TSBAT Túl az egy éven...

TSBAT Túl az egy éven...

2015 májusában egy maroknyi ember (altokkal együtt 15 fő) úgy gondolta, hogy ideje valami új és izgalmasabb élet reményében elhagyni a highsec régiót azért, hogy kipróbáljuk magunkat egy kicsit keményebb terepen, nullsec területen, Providence Block egyik legerősebb szövetségének a VOLT-nak a kötelékében.

2016 május.

Eltelt egy év, ami alatt a The Stolen Battalion [TSBAT] lett a VOLT szövetség és egész Provi Block legnagyobb magyar cége. Corp létszám túllépte a 70 főt. A cég saját PVP eseményein minimum 12-16 fős flottával repülünk, amihez több mint 100 koncepcióra fittelt hajót biztosítunk a tagok rendelkezésére. Az elmúlt évben 1400 feletti hajót lőttünk ripityára és 85%-os hatékonysággal űzzük azt a sportágat, amit mi PVP-nek hívunk. Eközben kiépítettük a komplex reakciós POS hálózatunkat és önálló logisztikai rendszerünket. Remekül működő játékos támogató felvásárlási programunkkal, valamint önálló állomással rendelkező rendszerünkkel pedig folyamatos és biztonságos fejlődést kínálunk minden itt élő számára.

https://zkillboard.com/corporation/98399503/

Csapatunkat három fő irányból bővítjük:

Egyrészt szívesen látunk minden olyan játékost, akik a nulláról most kezdték el az EVE-t játszani és egy segítőkész és aktív magyar társaságra vágynak. Nekik egy kiépített HS keltető cégben egy bejáratott képzés alapján, a lehető legrövidebb idő alatt, már fregatt osztálytól biztosítjuk a nullsec élet minden örömét.

Az elmúlt pár hónapban sokan választottak minket újrakezdésként. A kötetlen jó hangulat és az EVE Online hiánya általában jól egymásra találnak itt cégen belül.

A harmadik és számunkra legfontosabb módja pedig a szájhagyomány. Az, hogy amióta létezünk, azóta fejlődünk és képesek vagyunk egyre nagyobb célokat kitűzni magunk elé. Az, hogy egy remek, aktív és segítőkész társaság vagyunk. Ezek mind-mind magukkal hozták, hogy sok proviban élő magyar társunk keresett meg minket belépési szándékkal, hogy több olyan kis cég olvadt bele a csapatba, akik korábban a Providence Block-ban éltek, vagy egy barátjuk ajánlása alapján lejöttek olyanok is, akik eddig nem merték elhagyni a High Sec-et.

http://evemaps.dotlan.net/corp/The_Stolen_Battalion/stats

A cég mellett a The Volition Cult Alliance is dinamikusan fejlődik. Ma az EVE univerzum 6. legnépesebb szövetsége. Rendszerei jól védhetők, 2 bejáratos hurok sok jump bridge-el. Tagjai mind 3 időzónában folyamatosan lakják a rendszereket, emiatt a Fozzie Sov rendszer szerint a legmagasabb védelmi szinteken van a sovok legnagyobb része.A VOLT mára Providence Blocktól független szövetség lett, azonban a proviblockal kialakított jó viszony továbbra is megmaradt. A rendszerek védelmét közösen látjuk el, azaz a biztonságunkra közel 15.000 játékos vigyáz. A céges programokkal együtt gyakorlatilag minden napra jut valami eksön, nálunk tényleg csak az unatkozik, aki mást nem tud…

http://evemaps.dotlan.net/alliance/memberCount

Gyertek és próbáljátok ki, vagy kezdjétek újra velünk az EVE ONLINE-t! Csatlakozzatok a 13 szövetség által hirdetett szabad programokhoz magyar fordítással! Vegyetek részt a magyar nyelvű céges eseményeken, és ami a legfontosabb: érezzétek jól magatokat a TSBAT-ban!

Hozzászólások:

Bejelentkezés