Felhasználási feltételek

Információk

Az EVE Online internetes szerepjáték hivatalos oldala a(z) www.eveonline.com címen található.

A(z) eveonline.hu egy közösségi - magánemberek által, a magánidejükben készült - oldal, amely nem kínál és nem garantál sem pénzért, sem ingyen bármiféle terméket vagy szolgáltatást.

Általános

Elfogadod, hogy az oldal kommunikációs csatornáinak (cikkek, hozzászólások, privát üzenetek) használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek és piramis játékok szintén tiltottak.

Vedd figyelembe, hogy az oldal üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten az oldal, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi, hogy egy üzenet kifogásalható, azonnal értesítheti az oldal moderátorait. Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolja, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, így kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is. Amennyiben rendbontó cselekedeteiddel az oldal vagy a moderátorok ellen cselekszel, akkor a moderátorok dönthetnek az oldalról való kizárásodról. A panasz tételeket komolyan vesszük, kérjük, hogy ezeket privátban, rosszindulat nélkül tedd meg.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Az oldal tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén, így minden törölt hozzászólást 30 napig még megőrzünk.

Amennyiben e-mail címhez kötött regisztrációt választod, akkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak a saját biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

EVE SSO (egyszerűsített bejelentkezés) esetén elfogadod, hogy az oldalon megjelenő neved megegyezik a játékban megadott és a bejelentkezés során kiválasztott karaktered nevével. Ennek a játékbeli karakternek a törlése vagy elvesztése esetén elveszted a hozzáférésedet a eveonline.hu fiókodhoz is. Csak e-mail címhez kötött és megerősített felhasználói fiókokat áll módunkban helyreállítani.

Az oldal használata során (ráutaló magatartás) elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkban leirtakat is.