#Közösség
Halihó Srácok!
A Dunántúli Ornitológiai Gitteglyet Második Alosztálya, azaz a D.O.G.M.A. elvetemült diszkópartizánjai őrületes és felfoghatatlan szervezkedésbe kezdtek!

Leporoltuk a diszkógömböket, levakartuk a pajta tövében rozsdásodó füstgépekről a "tyúxart" és átértékeltük nagyanyáink Szécsi Pál bakelitjeit...

("Csak egy tánc volt, mit tőled kértem én,
Azután ment minden könnyedén,
Együtt mentünk haza az úton,
És a többit nem tudom.…")

...majd arra jutottunk, hogy felöltjük a táncoló fekete lakkcipőket és megindulunk a szomszéd faluba, a "Discotheque 0.0"-ba. Erre a csodálatos, varázslatos és csillogó esti mulatozásra várjuk a kedves szórakozni vágyókat (igen... rád nézek ott a Procurerben, a Dense Veldspar mellett). Aggódni nem kell, a belépők nagy mennyiségben rendelkezésre állnak (filamenttel megyünk 0.0-ba és 6-8-10/10-et lövünk), természetesen a belépő tartalmazza az ingyen fogyasztást is a VIP páholyban (fittelt Caracal-t/Vexor-t/Arbitrator-t/Bellicose-t/Scythe-ot és lőszert biztosítunk).

Találkozzunk ötkor a szökőkútnál Zsanett, mert régóta "teccesz" nekem... (találkozó 2021.02.08. Hétfő, 20:00, Jita, a "Discotheque 0.0" fleetben és Discordon).

És nem kell komolyan venni, ha azt halljátok "jószórakozástapoharatneviddki" (a lootot insta sell után egyenlően osztjuk és a hajókat sem kérjük vissza).

És természetesen a hajnali "taknyáncsúszós", szakadt harisnyában a "négyeshatoson" békésen szundikáló, cseppet vadróka szagú szégyenmenet is biztosított hazafelé (vissza is filamenttel jövünk, 2 részletben megtéve az utat).
A földöntúli hangulat, a bizsergető zene és a vakító fények felelőse, az Alulmúlhatatlan, a Magánkívüli, az Univerzalisztikusan Transztesztikuláris, Letschau Petti...

És nem csak azokat várjuk akiknél már dübörögnek a "Kapuzárási Pónik", hanem azokat is akik még szűzies szemérmetességgel pillantgatnak egy-egy égnek meredő Caldari Navy Inferno Light Missile-ra...
Köszönettel, puszi Letschau!
#Magyar cégek
Unreasonable Presence
Toborzó csatornánk: UP toborzó vagy ingame mail: Leren
Magyar WH cég, Hole Control szövetség

Bemutatkozó videónk: https://youtu.be/-HEYWPNKFP8

Egy rövid történet…

Bejegyzés 775.12.1123 Idő: 2K210118. Helyszín: J162143. TIC jel, 2 AU-n belül.

Balays őrnagy jelentése: A napi felderítés alatt találtunk egy ellenséges Fortizar és egy Astrahus állomást egy C5 rendszerben. Előkészítettük a taktikai pontokat, elvégeztük az előzetes felméréseket és feltérképeztünk két útvonalat, ami alkalmas nagy méretű támadó flotta logisztikájához. Engedélyt kérünk a parancsnoki állástól egy hadművelet indításához. Javasoljuk egy kihelyezett, kisseb állomás felállítását, illetve egy csatahajókból álló flotta támogatását kérjük, cserében jelentős mennyiségű zsákmányra számítunk.

Bejegyzés 775.12.1129 Idő: 2K210118. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Státusz: Engedélyt adtunk az őrnagynak a támadásra, 25 fős flottát indítottunk többségében csatahajók és logisztikai egységek, kis méretű támogató flottával. A küldetés várhatóan 5 napig tart. Kockázatként azonosítottuk, hogy a célrendszer állandó összeköttetésben van valamilyen C6 osztályú rendszerrel, ami kiemelt figyelmet érdemel. A hadművelet fontos része, hogy rendszerben keletkező féreglyukak tömegét minimálisra csökkentsük, ezzel minden ellenséges nagyobb hadműveletet meghiúsítsunk. A flotta várható érkezése 2 óra, a védelmi erőtér innen további 1 óra múlva állhat készen. Védő vagy más támadó flottáról egyelőre nincs jelentés.

