#Hírek
Excel integráció. Csak ez hiányzott! :D
#Hírek
Ez csak akkor probléma, ha az EVE fordította meg az eredményt :D

#Közösség
Halihó Srácok!

Mint nagykanalas Science Fiction fogyasztó, néhány alkalommal már elképzeltem, hogy milyen lehet egy űrcsata. Az én fejemben nem úgy zajlódott, ahogy mondjuk a realistább/tudományosabb világnézetű emberek fejében, hogy több száz/ezer/százezer kilóméterekről egymást nem is észlelő entitások, furcsa, láthatatlan lézernyalábokkal ütnek apró lukakat, síri csendben, űrhajóknak nevezett konzervdobozokon, amiknek a végső pusztulását a sötétség, a hideg, a reményvesztett tehetetlenség és a vörösen villogó vészfények hozzák el, miközben valaki fejben dúdolja David Bowie Space Oddity cimű dalát és megfagy az utolsó könnycsepp az arcokon, amint leállnak az űrruhák létfenntartó rendszerei...
Az én fejemben sokkal romantikusabb, hősiesebb, látványosabb és hangosabb egy űrcsata...

Mondjuk egy hatalmas űrállomás előtt játszódik aminek a gigantikus üvegbuborékjai alatt található parkokra és lakónegyedkre vetülnek a robbanások fényei és robajai, amiket a kaotikusan egymás körül észveszejtő tempóban elzúgó, diszkófényeket lövellő és kihegyezett, vicsorgó cápamintás rakétákat köpködő harci díszes, sikeres bevetéseket reprezentáló strigulákkal tarkított, ágaskodó unikornis mintával felfelstett, ránézésre is "extraborzasztóan" halálos űrvadászok ontanak egymásra. Mindeközben dübörög az adrenalin, dobol a vér a pilóták dobhártyáján és morajlik a nagybetűs METAL a fedélzeti számítógépből, miközben röppályák elemzései, hajómozgások számításai és szirénázó veszély feliratok cikáznak át a pilótafülkék kijelzőin...

Kb. valami hasonlót álmodhatott meg kedves WII Mor Rita barátunk is, mikor egy ilyen kis videóval feldobta nekünk a közös corp-os rattolásunkat.
Köszönjük neki és mindannyiótoknak jó szórakozást hozzá!

Ezen felül természetesen a D.O.G.M.A. (mint eddig is, úgy a továbbiakban is) epekedve várja soraiba mindazon játékosokat, akik még csak most törölgetik a medvecukrot a szájukról, miután Aura körbevezette őket az EVE Online vidámparkjában, illetve azokat is akik már a fejenálló, pörgő-forgó, hullahoppozó látványosságokra is horkolva, szemükbe folyó nyállal, szundikálva ülnek fel. És csábító ajánlattétel gyanánt egy rövidke idézettel készültem nektek az Úristen@menny.hu című klasszikus rövidfilmből:

"-Na, akkor jössz vagy nem jossz?
-Neeem, én a Mennyország kulcsát keresem.
-Az itt van e... Figyelj, elöl-hátul 4, mónikázás 2, kézimunkát meg csináljon az öreganyád!"

Köszönöm, puszi, Letschau!

#Közösség
Halihó Srácok!

Emlékeztek arra, hogy: "És mégis mozog!"?

Nah, az van, hogy hasonlóan ahhoz, ahogy Prométeusz ellopta a tüzet az égiektől, úgy csentünk el mi is egy ingyenes videó szerkesztő szoftvert a "ZINTERNET" éjsötét bugyraiból és megalkottuk azt a D.O.G.M.A.-s képet, ami MOZOG is!

Beszarás, mik vannak!

Azért követtük el ezt az emberiség ellenes bűntettet, mert arra gondoltunk, hogy ilyen (és a későbbiekben akár hasonló) MOZGÓképekkel próbálnánk meg kedvet csinálni, ahhoz, hogy minél többen csatlakozzunk be/vissza New Eden véráramába.

És természetesen van hátsónk is, amolyan szándékos fajta...

Mert természetesen pávatollként használnánk kicsiny marketing tevékenységünket, mellyel a környéken fellelhető játékosok (majdnem nőstényt írtam, de eszembe jutott, hogy azt a kifejezést a Tinder profilomra tartogatom...) figyelmét szeretnénk magunk felé is irányítani. Azaz, a D.O.G.M.A. is várja a közeli jövőben Nyugat Westfalia hercegi címére pályázók, a bálnákat és a galapagosi teknősöket menteni vágyó hercegnők és sörös kupájukat asztalhoz verdeső hadurak és úrnők jelentkezését a soraiba.

Természetesen a csatlakozási vágyat felébresztendő, tudunk ajánlani ezt-azt... Például gluténmentes aszaltgyümis édeskekszet, a sütőtökös lattéhoz, esetleg egy száraz fehéret egy kora nyári Házmesterhez vagy kertigép szerelőt Gödöllőn és környékén...

Köszönöm, puszi: Letschau!

#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Olyan régen csináltam már egy jó kis public event plakátot, hogy gondoltam kellene már egy. Kicsit végre csitul a felkészülés és a nagy halászléfőző szezon az étteremben, így van most egy kis idő arra, hogy szervezkedjünk némi közös megmozdulás irányában. Viszont első körben nem nagyon volt ötletem, hogy ugyan mit is kellene csinálni. CCP nem halmoz el minket fincsi kis ISK pozitívnak ígérkező eventekkel, a nullsec DED site lövés annyira nem "zizgi", hogy brand építési törekvéseink előretolt állása legyen, a hisec triglavian lövések beharangozásába idegileg beleroppant már a marketing osztályunk és az utolsó ilyen esemény óta magzatpózban sirdogálnak a forró zuhany alatt, pillecukrot majszolva és könyörögve, hogy valaki segítsen leküzdeni a testképzavarukat, azáltal, hogy végre koszos kismalacnak hívja őket...

Ezen körülmények összjátékaként és egy hirtelen, a semmiből előbukkanó megkeresés apropóján jött az ötlet, hogy mi lenne, ha tizenkilencre lapot húznánk és egy "mindenkezdetnehéz-valaholelkellkezdeni-pochvennyugishelyb*szdmeg" szellemiség együttállásban (atttyaaaég, mi kifejezés ez, Péter...) nekilódulnánk és egy viszonylag egyszerű/költséghatékony flotta összeállításra építve mélyen beletúrnánk Pochven régió lakóinak szőkés, dauerolt és kondícionálóval vastagon kezelt hajzuhatagába, miközben hangunk erotikus tónusával felvértezve bedobjuk "A Kérdést", mégpedig: "Mi a véleményed az essexi malacok párzási szokásairól?" Azaz: D.O.G.M.A. menni Pochven, D.O.G.M.A. adni T1 destro/T1 cruiser, D.O.G.M.A. lőni mindenki, D.O.G.M.A. lootolni, D.O.G.M.A. megnyerni játék!!!

Mindezt 12.04.-én szombaton, 19:30-as, Jitáról történő indulással tervezzük és mindenkit szívesen látunk, ha hajlandó idejéből áldozni RNGeezus, Bob és a CCP oltárán.

Ezen kívül természetesen a D.O.G.M.A. továbbra is várja azokat a csatlakozni vágyó játékosokat, akik kellemes időtöltésre vágyakozva hajlandóak naív szűzlányok módjára odadobni, testüket, lelküket és EVE Online-béli reményeiket egy csapat csillaghajózási analfabétának, galaxisközi (bal)szerencsevadásznak és intersztelláris lókupecnek. Amit nyújtani tudunk (ha már így kérdezitek), az általában a fleetek indulása, a saját halálhörgésünk és a kárpótlások kifizetése... Ezen felül adott egy éterien varázslatos társaság, ahol folyamatosan dübörög a lekváros Funky, virít a drága hajókon a "kokó-k*rvák-nagyfelnik" szentháromság és dúl a teológiai vita a SKIN-ek és a "Stricirokokó", mint amarr iparművészeti irányzat egymáshoz viszonyulásának kérdésében.

Köszönöm, puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Ha meguntad a magányt és meg akarod ismerni a null-sec életet, akkor ragadd meg az alkalmat és jelentkezz hozzánk! A Kerge Marha corp megnyitja kapuit a kíváncsi kezdők és tapasztalt játékosok számára egyaránt.

PvP orientált corp vagyunk az Imperium szívében. Célunk, hogy elpusztítsunk mindenkit aki nem kék.

Jelentkezéshez szükséges, hogy Omega legyél. Ennyi elegendő, hogy a kötelező hang alapú kommunikációs csatornán megismerkedhessünk.

Közös szimpátia után az új tag számára MINDENT biztosítunk amire indulási potenciáljától mérve szüksége van. (értsd: könyvek, fittelt hajók, a játék adta lehetőségekkel, érdeklődésének megfelelő önfenntartó könnyed ISK kereset biztosítása.)

