Puritans

Tisztelt Nép!

Újra szeretnénk bővíteni kicsiny csapatunkat. Nem állítanám, hogy többet, vagy jobbat tudunk nyújtani, mint a többi itt hirdető cég, de rég együtt vagyunk és aki nálunk van, az szereti.. (gondolom..)

Kiket várunk?

Első sorban PvP beállítottságú pilótákat. Elvárás a TS használata és a csapatjáték. Jó ha tudsz repülni legalább egy bombert és egy interceptort.. bár! manapság ez már nem nagy ügy. Ha bejön a társaság és Te is nekünk, akkor maradsz, de akkor sem sértődünk, meg, ha csak belekóstolnál az itteni létbe.

Miféle lét az?

Tőszavakban.. Kiscsoportos PvP, főleg hétvégente. Főhadiszállás NPC állomáson (nem elfoglalható) Fountain régióban. Angel és serpentis agentek. Jelenleg 2 sovolt, állomásos rendszer, ahol lehet anomáliázni. Ha scannelni szeretsz, akkor sem halsz éhen. Kevés barát, rizikós környezet, szóval itt megtanulhatsz rendesen játszani.. Benne vagyunk a faction warban is és az amarr oldalon szoktunk harcolni. Időnként egy-egy highsec wart is megvívunk.

Ha érdekel..

El tudsz érni minket a "Puritans" nevű ingame csatornán. Esetleg kereshetsz ingame engem (Yago Yuhn) vagy Feitosa, Taburo Novacat és Kunos01 karaktereket.

Yago

Hozzászólások:

Bejelentkezés