Ertek hozza, anno alaposan atnyaztam az ISK konyveket... 10+ eve repultem magyarokkal tanulni a jatekot, megy a kezelofelulet, excellent candidate lehetnek cegeknek akik kommunikalnak kulfoldi cegekkel, hisz anyanyelvi szintu angolom van es hozza valo akcentussal beszelek...... anno nem volt idom folytatni, mostanra lett mindenem jatszani: eros gep, elegendo szabad ido, stabil elet ami melle elfer egy massziv hobbi.... ja es megvalami... BOMBER akarok lenni nagy csatakban es kesz vagyok MultiBoxolni, hogy legyen par CareBear Alt mellettem....... vegyetek fel! :D
#Új Éden Hírei
Lassan kiderül, hogy mit akar pontosan a CCP a Trigla invázióval. Ha vannak bent értékeid az elfoglalt rendszerekben, akkor próbáld meg kimenekíteni őket minél hamarabb a biztonság kedvéért.

- Ahtila
- Angymonne
- Archee
- Arvasaras
- Harva
- Ichoriya
- Ignebaener
- Kaunokka
- Kino
- Komo
- Konola
- Kuharah
- Nalvula
- Nani
- Niarja
- Otanuomi
- Otela
- Raravoss
- Sakenta
- Skarkon
- Senda
- Tunudan
- Urhinichi
- Vale
- Wirashoda

#DevBlog
Frissült a cégajánló!

https://www.eveonline.hu/leiras/cegajanlo

- automatikus taglista betöltés minden hajnalban azoknál a cégeknél, akik írnak bemutatkozó szöveget az aloldalukon