Jelentkezés:
In-game open chat.: HUNWAFFE
CEO.: Ular Belalang
Toborzók: pityke2; Igor Markovic; trust boti; Darkdog02
Killboard:
#Magyar cégek
Halihó Srácok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én valamelyik nap (a sok egybegyűlt és összefolyt közül) borzasztóan elkezdtem unatkozni játékon belül. Ennek ellenére természetesen beléptem, beállítottam az altomat gázt szívni, a mainemmel, meg nekiálltam kiakasztani a "Ship-Rot-A-Meter"-t, tudjátok, azt kis "biszembaszomot", ami számlálja hányszor pörgetted meg a hajódat... Miközben az altom összeporszívózott 360 millió ISK értékben lowseces gázt, addig a mainen a hajópörgetés oly jól sikerült, hogy kellett vennem egy új egeret és a valószínűsíthető ínhüvelygyulladásomat borogatva, csuklófájdalmaim miatt , le kellett mondanom a Pornhub Premium előfizetésemet. Fájdalmaim és kesergésem közepette arra gondoltam, hogy mennyire tudnék élvezni egy olyan izgi kis eventet mint mondjuk a húsvéti volt. Nem is kellett sokat várni, ugyanis New Eden teremtői és digitális istenségei meghallgatták kétségbeesett "hogyrohadjatokmegezzelaszarralmár" kezdetű alázatos és áhítatos "büdöskurvaanyázásaimat", akarom mondani imáimat (igen ezt a szót kerestem, csak nem jutott elsőre eszembe... másodikra sem...).

Mindenesetre, mivel itt az új event, ami nagyon hasonlít a húsvéti gurista eventhez, arra gondoltunk a D.O.G.M.A. kicsiny, szivárványos unikornisaival, csillámos erdei tündérkéivel és eperfagyi illatú cukorcicáival, hogy 10.02.-án 19:00 órakor nekiveselkedünk és Jitáról indulva meglobogtatjuk az aktuális közellenségnek kikiáltott Rogue Drone-ok ámulatára a csak nálunk fellelhető "Kéj Petrencerúdjának 4,5cm-es Deluxe Edition"-jét. Azaz fogunk egy csapat destroyert (akinek nincsen, de csatlakozna, annak fittelt sunesist biztosítunk) és lowsec-et bejárva letakarítjuk az ott fellelhető event site-okat. Tesszük ezt azért, mert lootot remélünk (és reméljük, hogy ezúttal nem lövik le a lootot szállító hajót, mint húsvétkor...). A megszerzett javakat azonnali sell után egyenlően szétosztjuk.

A fentieken kívűl:

A D.O.G.M.A. továbbra is szívesen lát mindenkit, aki szabad idejét egy monitor előtt töltve, annak egészségtelen fényében sütkérezve, órák hosszat mozdulatlanul ülve, digitális csillaghajókat bámulva szeretné eltölteni. Ezen emelkedett tevékenység művelésének elősegítésére fel tudunk ajánlani egy alaposan (-ez ki? -nemtom, inveld be!), szigorú követelmények alapján (ha sikerült belépni a játékba, akkor küldöm is az invet...) gondosan válogatott (ecc-pecc-kimehetsz...) társaságot, akik otthon vannak New Eden és a nagyvilág dolgaiban is (értenek, a világgazdasághoz, zenéhez, filmekhez, illetve tudják, hogy sok aszalt szilvát kell enni, hogy fényes, egészséges színű és állagú legyen a székletük, valamint többféle szexuális felhasználását is ismerik a méznek és a kristálycukornak). Természetesen a csatlakozás nincsen sem nemhez/korhoz sem játékbeli tapasztalathoz kötve, egyetlen kritériumunk, hogy érezd jól magad, elvégre te választottad, hogy így töltöd a szabad idődet, mi ehhez kínálunk társaságot, csillámpónikat, vattacukrot, örökéletet, korlátlan italfogyasztást és végtelen plusz egyet.
Köszönöm; Puszi: Letschau!
#Magyar cégek
Sziasztok!
Családias hangulatú, barátságos, nullsec egyik legbiztonságosabb szögletében telephellyel rendelkező corpunk tagokat toboroz. Nem baj ha kezdő vagy, és még egyáltalán nem jártál nullsecben, szívesen segítünk mindenben!
Inkább industry beállítottságú cég vagyunk, de nem hagyjuk a harci hajókat sem rozsdásodni, gyakoriak a pve fleetek, és ha pvp-re hív a szövetség, kivesszük a részünket a feladatból 🙂
De ne aggódj, semmi sem kötelező, itt mindenki megtalálja a neki való szórakozást!
Az elvárásunk annyi, hogy tudj írni, vagy olvasni, és mindenképp gyere discordra beszélgetni!
Ha csatlakoznál hozzánk, vagy kérdéseid vannak, írj rám, vagy gyere a HUNEX_Társalgó csatira!
#Hírek