Bye Bye eve.exe File bejelentkezés

Bye Bye eve.exe File bejelentkezés

A tegnapi napon (2016.09.05.) bejelentette a CCP, hogy a szeptember 20-ai frissítéssel megszünteti a sokszor jól jött eve.exe file használatát bejelentkezésekre.

Gyakran előfordulhatott egyes játékosokkal, hogy indították volna a Laucher-t, de valami miatt nem működött. Bugos volt bagy épp menet közben leszakadt a játékból, de a Launcher már nem engedte visszalépni. Ilyenkor került elő mindig az EVE gyökérmappájában található bin könyvtár és a benne rejlő kincs, az eve.exe file!

Ez a Launcher-t megkerülve, egyből a klienst indította el, így többségében folytatható volt a játékmenet Launcher használata nélkül is. Igaz ennek a használatával lemondtunk a biztonságos bejelentkezésről, mert itt csak a felhasználót és annak jelszavát kérte a belépéshez, de legalább működött.

Nos a CCP a novemberi Alpha Clone változásra hivatkozva, illetve a biztonságos fiók belépések miatt, ezt a lehetőséget már nem fogja engedni. Kizárólag a Launcher-es és a biztonságos belépést engedélyezi a játékba.

 

Forrás: https://community.eveonline.com/news/news-channels/eve-online-news/exefile-login-to-be-discontinued-on-september-20th/

Ha szeretnél vitatkozni az eve.exe fájlról, akkor a hivatalos fórumon ide kattintva megteheted.

 

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés