JátékosLét. 2015 évi kérdőív

JátékosLét. 2015 évi kérdőív

Sziasztok!

Tudjuk sok kérdőív kitöltési kérés érkezik jobbról-balról az emberhez, de ez nem egy szokványos kérdőív, hanem komoly munka áll a hátterében. És bár nagyon csábító az a 100.000 Ft értékű nyeremény (most lehet álmodozni mire költenétek el :) ), de a Játékoslét Kutatóközpont munkáját is segítenétek a kitöltésével, akik már eddig is óriási sikereket értek el a gamifikáció témájában (ha nem tudod miről is beszélek, nézz szét a Facebook oldalukon :) ). Ki tudja, lehet, hogy a mi gyerekeink/unokáink tanulási módjait segíthetjük elő a kérdőívre szánt 15-20 perce (akár miközben sisteregnek a bányászlézerek vagy repülnek a lövedékek ;) ).

Fromann Richárd írta:

Örömmel jelentjük be, hogy a JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal közösen - december 11-én elindította a 2015. évi. országos videojátékos felmérését (5. JátékosLét Kutatást)!

A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki a GameStar/Project029 jóvoltából, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le.
A tavalyi, 2014. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz.

Kapcsolódó jó hír, hogy a tavalyi, 2014. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon, ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét és a JátékKutatás Facebook oldalakon olvashatsz. Ha az idei, 2015. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/783987267

unnamed.jpg

Hozzászólások:

Bejelentkezés