Kerge Marha Corp. - Toborzás.

Kerge Marha Corp. - Toborzás.

Oh Lord, save us from the arrows of Hungarians!
☜۩☞
Immortal ghost's in the shells.

-PvP orientált kezdő/haladó/veterán pilótákat várunk szeretettel, egyenrangú, nem, a sajnos Magyar játékosokra jellemző stílust képviselve pusztítjuk el aki nem kék.

-Bárki jelentkezését elfogadjuk, 2 hét a 'próbaidő', ennyi elegendő, hogy a kötelező hang alapú kommunikációs csatornán megismerkedhessünk.
Természetesen ha a jelölt mégis más utat választ, minden segítséget megkap hogy mindenét ki tudja juttatni ahová szeretné.

-Közös szimpátia után az új tag számára MINDENT biztosítunk amire indulási potenciáljától mérve szüksége van. (értsd: könyvek, fittelt hajók, a játék adta lehetőségekkel, érdeklődésének megfelelő önfenntartó könnyed ISK kereset biztosítása.

-Rafkós, a diktatórikus cégeket megunó, valami újat, mást kipróbálni vágyók, a régi játék fílingjét kereső veterán pilóták csak üljenek egy cepibe és apply után born 0.0, semmit nem kell hozniuk, az ismerkedés időszakában is teljes jogkörrel rendelkezik, ami többek közt hozzáférést biztosít a corp doktrína hajóihoz.

-Mindenki egyenlő. Mind jogok, hozzáférések szintjén. Katona vagy, az lehetsz, FC vagy, már alig várjuk, hogy vezess minket. CEO voltál, itt senki nem veszi el Tőled az érzést, és a tapasztalataiddal érdemben erősítheted az egyébként 40 fős válogatott EvE életet minden szinten ismerő, és kedvelő igencsak prominens csapatot.

-Fleetben bukott doktrína hajókra azonnali SRP.
-Heti Jitaba szállítás.
-Saját WH.
-Killboard
-Az Imperiumban élünk.

-Catch, Fountain, Querious és Delve intel.

Web: intel.imperium.sg vagy kergemarhacorp.mooo.com

CEO.: Ular Belalang

Toborzók, további részletekért: Nagy Medve, Pistike1 vagy Diaz Nate

In-game open chat.: HUNWAFFE

Hozzászólások:

Kaoraku
The 1st Regiment
2018.04.23 09:27
Én már sokszor meg akartam kérdezni, hogy most akkor ti az immortal Ghostnak a micsodái vagytok shellben? Mert az a birtokos rag ott számomra teljesen értelmezhetetlen.
Bejelentkezés