Carebear EVE

Carebear EVE

A játék fejlesztői - a CCP -, május 6-án megajándékozták az összes aktív előfizetőt három Gecko Heavy Drone-al, majd meghirdettek egy versenyt nyolc további megszerzésére. Mivel a Drone tulajdonságai messze túlszárnyalta a súlycsoportjának többi tagját és még egyedi is, ezért az első napokban 60M ISK felett cserélt gazdát néhány példánya a piacon.

A versenyt négy tevékenységre bontották: bányászat, npc fejvadászat, gyártás és kutatás, és egymás szétlövése. Bár az utóbbinak nem volt túl reális célértéke, a versenyt elsőként a bányászok, majd másodikként a gyártók és kutatók nyerték.

 

Változások a kiegészítőkben

Mint tudni illik, az évi két nagy kiegészítőt felváltja tíz kicsi, hogy ne kelljen 6 hónapot várnunk a nagyobb változásokra.

Ebből az első, a Kronos június 3-án jön, de az ebben várt ipari változásokat (korábbi devblog sorozat) és az ugróhajtóművek fogyasztás emelését áttolták a Crius kiegészítőbe a felhasználói és CSM visszajelzések miatt. A többi (új Mordus hajók, Prospect, LowSec - FW változások, új warp effekt, drónok és hajók kiegyenlítése, új hajó és állomás textúrák, stb) újdonság továbbra is ide datálható.

A kimaradó változások június 3-án, várhatólag a patch-el párhuzamosan felkerülnek a tesztszerverre (SiSi) és hagynak mindenkinek időt megnézni, barátkozni vele. Viszont szeretnék tartani az ütemtervet, ezért egy hónappal előre hozták a Crius-t, július 22-re.

Bejelentés:
http://community.eveonline.com/news/news-channels/eve-online-news/industry-features-coming-in-the-crius-release/

Dev-Blog:
http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/delivering-the-industry-new-eden-deserves/

Hozzászólások:

Bejelentkezés