Játékból készült videó

MI EZ AZ EVE ONLINE?

Az EVE Online egy többjátékos online játék, ami 23 000 évvel később játszódik a jövőben. Egy pilótaként felfedezni, építkezni és uralkodni fogsz a több mint 7000 csillagrendszerből álló univerzumon keresztül. A Sandbox játékmenet és a fejlett skill-alapú fejlődés igazán egyedi élményt fog nyújtani ahogy hatalomra emelkedsz a csillagok között.
A lehetőségek végtelenek az EVE Online-ban:
Foglalj állást a frakciók közötti háborúkban. Csatlakozz egy szövetségehez és vívj epikus csatákat a csillagrendszerek feletti uralomért. Fedezz fel az űr ismeretlen régióiba vezető féregjáratokat. Fedj fel rejtett kalóz előőrsöket és gazdag rejtekhelyeket a kozmosz távoli szegleteiben.

JÁTÉK JELLEMZŐI

Korlátlan fejlődési lehetőség

Más játékokkal ellentétben itt a kezdeti döntésied nem befolyásolják, hogy ki lehetsz. Idővel képes leszel elsajátítani minden skillt.

Adrenalin pumpáló csaták

Harcolj emberek százával egy flotta részeként, harcolj egy összeszokott csapattal vagy barangolj a csillagok között egy magányos kalózként. Harcra kész játékosok és NPCk várnak a kapu túloldalán.

Élvonalbeli grafika

A grafika és hangzás fontos része a virtuális élménynek. CCP folyamatosan frissíti a grafikát és a hangzást, hogy fenntartsa ezt a modern magával ragadó sci-fi világot.

Egy szerver, Egy univerzum

Az EVE Online közösség együtt játszik egy szerveren. A tetteid kihatással vannak az univerzumra. Kovácsolj hírnevet, ami számít.

Játékos irányította gazdaság

Mindent - a legkisebb hajómodultól a masszív Titánokig - a játékosok építenek, adnak el és kereskednek ebben a dinamikus összefüggő gazdaságban.

Passzív skill szerzés

A karaktered a háttérben tanul amíg játszol. Állíts sorba skilleket és műveld a kedvenc tevékenységedet, ahogy a karaktered fejlődik, még akkor is ha offline vagy.

Gyakori frissítések

Közel havonta új tartalom érkezik az EVE Onlineba. Új hajók, frissített grafika, fejlesztett rendszerek soha nincsenek pár hétnél messzebb.

A Harcnak ára van

Jól gondold meg, hogy belekezdesz-e egy csatába, mert a hajódba kerülhet. Ha felrobban a hajód, az örökre elvész.

ŰRHAJÓK

Több mint 200 hajó van az EVE Onlineban, a kissebb mozgékony fregattoktól a tekintélyes titánokig. Mindegyik hajó arra lett tervezve, hogy egy bizonyos szerepben kiemelkedjen, amit a játékosok tovább specializálhatnak olyan modulokkal és felszereléssel ami a legjobb illik a játékstílusukhoz.

AZ UNIVERZUM

New Edenben kiterjedt kapuhálózat köti össze a több ezer csillag rendszert amiben a játékosok élnek. A bányászok és iparosok nyersanyagben gazdag holdakat, bolygókat és aszteroida öveket fognak találni. A Felfedezők rá fognak jönni, hogy sokkal több van az univerzumban mint azt gondolnák, beleértve a kincsekkel teli féregjáratokat. A harci pilóták hamar megtanulják, hogy hol harcolhatnak, hogy hol kószálnak a magányos kalózok és hogy kivel szötvetkezhetnek az uralomért vívott epikus csatákért.

Gépigény

Windows Macintosh
Minimum:

OS: Windows XP Service Pack 2 / Vista / 7 / 8

CPU: Intel Dual Core @ 2.0 GHz, AMD Dual Core @ 2.0 GHz

RAM: XP SP2 – 1 GB / Vista és újabb – 2 GB

Video: AMD Radeon 2600 XT vagy NVIDIA GeForce 8600 GTS

OS: Mac OS X 10.7.5

CPU: Intel Dual Core @ 2.0 GHz

RAM: 2 GB

Video: NVIDIA GeForce 320m, Intel HD 3000

Ajánlott:

OS: Windows 7 / 8

CPU: Intel i7 széria vagy AMD X4 @ 2.0 GHz vagy jobb

RAM: 4 GB vagy több

Video: AMD Radeon 6790 vagy NVIDIA GeForce GTX 560 vagy jobb 1 GB VRAM-al

OS: Mac OS X 10.8.2

CPU: Intel i7 széria @ 3.0 GHz vagy jobb

RAM: 8 GB vagy több

Video: NVIDIA GeForce 675mx vagy jobb legalább 1 GB VRAM-al