JátékosLét Kutatás 2013

JátékosLét Kutatás 2013

Ha bedobunk egy ilyen (http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/612261375/) kérdőívet egy-egy lab slotba mindenkinél, vajon milyen eredmény lesz idén?

Ha segítetek kideríteni, akkor megtudjuk :)

 

Kísérőlevél:

Kedves Játékos!


Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok (RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000 játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni, és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek, töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe. Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás eredményességéhez.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/612261375


Köszönettel:
Fromann Richárd

https://www.facebook.com/jatekkutatas

http://www.jatekkutatas.hu/news.php

Hozzászólások:

Bejelentkezés