Clan Astreia bemutatkozás

Clan Astreia bemutatkozás

Eleged van már a solo pvp-ből vagy a single player üzemmódból? Szeretnéd magad kipróbálni ellenséges környezetben? Kíváncsi vagy, hogy is zajlanak a mindennapjaink és szeretnél a részesévé válni? Unod már az low-sec FW-zést és egy kevésbé pörgősebb légkörre vágysz, de még mindig vonz a pvp? Szeretnél óriási űrcsatákban részévé válni az EVE-történelemnek? Mindemellett tudsz legalább alapszinten angolul? Nem rettegsz, ha low-sec-ben, null-sec-ben kell halomra lőnöd az ellent?

Most előtted a lehetőség! Ha sikerült összegyűjtened 10M SP-t legalább, képes vagy cyno-t nyitni, tudsz vezetni megbízhatóan legalább egyfajta BS-t, BC-t, interceptort és érdekel a pvp, akkor nálunk a helyed! További feltétel, hogy legyen legalább néhány killed, hogy lássuk, nem nálunk szeretnél a nulláról kezdeni pvp-ben és tisztában vagy pár alapvető pvp-s dologgal!

Minden frissen belépő játékos 3 hónapos próbaidőre bocsáttatik, ezek után kell majd számot adnia tudásáról, ezután válik teljes jogú taggá. Az ideális jelölt részt vesz opokon, eljön a CTA-kra és építi a szövetséget, valamint megvédi a területünket! Amennyiben 3 hónap után sem tud felmutatni a farmoláson kívűl semmit az adott tag, úgy megválunk tőle!

Amit ajánlunk: VÉR, VERÍTÉK, KÖNNYEK… no meg folyamatos OP-ok, napi szinten – camp, roaming, strategic, miner és egyéb kategóriában!  A lassan állandó jellegű Pandemic és Goon jelenlét mellett biztosított a folyamatos pvp-lehetőség! CTA-k! Különböző folyamatos ill alkalomszerű training-programok – a szinten tartás végett és az új belépőknek!

Emellett néha azért kerbírkedünk is, elsősorban anomaly-k és exploration-site-ok segítenek minket a szinten tartásban!

Alliance-unk néhány SOV-val rendelkezik valamint barátaink SOV-jait Providence-szerte használhatjuk, ahogy kiterjedt JB-hálózatunk is nyitva áll az arra érdemesek előtt! Minket úgy hív mindenki, hogy a Provi-blokk. NRDS-t követjük, azaz csak pirosra lövünk! 

MAGYAR CÉG, csak magyarokkal, multikulti alliance – angol nyelvű kommunikációval!

Amit elvárunk: TS, Mumble, Ventri, Jabber, aktivitás

Évente alliance-tournament csapat-bajnokság, ahol a legkiemelkedőbbeket díjazzuk!

Néhány adat a cégünk életéből:

36 tag

5%-os adó

x db pos, ahol x egy megfelelően meghatározott  egész szám! elsősorban staging-célokra!

1033 lelőtt hajó (128,06 milliárd ISK értékben)

296 bukott hajó (35.78 milliárd ISK értékben)

Killboardunk: http://www.silentinfinity.com/kb/


Jelentkezni lehet Lordan Endericcson-nál in-game, egy eve-levél keretében!


Hozzászólások:

Bejelentkezés