Incursion 1.1.0

Incursion 1.1.0

Incursion 1.1.0 - 2011. Január 18.- A Harmadik Felvonás!

Elérkezünk hát a várva-várt „téli kieg.” harmadik, befejező részéhez. Mint már megszokhattuk, a korábbi „nagy patch-ek” során, most is rengeteg újítás és változás fog érkezni. Ezek közül az egyik (vagy talán a leg) fontosabb, az új „Carbon™” technológiára épülő karakter-generálás lesz. De természetesen a vérbeli carebeareknek sem lesz rossz napja, hiszen jelentősen egyszerűsödik a planetary rendszer működtetése is. 

Update: "Természetesen" mindig van ami változik, és eddig úgy néz ki, hogy a Sanshák bevonulása egy héttel később, azaz csak Január 25-én lesz.


Lássuk sorjában, mik is ezek a változások: 


Az új karakter-generáló rendszer – Találd fel magad!

Az EVE Online történetében, szinte minden grafikai elem le lett cserélve (Bolygók, hajók, állomások stb…). Viszont, egyetlen dolog mindig is érintetlen maradt: A karakterek kinézete! Most lehetőséged lesz az új Carbon technológiára épülő karakter-generáló segítségével „átplasztikázni” magad. Mégis csak eltelt majdnem 10 év, ideje jól kinézni.

Planetary Interaction v2 – A clickfest vége

A bolygó kitermelés legnagyobb elrettentő ereje az volt, hogy gyakorlatilag bármilyen márkás egér bal gombját csapágyasra lehetett hajtani pár hét alatt vele. Szerencsére most megváltozik ez a helyzet , és új felületet kap a PI, végre upgradelhetőek lesznek a command centerek (nem kell mindent újraépíteni ha fejlesztünk egy kis skillt), valamint jelentősen könnyebbé válik a kitermelés folyamata is.

Az EVE Gate is fejlődik

Az Incursion eljövetelével számos újdonság és fejlesztés lesz megtalálható az EVE gate-ben, ezek között lesz pl.: az Orosz és a Német nyelv támogatása is.


Új fórum az EVE Gate-hez

Lehetőséged lesz a legfrisebb hírekről, eseményekről közvetlenül az EVE-gaten keresztül tájékozódni!


EVE Gate és EVE Voice – Hallasd a hangod!

Az EVE Voice kiterjesztésével lehetővé válik, hogy külső segédprogram nélkül kommunikálhass a játékon belüli társaiddal, barátaiddal is.


A Sansha birodalom visszavág!

Sansha nem veszett el csak átalakította a flottáját, és most megtorol minden, a népe ellen elkövetett agressziót. Legalábbis megpróbálja majd. Ne tévesszen meg senkit a hajók új festése, az új külső alatt a Sleeperek inteligenciájának alapos hatékonysága és még egy rakás mocskos trükk lapul.

Update: "Természetesen" mindig van ami változik, és eddig úgy néz ki, hogy a Sanshák bevonulása egy héttel később, azaz csak Január 25-én lesz.


Az új Sansha hajók

Sansha népe nem tétlenkedett az elmúlt időszakokban, elkészítették a saját Supercarrierüket (Revenant) és a hozzátartozó Fighter bombereket is. Pletykák keringenek arról is, hogy a hajó tervrajzának másolatait nem is őrzik annyira jól, mint azt egyesek szeretnék…

Környezet? Szennyezés!

Hogy minél hatékonyabb legyen az invázió, maga Sansha mester vezetésével sikerült kifejleszteni jópár olyan rendszer szinttű zavaró és blokkoló technológiát ami jelentős kellemetlenségeket és problémákat fog okozni az arratévedőknek. Ahhoz hogy a rend helyreállhasson, a zavar forrását el kell pusztítani!


CONCORD gazdaságos kisbolt

Miután a polcokat feltöltötték a CONCORD megnyitja kapuit a saját Loyalty Point alapon működő boltjához. Ennek igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint lelkesen és/vagy hatékonyan irtani Sansha seregeit.


Az NPC-k IQ Boost-ja

Már egy ideje érett a dolog, és az NPC-k szakszervezete továbbképzésben részesítette jónéhány tagját, ne lepődjünk meg azon, ha célpontot váltnak, a drónjainkat kezdik el lőni, vagy csak úgy általánosságban is „okosabbnak” tűnnek majd…

„A New Era Has Begun!”

Hozzászólások:

Bejelentkezés