#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Először is elnézéseteket kérem, hogy a múlt heti poszt elmaradt, de tudjátok, az IRL az első és a múlt hétre jutott belőle "sajnos" és "hál' istennek" is elég, ami miatt háttérbe szorult a játék... Mindenesetre gőzerővel száguldunk tovább, mint a bécsi gyors, aminek a fénye látszik az alagút végén. Vagy akár azt is mondhatnám, hogy sínen vagyunk, mint József Attila...

Erre a hétre azt gondoltuk ki a D.O.G.M.A. srácaival, hogy a pénteki napon, azaz 04.30.-án, 20:00 órás Jitai találkát követően, felkerekedünk és ismét beledörgöljük a New Eden-t terrorizáló útonálló, játékosgyötrő, fejpénzesített kalózok kicsinyke orrmányát abba az "ürkaksiba", amit olyan lelkesedéssel kavarnak maguk körül, mint nagyanyáink a bográcsos lecsót, a negyedik törköly után... Ez alatt értem azt, hogy megtisztítjuk a "Hisec" névre keresztelt Ürközi Kindergartent és szétrúgjuk azokat az NPC homokvárakat (F.O.B.-ok), amikkel kérdés/kérés nélkül méltóztattak a fentebb említett "nemjátékos" entitások/bosszantó kis pukkancsok/elfenekelésre váró kis sz@rosok teleszemetelni, hőn szeretett óvodánk udvarát. Erre a (figyelj nagyon, alliteráció következik!) végtelenül vérgőzös, vadító vendettára várunk szeretettel minden kedves rózsabimbót, szalagos bíbor kikericset, és közönséges futó dáliát, aki be tud és akar ülni egy armoros dps cruiserbe, valamint hajlandóságot mutat egy kis PvE rosszalkodásra.

Erre a hétre, szeretett Demjén Rózsi bácsi egy bölcsességével készültem. Heti Sümeghy: A zónázónak azért nincsen bástyája, mert "A vonat nem vár..."
Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Biztos voltatok már abban a kínos helyzetben, mikor valamit nagy örömmel, magatokban mosolyogva és látványos jókedvvel, elmélyülten csináltatok, közben a körülöttetek állók felvont szemöldökkel, kérdőn és az arcukon a "miabüdösf@sztvigyorogezabarom" kifejezéssel nézték aktuális ténykedéseteket. Amennyiben még nem volt, úgy adok egy remélhetőleg eléggé vizuális szemléltetést életem egy pillanatából: Képzeljetek el 100 kiló, borostás büdös húst, egy szürke alapon egyszarvú mintás pihe-puha köntösben, egyszarvús bögréből kávét szürcsölgetni, miközben az ujjlenyomatos szemüvege mögül kacarászva mered a 12,47 centire az orra elé tolt laptop kijelzőjére és közben egyik kezében az egérrel, photoshopban simogatja David Hasselhoff "zsákját", a másikkal meg az ölében doromboló macskáját, közben pedig vörösödik a feje és majd megpukkad az elfojtott nevetéstől. Ha ez megvan, képzeljétek el, annak a gyönyörű és kívánatos, magas és szőke tündéri teremtésnek a nézését (a járását nem, mert kicsit megmacskásodott a látottaktól), aki ezt látva egy arcára kiült "ezmostittmiapics@???" kifejezéssel, halkan és cseppet sem meglepetten csak annyit mond: "És ez itt életem szerelme..." Ha ez is megvolt, képzeljétek hozzá azt a széles, kaján vigyort is, amikor ugyanezt műveltem Sacha Baron Cohen-nel is. Hála a Gondviselésnek, ez a jelenet szigorúan csak csendes magányomban esett meg, mert ha ennek a traumának kitettem volna a fentebb említett Csodálatos és Varázslatos Szerelmemet, az valószínűleg már kimerítette volna a válóok fogalmát (annak ellenére is, hogy még nem vagyunk házasok)...

...mindenesetre, ez a pillanat merőben hasonlít arra amikor a D.O.G.M.A. tagjai elmennek Catalyst Gankre, ugyanis olyankor a mi arcunkon is van egy olyasmi, mint a sonkás szendvicsen a hollywoodi harminckétfogas... tudjátok... a "Kaján Vigyor" (asszem ezzel sikerült saját magamat is alulmúlni... szép munka Péter, folytasd kérlek!). Igen ilyenkor, mint a hülyegyerekek a homokozó közepén, mielőtt anyuka szeme láttára a kutyagumit az arcukra kenik, úgy szoktunk vigyorogni a boldogságtól, hogy valakit, most bizony beleforgatunk egy kis ólompanírba. New Eden csillámszivárványosítása és némi local-on ordítva anyázós (lehetőleg orosz nyelvű) káromkodások reményében 04.16.-án és 04.17.-én, 20:00 órai Jitáról történő indulással, ismét Catalyst Gank Fleetet szervezünk, amelyre mellkasunkat szétfeszítő, szánkat mosolyra húzó és szemeinket könnyekkel elárasztó szeretettel, hívunk meg mindenkit, aki vágyik a felszentelődésre a "meggenyósulás" szikrázó tüzében, aki táplálkozási szokásait bővítené egy kis sirámokkal ízesített, könnyekben párolt "kerbírvér-nektár"-ral, illetve bárkit aki szeretné kiélni bosszuálló (nem a Tony Stark/Steve Rogers féle "énvagyokazügyeletesóberhé" mentalitásra gondolok) hajlamait a megmentésre szoruló védteleneken. Catalystot a D.O.G.M.A. biztosít és az esetleges profitot, azonnali eladást követően egyenlően osztjuk a résztvevők között.

És lezárásképpen megosztom veletek amit kedves Öcsém mondott Anyámnak, mikor elkezdett rákattani a World of Warcraftra, 2005 táján.

Heti Sümeghy:
"Ha sokat ülsz a gép előtt, pattanásos lesz az arcod a monitorfénytől!"
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Kicsit megkéstem jelen bejegyzésemmel, ugyanis az ünnep rám is rám nyomta bélyegét... Több napos éberkóma jellegű sonkamérgezésből próbálok ocsúdni, tormától kilúgozott tüdővel, ünnepi kalácstól és süteményektől letaglózott gyomorral és az általam készített bárányhúsos pite fájó, de csodás emlékével a lelkemben (és a nyers bárányhús szagával még mindig az orromban...) igyekszem összeszedni magam és visszatérni a normális kerékvágásba, ahol nincsenek színes tojások, folyton fröcskölő szódásüvegek, ázottan sikongató lányok és rogyásig pakolt ebédlőasztalok mellet, az ájulás szélén gyomorkeserűért/"ezalegjobb" házi szilváért könyörgő rokonok...

De sajnos, azt kell lássam, hogy New Eden még nem akarja, hogy feledjük a Húsvéti érzést... Ezért arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy amíg van még lehetőségünk, rámarkolunk arra nyuszitojásra, hátha locsolópénz gyanánt a Gurista hamvas nagyikák dugtak nekünk a fregattok és rombolók közé a kosárkába némi ISK-t, azért cserébe, hogy meglocsoljuk őket a "Caldari Navy Antimatter Charge S" feliratú üvegcsékben tárolt locsolókölnicskéinkkel... Zölderdőben járós, kék ibolyát látós körutunkat 04.09.-én és 04.10.-én 20:00 órai találkozót követően Jitáról indítjuk. Megjelenés az alkalomhoz illő ruházatban (nem, nem a falusi húsvéti hazautas állapotra gondolok, azaz összehugyozva, kigombolt ingben és letolt gatyával, a Csepel bringádat a nyakadba tekerve, billegősen az arcodon feküdni a templom előtti árokparton...), tehát a tojásvadászatra alkalmas fregatt és romboló méretű hajókban, amennyiben nem áll rendelkezésetekre alkalmas hajó, abban az esetben sunesiseket biztosítunk. Illetve mivel a móka lowsec-ben kerül megrendezésre, legyen nálatok sapka, filteres és nem filteres cigaretta is, hátha...

"-Várj, Raul! Megcsinálom neked csillagokkal, megcsinálom! Esküszöm, ha még egyszer a fejemre dobjátok a hűtőszekrényt..."
"-Roger! Most dobtuk huszonharmadszor a fejedre a hűtőszekrényt!"
"-De még kibírom huszonnegyedszer, ne félts engem!"
"-Nem is téged féltelek, hanem azt a szegény hűtőszekrényt!"

Hallod te is, ahogy a fenti sorokat Usztics Mátyás elsikongatja, mint Roger Nyúl? Érzed ezekben a sorokban és a film nyitó jelenetében Roger elszántságát, tettvágyát, kitartását? Hát körülbelül hasonlóan vagyunk mi is a D.O.G.M.A.-nál, hajt minket a belő erő, fűt a tettrekészség és sok esetben teljes őrülettel a szemünkben és szívünkben vetjük bele magunkat az újabb és egyre nehezebb kihívások áradatába, miközben arra gondolunk, hogy mire végzünk és meghódítottuk New Eden mesébe illő, szikrázóan szépséges és letaglózóan varázslatos csillaghalmazát, az otthon melegében fog várni ránk egy szál csöcsben... (Péter te bunkó!!!) akarom mondani egy szál fátyolszerűen áttetsző és erotikus vágyakat ébresztő falatnyi kis köntösében Loca Pantera... (B@szod Péter... te egyre betegebb vagy) izé... nem túl jó a névmemóriám, de meg is van... Jessica Rabbit, aki csak arra vár, hogy társa és kényeztető párja legyen a csillaghalmaz legkitartóbb, legrátermettebb és legbátrabb pónilovasainak, vízipisztoly-párbajhőseinek és léggömbzsonglőreinek.

Továbbra is várunk titeket a D.O.G.M.A.-ba! Töltsétek be a Dum-dum Golyókat, csapjátok fültövön a hangoskodó szomszédot, mint Cucu malacot a jégeső és Dodó kacsa kissé hangos és nem kevésbé fröcsögősen folyékony ordításától kísérve dobjatok ránk pár sort a D.O.G.M.A. csatin vagy személyesen Vajk-ra, Gergers Ejnar-ra, esetleg Letschau Petti-re egy ingame mailt, illetve rám Péter Tóth-ra itt Facebookon egy üzit, hogy becsatlakoztassunk titeket New Eden "dogmásított" véráramába.

Heti Sümeghy:
"A húsvéti sonka minden esetben lowcarb..."

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Nem tudom, hogy Ti Urak/Hölgyek/Félintelligens Szivárványkristályok/Vattacukorszagú Pónipöffencsek hogy vagytok vele, de ilyenkor mikor elkezdem érezni a tavasz illatát a levegőben és a csodásan, varázslatosan melengető aranyló napfény éltető simogatását az arcomon, kicsit mindig elkap a nosztalgia, megpezsdül a vérem, felélednek a rég elfeledett álmok és remények, erőre kap bennem a tettvágy és a "mehetnék". Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok az idők, mikor még megvolt a lila cabrióm... Lecsaptam a tetőt, hagytam beáradni a tavaszt és a vele járó bizsergést a szívembe (illetve olyan fiatalon még a gatyámba is), feltekertem a hangerőt és kicsit odaléptem neki a körúti dugóban, hogy mindenkivel tudassam, hogy nem véletlenül ordít a Barry White és James Brown féle "lekváros Funky" édes-mázas, elsöprő, kakofónikus áradata a hangszórókból.

Pontosan a fent említett (nagybetűs) Varázslat megidézése végett gondoltunk arra a D.O.G.M.A. (Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya) tagjaival, hogy elindulnánk "krúzolni", akarom mondani roam-olni kicsit nullsecbe. Tavaszköszöntő jelleggel fogunk néhány (szigorúan SKIN-ekkel ellátott) fregattot és rombolót, feltekerjük Barry White-ot, egy kis ABBA-t esetleg némi Jamiroquai-t és megforgatjuk nullsec hetyke angyalkáit , loot-tól roskadozó félszeg kiscsillagjait, széltől is óvott "kerbírjeit". Ehhez szükségünk lesz olyan New Eden nyárfái alatt szalmaszálat rágcsáló, téli bundáit levedlett, "genkészetileg megtisztátalanított", opportunizmustól és tettrekészségtől nem mentes, tavaszi fáradhatatlanokra, március Icusaira, és április szeszélyes kicsiny tündérkéire, akik szeretnének egy kellemes pénteki (04.02) vagy szombati (04.03) lágy szellővel és virágillattal átitatott estét eltölteni nullsec patakparti nádasaiban a D.O.G.M.A.-s srácok körében... (ez most úgy hangzik, mintha csoportos megbecstelenítésre készülnénk egy balatoni hekkező kukatárolójában) Mivel a poszt jelenlegi fázisában kezd odaérni arra a pontra amikor "Lényegét tekintve a lényeg, lényegében lényegtelenné vált.", ezért, összefoglalva: Nullsec Frigate/Destroyer Filament Roam Fleet, 04.02 és 04.03, 20:00, Jita.

"-Vigyük el a srácot!"
"-Mi? Pete... Várj! Nem állhatunk meg! Ez Denevérország!"
"-Azta... Még sose utaztam ilyen járgányban!"
"-Komolyan? Hát... Nagyjából kész vagy, nemde?"
"-A barátaid vagyunk. Mi nem olyanok vagyunk, mint a többiek, tényleg!"
"-Hagyd abba ezt a dumát, vagy pórázt szerelek rád! Világos!?"
"-Hi-hi-hi-hííí-híííííí!"
"-Szállj be!"

Ugye ismerős a fenti párbeszéd? A "Félelem és reszketés Las Vegasban" című klasszikus mozi nyitójelenete az, ami szerintem csodásan adja vissza azt az érzést, amit akár kezdő, akár rutinos, de solo játékosként érez az ember, ha új társasághoz csatlakozik. Mi itt a D.O.G.M.A.-nál továbbra is Johnny Depp étertől és meszkalintól széles vigyorával az arcunkon és Benicio del Toro marihuana füstös és tequila-ban áztatott nyájasságával a hangunkban várunk mindenkit, aki indíttatást érez magában arra, hogy csatlakozzon hozzánk és együtt élje velünk azt a lázálomszerű csodatéteményt, ami kicsit hasonlíthat arra az élményre, amit "öt lepedő nagyhatású LSD bélyeg" elfogyasztása okozhat. Ne érezd magad kényelmetlenül, csak pattanj be mellénk a D.O.G.M.A. típusú meseautóba, dőlj hátra és engedd, hogy egy hosszú, poros és forró sivatagi autókázáshoz hasonlatos, kicsit sem könnyű, cseppet izzasztó, de legalább embertpróbáló utazás során elvigyünk magunkkal (nem, nem Las Vegasba) New Edenbe vagy hosszabb távon akár Szürreáliába is! Várunk Téged! Keress minket ingame a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán, esetleg személyesen Gergers Ejnar-t, Vajk-ot vagy Letschau Petti-t, esetleg Facebook-on Péter Tóth-ot!

Heti Sümeghy:
Ígértem a múlt héten, hogy minden héten bölcselkedek egy-egy mondat erejéig. Ezen a héten Édesanyám életének egyik legfőbb konzekvenciáját osztom meg veletek, miszerint: "Én azért főzök sótlanul, mert nem rakok bele annyi sót!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Van nekem kettő csodálatos "kizsgugyám", Kókusz, alias Zseboroszlán, a herceg, a főnök, a "Yorkie" és Éden, azaz a Szobabölény vagy Magasföldi Prémes Bálna, az évek és a házi koszt hatására önmagával "megpárhuzamosodott" Cane Corso vénlány. Csupa öröm, móka és kacagás az élet velük, főleg olyankor, mikor előjön belőlük a szobakutyák vadászösztöne... Ez általában akkor történik, mikor elkezdek főzni... Ilyenkor képesek, addig ülni megfeszített, ugrásra kész testtel a konyhában, amíg véletlenül valami le nem esik a konyhapultról (esélye nincsen földet érni, bármi is az). Ha mégis lerepül egy-egy apró "falásocska" az éppen feldolgozás alatt álló alapanyagokból, olyankor szokott kialakulni a gyilkos torlódás a lábam alatt, amiben mindenki homlokkal tompítja az irgalmatlan sebességet a sípcsontomon, hogy hangos acsarkodással övé lehessen a soroksári Éhezők Viadalának megszentelt fődíja, jobb esetben egy virslivég, rosszabb esetben egy (többszörösen) "fúúúj-fúúúj-nagyon-undi" uborka karika vagy salátalevél...

...hát, emlékeimben hasonló képek élnek azokról az időkről, mikor Jita közelében levő hisec wh-k belső oldalán vártuk a gyanútlan, kalandra és lootra éhes felfedezőket, wh-ban anomozni vágyó "FC, can I bring my Drake???" mantrákat ismétlő, túlontúl optimista és opportunista önként jelentkező áldozatokat az aktuális tüzijátékunkhoz. Arra gondoltunk a D.O.G.M.A. tagjaival, hogy valami hasonló kis piszkoskodást megejtenénk 03.26.-án 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva. A csatlakozás lehetősége mindenki számára nyitott, aki szeretné fegyverei torkolattüzének fényével elhozni a fel- és megvilágosodást, azok számára akik a wormhole "Show Info" ablakában elmulasztották értelmezni az apróbetűs idézetet Dante Alighieritől. Az eseményen, mint minden felsőbbosztálybeli társasági eseményen, van "dress code", azaz "jáccósba" gyertek, bármiben amit nem sajnáltok. Illetve esetlegesen partedlit az osztrigához (fittelt T1 fregatt) tudunk biztosítani.

"Jack fiam most jött ki a rehabról. 17 éves és Oxycontin függő lett. Egy kicsit dühít, hogy engem sosem kínált meg." (Ozzy Osbourne)

Körülbelül hasonló sértettséggel a kis lelkünkben gondolunk a hisec-ben ólálkodó kalózok féltve őrzött loot-jára. Éppen ezért 03.27.-én 20:00 órai találkozót követően elindulunk Jitáról és mindenféle finomságos szerek hatásaitól fűtve (mint például a kotyogós kávéfőző szemkiugrasztó és elmerobbantó, folyékony selyemhez hasonlatos, nektárgyanús, forrón gőzölgő levedzése), a húrok közé csapunk és gyászba borítjuk New Eden NPC nemzetségei számára ezt a napot, minden értelemben elhozva nekik a "Black Sabbath"-ot. Ezen eseményünkre olyan T1 cruiserekkel és battlecruiserekkel felszerelt pilótákat várunk, akik szeretnék kicsit megtizedelni a Gurista népség hisecben elpotyogtatott előretolt állásait. T1 cruisereket szükség esetén biztosítunk.

Arra gondoltam, hogy posztjaimat ezentúl egy-egy "bölcsességgel" zárom, mint anno Sümeghy úr, a Szomszédok végén.

Heti Sümeghy: "Sose feledd, mindig van mitől félni, lefekvés előtt Batman is benéz az ágy alá, hogy nincs-e ott Ozzy!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Vasárnap reggel kicsit korábban keltem, mint "Életem csokis muffinjának egyetlen mazsolája" (ne nyalj Péter, ettől még a kanapén alszol!!!) és miközben a laptoppal az ölemben magamra borítottam az első kávémat, a "Kurzgesagt - In a Nutshell" youtube csatorna videóit nézegettem. Egyszer csak az alábbi párbeszéd játszódott le a még kissé "korareggelileg" traumatizált, gyönyörű Párom és köztem:

"-Mit csinálsz, Tökfej?"
"-Kávézok és videót nézek."
"-Milyen videót?"
"-Hát... hogy, hogyan építsünk Dyson-gömböt a Nap köré..."
"-Tessééék???"

És miután rájöttem, hogy a videóban látottak hasonlatosak ahhoz, ahogy a kedves, de civilizált emberi nyelven csak opcionálisan kommunikáló Triglavian cimboráink bánnak New Eden fényesen tündöklő birodalmainak volt felségterületén elhelyezkedő csillagaival, arra gondoltam, hogy ők biztos tudhatnak valamit... (talán a Hupikék ízű fagylalt titkos összetevőjét, vagy a Velencei Álom teljes receptjét, de ha csak egy 2 gombócos Yoghurtos Erdei Gyümölcs/Banános Csokoládé kombó van náluk... édes tölcsérben... rolettivel... úúú...) Mindenesetre az határozottan megfogalmazódott bennem, hogy ismét vinnék nekik egy gyűjtőjegy tömböt/családi bérletet a 03.19.-én és 03.20.-án 20:00 órakor Jitáról induló Podexpress menetrend szerinti járatára. Szokásos módon, amit kiverünk belőlük... (Péter! Ezt még félreérthetik...) azaz, a LOOT!!!-ot, azonnali eladás után egyenlően osztjuk és a jelentkezőknek felfittelt, lemosott, kiporszívózott, felpolírozott, ózonnal fertőtlenített, C-vitaminnal dúsított, enyhén szénsavas, Fair Trade, paleo, vegán T1 cruisereket biztosítunk.

"-Nagyon köszi, te sz@revő, húgyagyú, buzeráns, csipszar, te segglyuk, te vadbarom..."
"-Csitt-ssss..."
"-John Spartan, öt egység pénzbüntetésre ítélem, ismételt beszéderkölcsi szabálysértés miatt!"
"-Ennyit a tengeri kagylókról... Mindjárt itt vagyok!"

Az jutott eszembe, hogy megragadom az alkalmat, hogy meséljek a D.O.G.M.A. elmúlt néhány heti zsizsergéseiről. Ezek között voltak gonoszak és elvetemültek, mint Simon Phoenix... "Macilaci!!!" felkiáltással vetettük Catalystjainkat meggondolatlan, gyanútlan és loottól/drága moduloktól roskadozó anomozókra és óvatlan, értékeiket űrkamionozó, hisecben eltunyult védtelen Gondos Bocsokra. Volt, hogy útját álltuk és rántottuk le ingét, gatyáját, fogszabályzóját és néha még a nagyikája "piacrajárós" kosárkáját is a Lowsec-be bármilyen okból betévedő és fegyvereink kereszttüzébe keveredő "genkeletileg" felszenteletlen űrvándorokról. Előfordult, hogy csapatosan, saját magunkat Robin Hoodra magasztalva, csapoltuk meg Nullsec "carrierhajcsárok", "gilavitézek" és "ishtáros deli leventék" offshore számláit, ESS rabló fleetünkön.

Voltak erkölcsileg, törvényileg és emberileg kevésbé megkérdőjelezhető, de hasonlóan határozott megmozdulásaink, melyek kicsit inkább John Spartan rendvédelmi próbálkozásaira hasonlítottak... Többek között random 0.0 rendszerek álmos nyugalmát zavartuk meg, flottáinkról lepattogzó lövedékek csörgésével és szétgurult lootjaink összekapirgálásával 7-8/10-es DED site-okban. Kiebrudaltuk Hisecből Gurista és Blood Raider "kalózfajzatok" előretolt állásait, gázmaszkos, "fészbúktroll"-nak öltözött Triglavian őrjáratokat toltunk át lakhelyeik felé a féreglyukakon, mint majorannás pulykamájast, záróbilincs mentén a műanyagtömlőn... Pucoltunk tisztára DED eszkalációt remegő kézzel FW lowsecben...

Ezeken felül kezdő játékosainkat, mint Lenina Huxleyt a 20. század történelmébe, bevezettük a flottában repülés, a közös küldizés, a pvp roamok, a szkennelés, a 0.0-ban való közlekedés és a nyersanyagok kitermelésének, csillámporos, Swarowski kristályokkal rakott, aranyfüstös isk temetőjébe.

Érzésem szerint, egy meglehetősen aktív, jókedvű és nagy tervekkel teli kezdeti időszak van mögöttünk, illetve egy elvetemült, alávaló és mindenre kész társaság mellettünk...

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy: "Jólét, Lenina Huxley!"

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Minden hivatalos szervezet, szakfeladattal ellátott iroda vagy hiavtali/vállalati egység belső kommunikációjában van egy kimondottan arra az egységre, szakterületre, esetleg személyek egy csoportjára jellemző szakzsargon. Nálunk a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál, a D.O.G.M.A.-nál egy ilyen speciális szakkifejezés a T.Ö.K.-ölés, ami nem csak békeidőben a hím tagjaink hímtagjainak, lóbálását, vakarását, zöldre festve a Nagykörútón lobogtatását (ha ti nem csináltatok még ilyet, akkor én sem...) jelenti, hanem némi kegyetlenkedést, galádságot, "rohadékoskodást" is, válogatás nélkül bárhol és bárkivel, azaz Territoriálisan Önkényes Kalózkodást, T.Ö.K.-ölést...

Mi azon szerencsétlenek közé tartozunk akiknek (ahogy nagyanyám mondta mindig) "nem jutott krumplifőőőd", igy sajnos kénytelenek vagyunk magunkra vetni, mint a föld nélküli jobbágyok. De nem lazsálunk, nem henyélünk, nem szeretünk pihenés gyanánt parlagon heverni (jobban szeretünk "olcszpájszosan" oldalfekvésben lazulni egy zongorán), ezért mint selyemhernyó a gubójából, magunkból kikelve, pillangószárnyainkat kibontva felkerekedünk és a Facebook délvidéki farmjain felnőtt "virtuálparasztok" módjára, megműveljük az elhagyatott aszteroidamezőket. Tesszük ezt úgy, hogy 03.12.-én 20:00 órakor találkozunk Jitán, jó béreslegény módjára bekészítjuk a "magábakeserű" hagymát a tarisznyába és filamentek segítségével megindítjuk a "Téééjjjesz"-től elcsent Porpoise-t és kisegítő bérkaszás Venture-jeit, hogy bálákba hányjuk a nullsecben fellelhető betakarítatlan javakat. Venture-t és szállítóhajókat biztosítunk minden csatlakozni vágyónak, Porpoise-t pedig boostolni hozunk magunkkal. A javakat pedig egyenlően szétosztjuk. "Lesz haszon őszire, Ferikém!"

