The 1st Regiment toborzó

The 1st Regiment toborzó

a503ed5163cd27f8ca6016652705c24d9b63f1e5

A The 1st Regiment tagfelvételt hirdet. Katonai-ipari szervezetünk várja minden olyan kalandor (legyen akár kezdő, akár haladó) jelentkezését, aki szeretné átélni az Új Éden törvénytelen peremvidékének kalandokban gazdag mindennapjait. Cégünk jelenleg Tenal-ban, a messzi galaktikus "északon" működik a Brotherhood of Spacers feltörekvő szövetség tagjaként.


Bajtársias és segítőkész társaságunk az együtt töltött több, mint hat év alatt jól működő, összetartó csapattá csiszolódott össze. Számos háborút megélt veteránjaink segítségedre lesznek a játék valamennyi területén - a harci ismeretektől kezdve a bolygók kitermeléséig.
Életkörülményeinkre jellemző a prosperitás és a változó intenzitású küzdelmek. Ritkán unatkozunk. Kezdő társainknak relatív biztos és jól fizető pénzkereseti lehetőséget, skillkönyveket, ingyenes szállítást és hasznos kezdő pvp hajókat biztosítunk, hogy könnyen megvethessék a lábukat odakint.


Jellemző ránk, hogy sovolható 0.0-ban még a jég hátán is megélünk, és tagjainkat igyekszünk a több lábon állásra nevelni. Megmozdulásaink között rendszeresen előfordulnak mind az ipari tevékenységek, mind a kutatás, fúrás és gyártás. Ezekben a közösségi tevékenységekben mindnyájan részt veszünk. Amennyiben pörgős, pusztán harci életformára vágysz, öntörvényű vagy, esetleg nehezen illeszkedsz be közösségekbe, úgy nem minket keresel.

- 0 -

OOC: A TIR egy összetartó játékos közösség. Leginkább húszas közepétől-harmincas közepéig tartó korcsoportba tartozó, introvertált játékosok vagyunk, akik adaptív és megfontolt játékélményre vágynak. Sokunk között a való életben is szorosabb barátságok szövődtek. Évente rendszeresen tartunk grillezős, sütős-főzős, játszós találkozókat és ad-hoc sörözéseket. Ezek elsősorban fakultatív programok, amelyeken a tagság részt vehet. Emellett más játékokkal is jól szórakozunk együtt.

Vannak időszakok, amikor az EVE-et valamelyest takaréklángon égetjük (amennyire a szövetség engedi és természetesen az újoncainkat nem elhanyagolva), de ilyenkor is legtöbbször együtt játszunk valamilyen más játékot.

- 0 -

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet

Nyilvános csatorna: TIR Pub
Recruiterek: Mayusz, Seriallkilllah

Hozzászólások:

Bejelentkezés