Burn Jita 3 (2014)

Burn Jita 3 (2014)

Holnap (Április 25) veszi kezdetét a 3. "Burn Jita" megmozdulás-féleség, ahol a Goon-ok (a játékkorlátok ellenségei) kilőnek bármilyen hajót, amihez kedvük van Jitán (fő kereskedelmi központ Caldari űrben) és környékén. Ám, a tavalyi tapasztalatokból elképzelhető, hogy már a ma este folyamán elkezdik megszívatni azokat, akik az utolsó pillanatban akarják az értékeiket mozgatni arrafelé. A RED FROG is "csökkentett üzemmódban szállít".

 

Miért csinálják ezt: Mert megtehetik! Nem fogja senki sem megúszni, ez nem war. Téged kilőnek, őket kilövi a CONCORD, de közben jót nevetnek a sírásodon.

Mit lehet ellene tenni: Meg kell őket fosztani a szórakozástól. Nem szabad nekik könnyű és értelmetlenül drága célpontokat adni (úgy is többen vannak). Ha kiállsz ellenük csakis olcsó hajóba tedd, vagy olyanba amiből többet nyersz vissza az elbukás után.

Olvashatsz még tippeket talán az egyik legnagyobb Goon ellen indított kampány producerétől, Greedy Goblin-tól az evenews24-en. Nem kell megijedni! A Goonos HighSec POCO-kat is lelőtték már! Van remény :)

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés