#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Nem tudom, hogy Ti Urak/Hölgyek/Félintelligens Szivárványkristályok/Vattacukorszagú Pónipöffencsek hogy vagytok vele, de ilyenkor mikor elkezdem érezni a tavasz illatát a levegőben és a csodásan, varázslatosan melengető aranyló napfény éltető simogatását az arcomon, kicsit mindig elkap a nosztalgia, megpezsdül a vérem, felélednek a rég elfeledett álmok és remények, erőre kap bennem a tettvágy és a "mehetnék". Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok az idők, mikor még megvolt a lila cabrióm... Lecsaptam a tetőt, hagytam beáradni a tavaszt és a vele járó bizsergést a szívembe (illetve olyan fiatalon még a gatyámba is), feltekertem a hangerőt és kicsit odaléptem neki a körúti dugóban, hogy mindenkivel tudassam, hogy nem véletlenül ordít a Barry White és James Brown féle "lekváros Funky" édes-mázas, elsöprő, kakofónikus áradata a hangszórókból.

Pontosan a fent említett (nagybetűs) Varázslat megidézése végett gondoltunk arra a D.O.G.M.A. (Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya) tagjaival, hogy elindulnánk "krúzolni", akarom mondani roam-olni kicsit nullsecbe. Tavaszköszöntő jelleggel fogunk néhány (szigorúan SKIN-ekkel ellátott) fregattot és rombolót, feltekerjük Barry White-ot, egy kis ABBA-t esetleg némi Jamiroquai-t és megforgatjuk nullsec hetyke angyalkáit , loot-tól roskadozó félszeg kiscsillagjait, széltől is óvott "kerbírjeit". Ehhez szükségünk lesz olyan New Eden nyárfái alatt szalmaszálat rágcsáló, téli bundáit levedlett, "genkészetileg megtisztátalanított", opportunizmustól és tettrekészségtől nem mentes, tavaszi fáradhatatlanokra, március Icusaira, és április szeszélyes kicsiny tündérkéire, akik szeretnének egy kellemes pénteki (04.02) vagy szombati (04.03) lágy szellővel és virágillattal átitatott estét eltölteni nullsec patakparti nádasaiban a D.O.G.M.A.-s srácok körében... (ez most úgy hangzik, mintha csoportos megbecstelenítésre készülnénk egy balatoni hekkező kukatárolójában) Mivel a poszt jelenlegi fázisában kezd odaérni arra a pontra amikor "Lényegét tekintve a lényeg, lényegében lényegtelenné vált.", ezért, összefoglalva: Nullsec Frigate/Destroyer Filament Roam Fleet, 04.02 és 04.03, 20:00, Jita.

"-Vigyük el a srácot!"
"-Mi? Pete... Várj! Nem állhatunk meg! Ez Denevérország!"
"-Azta... Még sose utaztam ilyen járgányban!"
"-Komolyan? Hát... Nagyjából kész vagy, nemde?"
"-A barátaid vagyunk. Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek, tényleg!"
"-Hagyd abba ezt a dumát, vagy pórázt szerelek rád! Világos!?"
"-Hi-hi-hi-hííí-híííííí!"
"-Szállj be!"

Ugye ismerős a fenti párbeszéd? A "Félelem és reszketés Las Vegasban" című klasszikus mozi nyitójelenete az, ami szerintem csodásan adja vissza azt az érzést, amit akár kezdő, akár rutinos, de solo játékosként érez az ember, ha új társasághoz csatlakozik. Mi itt a D.O.G.M.A.-nál továbbra is Johnny Depp étertől és meszkalintól széles vigyorával az arcunkon és Benicio del Toro marihuana füstös és tequila-ban áztatott nyájasságával a hangunkban várunk mindenkit, aki indíttatást érez magában arra, hogy csatlakozzon hozzánk és együtt élje velünk azt a lázálomszerű csodatéteményt, ami kicsit hasonlíthat arra az élményre, amit "öt lepedő nagyhatású LSD bélyeg" elfogyasztása okozhat. Ne érezd magad kényelmetlenül, csak pattanj be mellénk a D.O.G.M.A. típusú meseautóba, dőlj hátra és engedd, hogy egy hosszú, poros és forró sivatagi autókázáshoz hasonlatos, kicsit sem könnyű, cseppet izzasztó, de legalább embertpróbáló utazás során elvigyünk magunkkal (nem, nem Las Vegasba) New Edenbe vagy hosszabb távon akár Szürreáliába is! Várunk Téged! Keress minket ingame a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán, esetleg személyesen Gergers Ejnar-t, Vajk-ot vagy Letschau Petti-t, esetleg Facebook-on Péter Tóth-ot!

Heti Sümeghy:
Ígértem a múlt héten, hogy minden héten bölcselkedek egy-egy mondat erejéig. Ezen a héten Édesanyám életének egyik legfőbb konzekvenciáját osztom meg veletek, miszerint: "Én azért főzök sótlanul, mert nem rakok bele annyi sót!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Van nekem kettő csodálatos "kizsgugyám", Kókusz, alias Zseboroszlán, a herceg, a főnök, a "Yorkie" és Éden, azaz a Szobabölény vagy Magasföldi Prémes Bálna, az évek és a házi koszt hatására önmagával "megpárhuzamosodott" Cane Corso vénlány. Csupa öröm, móka és kacagás az élet velük, főleg olyankor, mikor előjön belőlük a szobakutyák vadászösztöne... Ez általában akkor történik, mikor elkezdek főzni... Ilyenkor képesek, addig ülni megfeszített, ugrásra kész testtel a konyhában, amíg véletlenül valami le nem esik a konyhapultról (esélye nincsen földet érni, bármi is az). Ha mégis lerepül egy-egy apró "falásocska" az éppen feldolgozás alatt álló alapanyagokból, olyankor szokott kialakulni a gyilkos torlódás a lábam alatt, amiben mindenki homlokkal tompítja az irgalmatlan sebességet a sípcsontomon, hogy hangos acsarkodással övé lehessen a soroksári Éhezők Viadalának megszentelt fődíja, jobb esetben egy virslivég, rosszabb esetben egy (többszörösen) "fúúúj-fúúúj-nagyon-undi" uborka karika vagy salátalevél...

...hát, emlékeimben hasonló képek élnek azokról az időkről, mikor Jita közelében levő hisec wh-k belső oldalán vártuk a gyanútlan, kalandra és lootra éhes felfedezőket, wh-ban anomozni vágyó "FC, can I bring my Drake???" mantrákat ismétlő, túlontúl optimista és opportunista önként jelentkező áldozatokat az aktuális tüzijátékunkhoz. Arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy valami hasonló kis piszkoskodást megejtenénk 03.26.-án 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva. A csatlakozás lehetősége mindenki számára nyitott, aki szeretné fegyverei torkolattüzének fényével elhozni a fel- és megvilágosodást, azok számára akik a wormhole "Show Info" ablakában elmulasztották értelmezni az apróbetűs idézetet Dante Alighieritől. Az eseményen, mint minden felsőbbosztálybeli társasági eseményen, van "dress code", azaz "jáccósba" gyertek, bármiben amit nem sajnáltok. Illetve esetlegesen partedlit az osztrigához (fittelt T1 fregatt) tudunk biztosítani.

"Jack fiam most jött ki a rehabról. 17 éves és Oxycontin függő lett. Egy kicsit dühít, hogy engem sosem kínált meg." (Ozzy Osbourne)

Körülbelül hasonló sértettséggel a kis lelkünkben gondolunk a hisec-ben ólálkodó kalózok féltve őrzött loot-jára. Éppen ezért 03.27.-én 20:00 órai találkozót követően elindulunk Jitáról és mindenféle finomságos szerek hatásaitól fűtve (mint például a kotyogós kávéfőző szemkiugrasztó és elmerobbantó, folyékony selyemhez hasonlatos, nektárgyanús, forrón gőzölgő levedzése), a húrok közé csapunk és gyászba borítjuk New Eden NPC nemzetségei számára ezt a napot, minden értelemben elhozva nekik a "Black Sabbath"-ot. Ezen eseményünkre olyan T1 cruiserekkel és battlecruiserekkel felszerelt pilótákat várunk, akik szeretnék kicsit megtizedelni a Gurista népség hisecben elpotyogtatott előretolt állásait. T1 cruisereket szükség esetén biztosítunk.

Arra gondoltam, hogy posztjaimat ezentúl egy-egy "bölcsességgel" zárom, mint anno Sümeghy úr, a Szomszédok végén.

Heti Sümeghy: "Sose feledd, mindig van mitől félni, lefekvés előtt Batman is benéz az ágy alá, hogy nincs-e ott Ozzy!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Vasárnap reggel kicsit korábban keltem, mint "Életem csokis muffinjának egyetlen mazsolája" (ne nyalj Péter, ettől még a kanapén alszol!!!) és miközben a laptoppal az ölemben magamra borítottam az első kávémat, a "Kurzgesagt - In a Nutshell" youtube csatorna videóit nézegettem. Egyszer csak az alábbi párbeszéd játszódott le a még kissé "korareggelileg" traumatizált, gyönyörű Párom és köztem:

"-Mit csinálsz, Tökfej?"
"-Kávézok és videót nézek."
"-Milyen videót?"
"-Hát... hogy, hogyan építsünk Dyson-gömböt a Nap köré..."
"-Tessééék???"

És miután rájöttem, hogy a videóban látottak hasonlatosak ahhoz, ahogy a kedves, de civilizált emberi nyelven csak opcionálisan kommunikáló Triglavian cimboráink bánnak New Eden fényesen tündöklő birodalmainak volt felségterületén elhelyezkedő csillagaival, arra gondoltam, hogy ők biztos tudhatnak valamit... (talán a Hupikék ízű fagylalt titkos összetevőjét, vagy a Velencei Álom teljes receptjét, de ha csak egy 2 gombócos Yoghurtos Erdei Gyümölcs/Banános Csokoládé kombó van náluk... édes tölcsérben... rolettivel... úúú...) Mindenesetre az határozottan megfogalmazódott bennem, hogy ismét vinnék nekik egy gyűjtőjegy tömböt/családi bérletet a 03.19.-én és 03.20.-án 20:00 órakor Jitáról induló Podexpress menetrend szerinti járatára. Szokásos módon, amit kiverünk belőlük... (Péter! Ezt még félreérthetik...) azaz, a LOOT!!!-ot, azonnali eladás után egyenlően osztjuk és a jelentkezőknek felfittelt, lemosott, kiporszívózott, felpolírozott, ózonnal fertőtlenített, C-vitaminnal dúsított, enyhén szénsavas, Fair Trade, paleo, vegán T1 cruisereket biztosítunk.

"-Nagyon köszi, te sz@revő, húgyagyú, buzeráns, csipszar, te segglyuk, te vadbarom..."
"-Csitt-ssss..."
"-John Spartan, öt egység pénzbüntetésre ítélem, ismételt beszéderkölcsi szabálysértés miatt!"
"-Ennyit a tengeri kagylókról... Mindjárt itt vagyok!"

Az jutott eszembe, hogy megragadom az alkalmat, hogy meséljek a D.O.G.M.A. elmúlt néhány heti zsizsergéseiről. Ezek között voltak gonoszak és elvetemültek, mint Simon Phoenix... "Macilaci!!!" felkiáltással vetettük Catalystjainkat meggondolatlan, gyanútlan és loottól/drága moduloktól roskadozó anomozókra és óvatlan, értékeiket űrkamionozó, hisecben eltunyult védtelen Gondos Bocsokra. Volt, hogy útját álltuk és rántottuk le ingét, gatyáját, fogszabályzóját és néha még a nagyikája "piacrajárós" kosárkáját is a Lowsec-be bármilyen okból betévedő és fegyvereink kereszttüzébe keveredő "genkeletileg" felszenteletlen űrvándorokról. Előfordult, hogy csapatosan, saját magunkat Robin Hoodra magasztalva, csapoltuk meg Nullsec "carrierhajcsárok", "gilavitézek" és "ishtáros deli leventék" offshore számláit, ESS rabló fleetünkön.

Voltak erkölcsileg, törvényileg és emberileg kevésbé megkérdőjelezhető, de hasonlóan határozott megmozdulásaink, melyek kicsit inkább John Spartan rendvédelmi próbálkozásaira hasonlítottak... Többek között random 0.0 rendszerek álmos nyugalmát zavartuk meg, flottáinkról lepattogzó lövedékek csörgésével és szétgurult lootjaink összekapirgálásával 7-8/10-es DED site-okban. Kiebrudaltuk Hisecből Gurista és Blood Raider "kalózfajzatok" előretolt állásait, gázmaszkos, "fészbúktroll"-nak öltözött Triglavian őrjáratokat toltunk át lakhelyeik felé a féreglyukakon, mint majorannás pulykamájast, záróbilincs mentén a műanyagtömlőn... Pucoltunk tisztára DED eszkalációt remegő kézzel FW lowsecben...

Ezeken felül kezdő játékosainkat, mint Lenina Huxleyt a 20. század történelmébe, bevezettük a flottában repülés, a közös küldizés, a pvp roamok, a szkennelés, a 0.0-ban való közlekedés és a nyersanyagok kitermelésének, csillámporos, Swarowski kristályokkal rakott, aranyfüstös isk temetőjébe.

Érzésem szerint, egy meglehetősen aktív, jókedvű és nagy tervekkel teli kezdeti időszak van mögöttünk, illetve egy elvetemült, alávaló és mindenre kész társaság mellettünk...

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy: "Jólét, Lenina Huxley!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Minden hivatalos szervezet, szakfeladattal ellátott iroda vagy hiavtali/vállalati egység belső kommunikációjában van egy kimondottan arra az egységre, szakterületre, esetleg személyek egy csoportjára jellemző szakzsargon. Nálunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál, a D.O.G.M.A.-nál egy ilyen speciális szakkifejezés a T.Ö.K.-ölés, ami nem csak békeidőben a hím tagjaink hímtagjainak, lóbálását, vakarását, zöldre festve a Nagykörútón lobogtatását (ha ti nem csináltatok még ilyet, akkor én sem...) jelenti, hanem némi kegyetlenkedést, galádságot, "rohadékoskodást" is, válogatás nélkül bárhol és bárkivel, azaz Territoriálisan Önkényes Kalózkodást, T.Ö.K.-ölést...

Mi azon szerencsétlenek közé tartozunk akiknek (ahogy nagyanyám mondta mindig) "nem jutott krumplifőőőd", igy sajnos kénytelenek vagyunk magunkra vetni, mint a föld nélküli jobbágyok. De nem lazsálunk, nem henyélünk, nem szeretünk pihenés gyanánt parlagon heverni (jobban szeretünk "olcszpájszosan" oldalfekvésben lazulni egy zongorán), ezért mint selyemhernyó a gubójából, magunkból kikelve, pillangószárnyainkat kibontva felkerekedünk és a Facebook délvidéki farmjain felnőtt "virtuálparasztok" módjára, megműveljük az elhagyatott aszteroidamezőket. Tesszük ezt úgy, hogy 03.12.-én 20:00 órakor találkozunk Jitán, jó béreslegény módjára bekészítjuk a "magábakeserű" hagymát a tarisznyába és filamentek segítségével megindítjuk a "Téééjjjesz"-től elcsent Porpoise-t és kisegítő bérkaszás Venture-jeit, hogy bálákba hányjuk a nullsecben fellelhető betakarítatlan javakat. Venture-t és szállítóhajókat biztosítunk minden csatlakozni vágyónak, Porpoise-t pedig boostolni hozunk magunkkal. A javakat pedig egyenlően szétosztjuk. "Lesz haszon őszire, Ferikém!"

"-Ezek szerint, a nyúl b@szhatja?"
"-Nemá... élesbe, hátulról???"

Valahogy mindig ez a párbeszéd ugrik be egy-egy áldozati Gilával együtt a site-okba, amikben ott csücsülnek a D.O.G.M.A.-s Catalyst-ok... Mindenesetre, sokan vagyunk úgy, hogy a hatalmas "zééékillbóóórd" lossokra gerjedünk (meg az akciós tejfölre az Aldiban...) ezért arra gondoltunk, hogy ismét megmártjuk a fentebb említett T.Ö.K.-ünket hisec álmos, lusta és kényelmes dágványában, abból a célból, hogy szerezzünk magunknak még egy kevéske "digipéniszkencét" (fap... fap... fapfapfap...), amivel tovább növelhetjük az "elégedettségünket" (ooohhh, drága tejföl...) Erre a kis összejövetelre Catalystot biztosítunk és 03.13. 20:00 órakor, Jitán várunk minden kedves önértékelésileg alulpozícionált, lelkevesztett, ok nélküli kegyetlenkedésben gyermekkori traumáit kiélni vágyó Catalyst-ológust, kalózatilag megtestesült szféraközi fosztogatót és pofonizálási fö- és alosztogatót!

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Tegnap brownie-t sütöttem... csináltam hozzá bazsalikomos vaníliafagyit is... Szerencsémre most is jól sikerült. Annyira, hogy ha nem lennék ilyen kövér kismalacka, még a lábujjaimat is megnyaltam volna. Aztán eszembe jutott, hogy mennyire király is lenne, ha lennének barátaim akiknek brownie-t süthetek bazsalikomos vaníliafagyival...

Elszomorodtam...

Aztán rájöttem, hogy sütögessen a franc minden nap, miközben várnak a vértől ragacsos hajú, plazma robbanásokban megrojtosodott szakállú, üvegszemeiket csillaglében tisztogató félkarú rablók (Icuka! Icuka!! Icukaaa!!! Aggyá' mán egy cseresznyét me' a gép nem ad!)

Így tehát, mivel a társaság adott (D.O.G.M.A.), és további tagok befogadására is nyitott, 03.05.-én 20:00 órakor Jitáról el is indul, hogy a feltartott középső ujjakat véres kardként körbehordozza nullsecen és egy-egy szívélyes "mivanmivanmivan???" kíséretében, ismerkedési (hátsó)szándékkal levágódjon az első szembejövő, szabadon hagyott, lehetőleg félig megivott sörökkel telepakolt kocsmaasztalhoz és a maradékok akkurátus, illedelmes és böfögéstől, röfögéstől nem mentes elfogyasztása után zsebrevágja az ott hagyott borravalót, elfelejtett öngyújtót és a hamutálból kikandikáló vaskosabb csikkeket! "Azaztehát", filamenttel, 0.0-ban ESS fosztogatásra készülünk, amihez T1 cruisereket biztosítunk, az esetleges lootot egyenlően osztjuk.

"Tévedni emberi dolog"- mondta a Süni miközben lemászott a drótkeféről... Viszont mi nem tévedtünk...

Mivel kicsit úgy éreztük, hogy múlt hétvégén rátaláltunk az igazság, az örökélet és a szivárványos koktélok vélhetően kiapadhatatlan forrására, így arra gondoltunk, megnézzük, hogy most is "arany-e az élet" Triglavian-éknál. 03.06.-án 20:00 órai, Jitán történő találkozást követően, tarkabarka egyszarvúink, felflitterezett varacskos nádiposzátáink és fényesre "teknőswaxolt" csillámf@szlámáink hátán belevetjük magunkat Hisec vattacukor fellegeibe és csoportosan kinyalogatjuk a Triglavian nép túlcsorduló mézescsuprocskáját (értsd jól... de úgysem fogod... te beteg állat...). Erre a kis összejövetelünkre T1 cruisert biztosítunk és azonnali sell után a lootot egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Közösség
Sziasztok!

Megpróbálom tömören és lényegretörően összefoglalni a problémámat, talán tudtok valami okosat javasolni.
15 évvel ezelőtt regeltem, nagyon megfogott a játék. 6 évig voltam aktív (2012-ig), majd mivel előtte kiűztek minket az akkori régiónkból (Fountain) ahol nagyon jó "életem" volt, utána elkezdtem hanyagolni, majd végképp elengedtem az eve világát.
Pár napja egy yt reklám formájában döbbentem rá, hogy az eve még létezik, letöltöttem és emlékeztem a régi nevemre és jelszavamra.:) Nagy fellángolással elő is fizettem ismét, skill beállítva újra, stb. Hamar leesett, hogy ez nagyon megváltozott, ez már nem az én világom -persze az is lehet, hogy én változtam meg:)
So, van egy karakter, 108m sp, vagyon kb. 11-13b (carrier, freighter, rorqual, true sansha pos minden jóval, illetve egy csomó cucc). Nen akarom, hogy kárba vesszen, esetleg van valakinek valami javaslata arról, hogy mit kezdjek vele?
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

A Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya, emészthetőbb nevén a D.O.G.M.A. tagjai rájöttek arra, hogy imádnak rosszalkodni, szeretnek rohadék kis pukkancsok lenni és kedvelik, ha szemét genyónak titulálják őket (főleg, ha ezt localon, ordítva és oroszul teszik). Éppen ezért, mert kedvenc időtöltéseink egyike, hogy belesz@rjunk a ventillátorba, miközben mások nagyra tátott szájjal élvezik a hűsítő fuvallatot, úgy gondoltuk, hogy a hét második felében, 02.26.-án pénteken 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva, megkörnyékezzük New Eden csillagközi homokozójának leghúsosabb, az óvónénik szeme előtt "jáccizó", csillagportól maszatos arcú ovisait és igazi "kisbüdösköcsöggyerekek" módjára odavágjuk a cicás mászókához az apu/anyu-tól kapott, csillogó "hongkongi" ezüsttel futtatott tűzoltóautójukat. Azaz meghívunk minden "gennyeskedésileg" túl-, illetve "együttérezhetnékileg" alulmotivált kedves óvónénik kedvencét, homokozók loknis rémét és a lila libkókák összes te(l)jhatalmú, kakaósszájú hadurát, egy Hisec Catalyst gank fleetre. Catalystot mint eddig is, most is biztosítunk.

De hagyjuk is el az ovit... fel kell nőni, főleg mikor a csajod apja a fallhoz vág tizenöt évesen és közli veled egy motozást megelőzően, hogy "Harmincnak nézel ki, Cula!"...

Mondjuk ennyire ne rohanjunk előre, elég, ha csak egy napot görgetünk előre, mert 02.27.-én, szombaton 20:00 órai találkozást követően, Jitáról elrajtol az első Hisec Triglavian Hunting Fleet, aminek a célja előreláthatóan, hogy letolt gatyával, tátott szájjal, békaügetésben beszáguldunk abba az ominózus (f**z)erdőbe... ezt most kimondtam??? Nah a lényeg, hogy fogunk pár T1 cruisert, illetve megfelelő számú logit és elnáspángoljuk a Hisec-be betörő csúnya, rossz, gonosz Triglavianokat, néminemű, nem kevés, de cserébe nagyon sok lootért és miközbe visszarugdossuk őket a filamentek és az abyssal deadspace sötétebbik oldalára, remélhetőleg, izzadt testeinket szorosan a hátuknak simítva a fülükbe súghatjuk, a kérdést ami mindenkit foglalkoztat: "Voltál-e már török börtönben?" Valami van... szerintem ezt megint kimondtam... basszus... Mindenestre ezen eseményünkre is várunk sok-sok szeretettel mindenkit, aki szeretné PvE kereteken belül triglavianok in- és outputjában megmártóztatni a bakancsa hegyét. T1 cruisereket itt is biztosítunk és még a lootot is egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Arra gondoltunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályának (D.O.G.M.A.) tagjaival, hogy ezen a hétvégén ismét veszünk egy nagyobb levegőt és alámerülünk a Pónilovak Verejtékes Eksztázisába (a negyedkori, neogótikus, kubista, ófrancia Player Versus Environment, azaz PVE rövidítés török/arámi szabadfordítása). Erre a nyelvészetileg, szépészetileg és gépészetileg a túlon is túlmutató csodatéteményre szívesen, szeretettel és a corp által biztosított T1 cruiserekkel várjuk a nyúl üregébe epres szájízzel belépni vágyókat. 02.19.-én pénteken 20:00 órakor találkozunk Jitán, majd kihasználva a Morpheus atyánk metszőfogai közti 12 perc 43 másodpercnyi szünetet, egy (epres) filament segítségével átcsusszanunk Csodaország hatarán, hogy a sz4rt is kiverjük a nyusziból (ha Gurista, ha nem). Haza pedig, loottól rogyadozva, dagadó mellel (esetleg gatyával /*rossz vagy Péter!!!*/), büszke újgazdag yuppiekként, szintén (epres) filamenttel térünk meg. A loot osztása testvériesen... lóf4szt... igazságosan történik, azonnali sell után, egyenlően!

Csábító mi??? És még csak most jön, mikor tizenkilencre lapot húzunk...

Haley Joel Osment, köszönjük neked, hogy 1999-ben Bruce Willis oldalán mind a hat érzékeddel halott embereket láttál. Ezt látom én is...

02.20.-án szombaton, 20:00 órás kezdettel, Jitai indulással kihasználjuk, hogy a sok csúf, gonosz és kegyetlen lowsecben megélhetési bűnözőként tevékenykedő, saját születését szerencsétlenül túlélő szerelemgyermek, megpróbálja a védtelen, event site-okban hajóját npc általi halálra ítélő, ISK reményében eventezőket felsegíteni Kharón mellé a révre. Ezt úgy tervezzük kivitelezni, hogy Főkukac módjára várjuk, hogy ránk harapjanak, majd egy Keanu Reeves-es "I know kung-fu" felkiáltással, Rózsa takkernéni módjára átdörzsöljük a szentecskéimmel a digitális csillagtatami holdporos felszínét. Ehhez a "helyiseriffkedésileg" túlvezérelt, önkényes és önkéntes purgáló igazságosztásunkhoz várunk minden csatlakozni vágyót, aki szívesen kócolna össze pár jólfésült fogsort egy repülő űrtéglával (Catalyst), amelyet D.O.G.M.A. billoggal ellátva biztosítunk.
Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Képzeljétek hétvégén sütöttem egy nagy adag malaccsászárt, szalonnás bajorkáposztával és miközben szépen halkan sisteregve megtöltötte a koromfekete égett füst... akarom mondani a csodálatos, ínycsiklandó illat az egész rohadt lakást, hogy nem győztem szellőztetni... francba... nem így volt... tényleg...

Mindenesetre amíg sült a husika azon merengtem, hogy vajon mennyire lehetett kemény és vad az a Vadnyugat. Biztos nem volt az olyan gáz, gondoltam magamban, végülis mennyire király lehetett, esténként a haverokkal a lovad oldalának dőlve, whiskeytől kacskaringós nyakú zsiráffá ázva a csillagos ég alatt kopogósra fagyni, miközben a sivatagi hajnal eljövetelét vártad, esetleg hetyke indián lányok társaságában szívni a finomabbnál finomabb füvekkel tömött bekepipát és ropogós sült bölénycombot csócsálni amíg eldübörögnek melletted Ulysses S. Grant tábornok seregei, hogy elhozzák Lincoln elnök számára a Konföderáció felett és a gyapotföldek népéért kivívott győzedelmes békét. Illetve az is eszembe jutott, hogy micsoda móka lehetett a koszos aranyásók (nem a Viasaton futó "Lúííí" táskás, szépészetileg remasterelt, "távol-nyugatira-naccsasszonyosodott" c(kiscééé)elebekre gondolok) szekértáboraiból rakott szalonnasütögetéseken eldurrogtatni a "városi" szatócsboltban vásárolt családi csomagos "prémium" lőszert.