Bejegyzés 775.12.1137 Idő: 2K210119. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Vezetőségi jelentés: A támadott rendszerben minden taktikai és logisztikai állomás elkészült és online állapotba került. A védőflotta egy részét és a rendszer védelmét adó ellenséges erőteret, veszteségek nélkül megsemmisítettük. Két órával később egy új keletkező féregjáratból ismeretlen támadó flotta érkezett. Az ütközet közben a járat túlterhelődött és bezárt. Ellenséges hajó nem maradt a rendszerben. A csata során kisseb veszteségeket szenvedtünk, de a hadművelet nem sikerült megtörni, tovább folytatódik az ostrom. A célpont állomások pajzsait elpusztítottuk. További ellenállásról nincs jelentés.

Bejegyzés 775.12.1146 Idő: 2K210120. Helyszín: Home, Tiamath állomás.

Vezetőségi jelentés: A célpont állomások páncélzatát megsemmisítettük. Az utolsó támadáshoz a szövetséges erők segítségét várjuk, érkezésük 1 napon belül várható. A célrendszert ellenőrzés alatt tarjuk, a lehetséges átjárókat megszűntettük. Ha az ellenség védelmi flottája nem tud bejutni a rendszerbe komolyabb ellenállás nélkül elpusztíthatjuk az állomásaikat. Két próbálkozásukat is sikerrel megtörtük, ezúttal veszteségek nélkül.

Bejegyzés 775.12.1159 Idő: 2K210121. Helyszín: J162143. CAF jel, 200 km.

Balays őrnagy jelentése: Fél órával ez előtt több fejlett T3 cirkáló hajó próbált betörni a rendszerbe, de kihasználva a taktikai fölényünket, ismét veszteségek nélkül sikerült megtartani az ellenőrzést. A nap folyamán a korábbi órákban gyártó rendszereinkből pótoltuk a felszereléseinket, ismét teljes haderővel, feltöltött készletekkel, lőszerrel és üzemanyaggal rendelkezünk. A kapcsolódó rendszer minden járatát ismerjük és hamarosan útvonalat biztosítunk 50 szövetséges csatahajónak és a támogató egységeknek. A végső támadáshoz hátralevő idő: 18 óra 41 perc.

Szeretnéd tudni mi a történet vége?
Csatlakozz hozzánk!
#Magyar cégek
Halihó kedves Errejáró!

Mi itt a D.O.G.M.A.-nál, azaz a Dunántúli Ornitológiai Gittegylet Második Alosztályánál egy nem túl nagy maroknyi "szemét kis pukkancs" vagyunk, akiknek elsődleges célja és érdekeltsége, hogy szabadidejét a játék adta kereteken kívűl/belül, minél kreatívabb formában "húzza le a klotyón"...

...ez alatt olyan tevékenységeket értünk amik alapvetően a szórakoztatásunkat(!) szolgálják, ami azt jelenti, hogy nagyon szeretünk:

---halomba hányt ISK milliárdokat megúsztatni a Titanic vízből ki nem fogyó úszómedencéiben, legyenek azok akár saját akár más csilingelő fityingjei. (ns/ls fleetek, wh campek, ls gatecamp, bait mining fleetek, et cetera...)

---bizonylat nélküli készpénzfelvételi kísérleteket fizikai ráhatással megtámogatni (ESS-ek kifosztása, Abandoned struktúrák felkutatása és lelövése, elhagyatott SOV rendszerek entosis-olása)

---csendesen vigyorgó húsos óvisként, szó nélkül lezabálni mások tortájáról a marcipánfigurákat (5-6-8/10-ek daytrippelése ls/ns-ben, ns hacking/scanning, ls eventek, MTU és Mobile Depot vadászatok, et cetera)

Fent említett aktivitásaink magasszintű, jókedvvel átitatott műveléséhez keressük azokat a "Fáradt Denevéreket", felsőfokú "Baszokénbeleségi" diplomával rendelkezőket, Smaragdvárost frissen elhagyó, "Hamvas Mumpickákat" és New Eden-beli kocsmai verekedésektől opcionálisan mentes, lézerbaltával fésült arcú "Tájboxosokat", akik egy "Imádok veszélyesen élni!!!" felkiáltással tépnék velünk együtt, kézenfogva, nekifutásból a budipapírt!

Amennyiben ez a szép, színes, bűverejű villódzás elérte célját és molylepkeként, idült mosollyal az arcodon szabadulnál meg lelked EVE Online-tól tépázott maradékától, kérlek fáradj aprócska társaságunk "Vénusz Légycsapojához" a D.O.G.M.A. nyilvános csatornán.
#Magyar cégek
Sziasztok

DippedTeriyaki felvételt hirdet a magyar közösség számára, C2 wh-ban élő cégként egy nagyobb angol nyelvű szövettség tagjaként éljük kicsiny de annál jelentőségteljesebb életünket. A corp fő célkitűzése minden olyan magyar számára elhozni a wh lét lehetőségét akik a nagyobb kötöttebb corpoktól a hideg is futkosik a hátán.

Minden tiszteletem mindenkinek aki olvassa kis bejegyzésemet O7

Falyzh O'rile
#Közösség
Sziasztok kezdő vagyok magyar corpba jelentkeznék
#Magyar cégek
Üdvözletem!

Kicsiny de lelkes csapatunk, új tagokat keres, néhány gondolatban rólunk.
- corpunk a Csavargok egy ausztrál alliance a The Watchmen tagja, ezentúl a Legacy koalíciót erősítjük.
- jelenleg Catch régióban élünk, egy csendes, jól védhető helyen. Az infrastruktúránk komoly fejlődésnek indult, a rendszerünk már rendelkezik saját Fortizarral, Tataraval, amelyet hamarosan kiegészít majd egy Azbel és egy Athanor, hoszabb távon még egy Raitaru is. Így mindenféle ipari tevékenység elérhető lesz, hold és jég bányászat, finomítás, gyártás, research, invention és reakciózás is.
- tagjaink mindenféle dologgal foglalkoznak, attől függően hogy épp mihez van kedvük, nálunk nincs semmilyen kötelező elvárás.
- 5%-os adókulcsunk van illetve van önkéntes havi hozzájárulás a corp célkitűzéseinek a megvalósításához.
- lehetőség szerint szervezünk small gang PvP fleeteket, de eléhetőek a legnagyobb volumenű koalíciós flották is.

Na és kit keresünk?
- ha kifejezetten aktív játékos vagy!
- valamilyen szinten tapasztalt, nem teljesen kezdő.
- jó ha sokoldalú vagy.

A tagfelvétel folyamata.
- egy személyes, ismerkedős beszélgetés velem Discordon.
- ha minden oké és szimpatikusak vagyunk egymásnak megtörténik a tagfelvétel, melyet 1 hónapos próbaidő követ.
- ha ennek letelte után is tetszik neked nálunk és kölcsönösen örülünk egymásnak, teljes jogú családtaggá válsz.

Ha érdekel a lehetőség, keress in-game: Gonzalez Alvajero

#Új Éden Hírei
A következő főleg a 0.0-ban NPC lövésből élőket érinti:


- Az ESS modul nem lesz opcionális
- Publikus helye lesz, de Deadspace kapu mögött érhető majd el, meghatározott hajók mehetnek csak oda
- A bounty nagy részét 3 óránként fizeti ki, de egy tartalékba helyezett részét csak egy kulccsal lehet majd kivenni
- Szabadrablás, de a modul 75km körébe nem lehet túl sokat trükközni