"-Ezek szerint, a nyúl b@szhatja?"
"-Nemá... élesbe, hátulról???"

Valahogy mindig ez a párbeszéd ugrik be egy-egy áldozati Gilával együtt a site-okba, amikben ott csücsülnek a D.O.G.M.A.-s Catalyst-ok... Mindenesetre, sokan vagyunk úgy, hogy a hatalmas "zééékillbóóórd" lossokra gerjedünk (meg az akciós tejfölre az Aldiban...) ezért arra gondoltunk, hogy ismét megmártjuk a fentebb említett T.Ö.K.-ünket hisec álmos, lusta és kényelmes dágványában, abból a célból, hogy szerezzünk magunknak még egy kevéske "digipéniszkencét" (fap... fap... fapfapfap...), amivel tovább növelhetjük az "elégedettségünket" (ooohhh, drága tejföl...) Erre a kis összejövetelre Catalystot biztosítunk és 03.13. 20:00 órakor, Jitán várunk minden kedves önértékelésileg alulpozícionált, lelkevesztett, ok nélküli kegyetlenkedésben gyermekkori traumáit kiélni vágyó Catalyst-ológust, kalózatilag megtestesült szféraközi fosztogatót és pofonizálási fö- és alosztogatót!

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Tegnap brownie-t sütöttem... csináltam hozzá bazsalikomos vaníliafagyit is... Szerencsémre most is jól sikerült. Annyira, hogy ha nem lennék ilyen kövér kismalacka, még a lábujjaimat is megnyaltam volna. Aztán eszembe jutott, hogy mennyire király is lenne, ha lennének barátaim akiknek brownie-t süthetek bazsalikomos vaníliafagyival...

Elszomorodtam...

Aztán rájöttem, hogy sütögessen a franc minden nap, miközben várnak a vértől ragacsos hajú, plazma robbanásokban megrojtosodott szakállú, üvegszemeiket csillaglében tisztogató félkarú rablók (Icuka! Icuka!! Icukaaa!!! Aggyá' mán egy cseresznyét me' a gép nem ad!)

Így tehát, mivel a társaság adott (D.O.G.M.A.), és további tagok befogadására is nyitott, 03.05.-én 20:00 órakor Jitáról el is indul, hogy a feltartott középső ujjakat véres kardként körbehordozza nullsecen és egy-egy szívélyes "mivanmivanmivan???" kíséretében, ismerkedési (hátsó)szándékkal levágódjon az első szembejövő, szabadon hagyott, lehetőleg félig megivott sörökkel telepakolt kocsmaasztalhoz és a maradékok akkurátus, illedelmes és böfögéstől, röfögéstől nem mentes elfogyasztása után zsebrevágja az ott hagyott borravalót, elfelejtett öngyújtót és a hamutálból kikandikáló vaskosabb csikkeket! "Azaztehát", filamenttel, 0.0-ban ESS fosztogatásra készülünk, amihez T1 cruisereket biztosítunk, az esetleges lootot egyenlően osztjuk.

"Tévedni emberi dolog"- mondta a Süni miközben lemászott a drótkeféről... Viszont mi nem tévedtünk...

Mivel kicsit úgy éreztük, hogy múlt hétvégén rátaláltunk az igazság, az örökélet és a szivárványos koktélok vélhetően kiapadhatatlan forrására, így arra gondoltunk, megnézzük, hogy most is "arany-e az élet" Triglavian-éknál. 03.06.-án 20:00 órai, Jitán történő találkozást követően, tarkabarka egyszarvúink, felflitterezett varacskos nádiposzátáink és fényesre "teknőswaxolt" csillámf@szlámáink hátán belevetjük magunkat Hisec vattacukor fellegeibe és csoportosan kinyalogatjuk a Triglavian nép túlcsorduló mézescsuprocskáját (értsd jól... de úgysem fogod... te beteg állat...). Erre a kis összejövetelünkre T1 cruisert biztosítunk és azonnali sell után a lootot egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Közösség
Sziasztok!

Megpróbálom tömören és lényegretörően összefoglalni a problémámat, talán tudtok valami okosat javasolni.
15 évvel ezelőtt regeltem, nagyon megfogott a játék. 6 évig voltam aktív (2012-ig), majd mivel előtte kiűztek minket az akkori régiónkból (Fountain) ahol nagyon jó "életem" volt, utána elkezdtem hanyagolni, majd végképp elengedtem az eve világát.
Pár napja egy yt reklám formájában döbbentem rá, hogy az eve még létezik, letöltöttem és emlékeztem a régi nevemre és jelszavamra.:) Nagy fellángolással elő is fizettem ismét, skill beállítva újra, stb. Hamar leesett, hogy ez nagyon megváltozott, ez már nem az én világom -persze az is lehet, hogy én változtam meg:)
So, van egy karakter, 108m sp, vagyon kb. 11-13b (carrier, freighter, rorqual, true sansha pos minden jóval, illetve egy csomó cucc). Nen akarom, hogy kárba vesszen, esetleg van valakinek valami javaslata arról, hogy mit kezdjek vele?
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

A Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztálya, emészthetőbb nevén a D.O.G.M.A. tagjai rájöttek arra, hogy imádnak rosszalkodni, szeretnek rohadék kis pukkancsok lenni és kedvelik, ha szemét genyónak titulálják őket (főleg, ha ezt localon, ordítva és oroszul teszik). Éppen ezért, mert kedvenc időtöltéseink egyike, hogy belesz@rjunk a ventillátorba, miközben mások nagyra tátott szájjal élvezik a hűsítő fuvallatot, úgy gondoltuk, hogy a hét második felében, 02.26.-án pénteken 20:00 órai találkozóval, Jitáról indulva, megkörnyékezzük New Eden csillagközi homokozójának leghúsosabb, az óvónénik szeme előtt "jáccizó", csillagportól maszatos arcú ovisait és igazi "kisbüdösköcsöggyerekek" módjára odavágjuk a cicás mászókához az apu/anyu-tól kapott, csillogó "hongkongi" ezüsttel futtatott tűzoltóautójukat. Azaz meghívunk minden "gennyeskedésileg" túl-, illetve "együttérezhetnékileg" alulmotivált kedves óvónénik kedvencét, homokozók loknis rémét és a lila libkókák összes te(l)jhatalmú, kakaósszájú hadurát, egy Hisec Catalyst gank fleetre. Catalystot mint eddig is, most is biztosítunk.

De hagyjuk is el az ovit... fel kell nőni, főleg mikor a csajod apja a fallhoz vág tizenöt évesen és közli veled egy motozást megelőzően, hogy "Harmincnak nézel ki, Cula!"...

Mondjuk ennyire ne rohanjunk előre, elég, ha csak egy napot görgetünk előre, mert 02.27.-én, szombaton 20:00 órai találkozást követően, Jitáról elrajtol az első Hisec Triglavian Hunting Fleet, aminek a célja előreláthatóan, hogy letolt gatyával, tátott szájjal, békaügetésben beszáguldunk abba az ominózus (f**z)erdőbe... ezt most kimondtam??? Nah a lényeg, hogy fogunk pár T1 cruisert, illetve megfelelő számú logit és elnáspángoljuk a Hisec-be betörő csúnya, rossz, gonosz Triglavianokat, néminemű, nem kevés, de cserébe nagyon sok lootért és miközbe visszarugdossuk őket a filamentek és az abyssal deadspace sötétebbik oldalára, remélhetőleg, izzadt testeinket szorosan a hátuknak simítva a fülükbe súghatjuk, a kérdést ami mindenkit foglalkoztat: "Voltál-e már török börtönben?" Valami van... szerintem ezt megint kimondtam... basszus... Mindenestre ezen eseményünkre is várunk sok-sok szeretettel mindenkit, aki szeretné PvE kereteken belül triglavianok in- és outputjában megmártóztatni a bakancsa hegyét. T1 cruisereket itt is biztosítunk és még a lootot is egyenlően szétosztjuk.

Köszönöm, puszi: Letschau!