Mire a végére értem, ennek a gondolatmenetnek, rá is jöttem, hogy a vadnyugat tényleg király hely lehetett, feltéve hogy keresztül tudtad köpni a megrágott dohányt a kocsmapulton és képes voltál úgy lábon lőni magad, hogy hamarabb vérezz el, minthogy a prérifarkasok lerágják az opcionálisan trágyásszekér aromájú kalapodat a porral és vérrel lepett SKAlpodról. (SKA-lp érteeed).

Ígyhát, arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy ezt a tündéri, varázslatos és éteri fényben fürdőző korszakát az ismert történelemnek, kicsit megidéznénk egy hétvégi útonálló fleettel. Terveink közt szerepel, hogy vonatrablósat játszunk pár értékesebb T1 szállítóval, rajtaütés jelleggel elvegyük anomozni készülő pilóták Gila és Stratios névre keresztelt hátasait, esetleg, ha épp nem menekülünk a törvény elől, akkor önkéntes helyi seriff módjára osszuk a suspect timerrel rendelkező megátalkodott törvényenkívülieknek az antimatter töltényekbe öntött feloldozást.

A naplementébe pedig Catalystokon tervezünk belovagolni, melyet természetesen minden résztvevőnek biztosítunk.

Mindezt 02.12.-én és 02.13.-án tervezzük véghezvinni, mindkét napon 20:00 órás, Jitáról történő indulással.


A fentieken felül kérdéssel vagy észrevétellel nyugodtan fordulhattok hozzám "Fészen" vagy az in-game söntésünkben (D.O.G.M.A. csati) a pókerasztalnál, esetleg személyesen "Villámkéz" Letschau Petti-hez (nyugi a Villámkéz becenévről az asszony is tud).

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!
A Dunántúli Ornitológiai Gitteglyet Második Alosztálya, azaz a D.O.G.M.A. elvetemült diszkópartizánjai őrületes és felfoghatatlan szervezkedésbe kezdtek!

Leporoltuk a diszkógömböket, levakartuk a pajta tövében rozsdásodó füstgépekről a "tyúxart" és átértékeltük nagyanyáink Szécsi Pál bakelitjeit...

("Csak egy tánc volt, mit tőled kértem én,
Azután ment minden könnyedén,
Együtt mentünk haza az úton,
És a többit nem tudom.…")

...majd arra jutottunk, hogy felöltjük a táncoló fekete lakkcipőket és megindulunk a szomszéd faluba, a "Discotheque 0.0"-ba. Erre a csodálatos, varázslatos és csillogó esti mulatozásra várjuk a kedves szórakozni vágyókat (igen... rád nézek ott a Procurerben, a Dense Veldspar mellett). Aggódni nem kell, a belépők nagy mennyiségben rendelkezésre állnak (filamenttel megyünk 0.0-ba és 6-8-10/10-et lövünk), természetesen a belépő tartalmazza az ingyen fogyasztást is a VIP páholyban (fittelt Caracal-t/Vexor-t/Arbitrator-t/Bellicose-t/Scythe-ot és lőszert biztosítunk).

Találkozzunk ötkor a szökőkútnál Zsanett, mert régóta "teccesz" nekem... (találkozó 2021.02.08. Hétfő, 20:00, Jita, a "Discotheque 0.0" fleetben és Discordon).

És nem kell komolyan venni, ha azt halljátok "jószórakozástapoharatneviddki" (a lootot insta sell után egyenlően osztjuk és a hajókat sem kérjük vissza).

És természetesen a hajnali "taknyáncsúszós", szakadt harisnyában a "négyeshatoson" békésen szundikáló, cseppet vadróka szagú szégyenmenet is biztosított hazafelé (vissza is filamenttel jövünk, 2 részletben megtéve az utat).
A földöntúli hangulat, a bizsergető zene és a vakító fények felelőse, az Alulmúlhatatlan, a Magánkívüli, az Univerzalisztikusan Transztesztikuláris, Letschau Petti...

És nem csak azokat várjuk akiknél már dübörögnek a "Kapuzárási Pónik", hanem azokat is akik még szűzies szemérmetességgel pillantgatnak egy-egy égnek meredő Caldari Navy Inferno Light Missile-ra...
Köszönettel, puszi Letschau!