Egy kis EVE történelem - IT Alliance (-IT-)

Egy kis EVE történelem - IT Alliance (-IT-)

Ahogy a korábbi cikkben már jeleztem, a BoB élete csak ideiglenesen záródott le, bár igaz a tagok a korábbi nevüket hátra hagyták, de Molle nem adta fel a világ hatalmi törekvéseit, így más néven, kicsit másképpen, de ismét részt követelt magának a 0.0-ás politikai élet formálásában, ráadásul nem is akár hogyan.
Az új elképzelés szerint az új alliance-ban, ami az IT Alliance nevet kapta, nemcsak a régi BoB corpok kaptak helyet, hanem a régi GBC tagok közül a nagyobb entitások is, ezzel a korábbinál egy nagyobb létszámú PVP beállítottságú társaság élére állva, Molle elöször a régi területeteit akarta ismét birtokolni, majd ... (azért ennyire ne siessünk elöre)

 Alapítás időpontja: 2009.08.18.

Az új alliance az alábbi corpokból állt:
A régi BoB corpok: Evolution, Black Nova Corp, Reikoku, FinFleet, Destructive Influence
Régi GBC tagok: Dark-Rising, The Maverick Navy, The Executives, x13, Nex Exercitus, ANZAC ALLIANCE., ZER0.


Fountain


Szóval első célpont Fountain. Molle bölcsen az Aridiai kalóz corpokkal előre megegyezett, így az -IT- tickerrel rendelkező pilóták, akár sub-, akár capitalokkal minden háborítás nélkül könnyedén fel tudtak fejlődni Aridiában a Fountain határvidékre. Az első célpont 6VDT volt, amelyet viszonylag könnyen, gyorsan el is tudtak foglalni.
Én a magam részéről a 6VDT-be való beköltözés közben csatlakoztam a Reikoku corp-hoz, úgyhogy innentől már belülről élvezhettem mind a Reikoku, mind az IT alliance működését, tevékenységét, ami számomra azóta is felejthetetlen.

 

 

Fountaint ebben az időben egyébként többségében a Sons Of Tangra és a Pandemic Legion birtokolta. A Pandemic Legion hosszú időn keresztül zsoldos, vándor életet élt, de amikor megnyílt a lehetőség a BoB kiválásával, úgy gondolta kipróbálja milyen a sov birtokos életmód. Jókora létszám felesleget szedett magára, főleg carebeareket, akiknek a Fountainben élési lehetőség csábító volt, hiszen egy igen gazdag régióról van szó. A Sons of Tangra törzs magját azok a bolgárok alkották, akik évek óta a Fountain Coreban megtalálható WY- rendszerben éltek. Számukra is csábító volt ez az új lehetőség, így felfedezhették a játéknak ezen részét is.

Szóval az IT-nek ezektől az entitásoktól kellett megszereznie a régiót, egyik oldalon a bizonyításra/bosszúra éhes PVP sereg, a másik oldalon a kicsit eltunyult, utóbbi időben inkább PVE-t preferáló társaságok. Ennek ellenére aki akár a bolgárokat, akár a PL PVP részlegét le kívánja becsülni, az nagy butaságot követne el. Molle viszont ennél sokkal bölcsebb volt és ezt a hibát nem engedte meg sem magának, sem az IT-nak. A Fountain-i inváziót nagyon is komolyan vette, így egy precízen felépített hadi terv szerint az Aridia felőli belépő állomás megszerzése után pontosan tudta. hogy az Fcore-ra kell koncentrálni.

d51995840d03709ab3e40ecfcd53a69074587d51

6VDT-be való teljes beköltözés után a hadi gépezet könyörtelenül lecsapott az Fcore-ra, elsődleges célpontok az r64-es és a stratégiai POS-ok voltak. Mind a bolgárok, mind a PL, amit tudtak megtettek a védekezés terén, de csak idő kérdése volt, mikor veszi át az IT a teljes kontrollt Fcore-ban.
A Goon-osok kisebb flottákkal, de főleg lelkileg próbálták a Fountain-i erőket támogatni, ők akkor még abban bíztak, hogy az IT-t az itt élők hónapokra fel fogják tartani, így csak lassan kezdtek készülődni a háborúra. Mindenki számára világos volt, hogy Fountain után Delve és Querious következik, ezt a Goon is pontosan tudta, csak úgy gondolta, hogy van bőven ideje. Azonban elkövettek egy súlyos hibát a védők: a bolgárok megpróbáltak átadni egy rendszert a Goon-nak, de valamit elrontottak.

Egyik nap váratlanul Y-2ANO-ban leesett a sov. Ez a rendszer nem más, mint Fountain Delve-i bejárója. Ha valaki birtokolni tudja 6VDT-t, Y-2ANO-t és az Fcore-t, gyakorlatilag egész Fountaint kontroll alatt tudja tartani. A felkínálkozó alkalmat az IT sem hagyhatta figyelmen kívül, nem is tette meg ezt a szívességet, így az akkor már lecserélt új TCU-s rendszerben, 5 TCU-t anchorolt egyszerre egy felfegyverzett IT-s Large torony mellett. A Goon gyenge TCU takarítási kísérletei hamar el lettek hessegetve, így nem maradt hátra más, mint hogy mindenki várta mi lesz, amikor 8 óra múlva a TCU elindul. A nevezetes időpont magyar idő szerint valamivel éjfél utánra esett. Molle természetesen alarm cloak op-ot rendelt el. Egész nap vonultak be a rendszerbe az IT erők, mindent, szó szerint mindent bevittünk.
A védelmi felállás a következő volt: a Large torony shieldje alatt félig 8 titan lógott ki, hogyha kell, azonnal mind a DD-t, mind a capital fegyvereit bevessék, a dread flotta közvetlenül az online-olódó TCU fölött helyezkedett el, mögötte a teljes carrier flottával, alulra rendeződtek a BS-ek és körbe elszórva, valamint a kapukon a support. Amint megjött az első információ, hogy ellenséges flotta közeledik, a TS-en feszült csend lett úrrá. Többen is voltak olyanok, akik nemhogy 1 vagy 2, de akár 3-4 klienssel léptek be. Így a védelmi erők maguk tudtak egy jó ezres/1000-es local-t produkálni.

104b2f1d69c11e7c3ee4564a5b49529613de4fca


Elérkezett az idő. A Goon meggyőzte a PL - bolgár közös támadó csapatot, hogy a legbölcsebb megoldás nem a kapukon bemenni, hanem cyno-n keresztül, ráadásul komoly segítséget is ígértek, hiszen számukra az ütközet időpontja prime time-ra esett.
Tik-tak, ketyegett az óra, amikor egyszer csak a távolban 100 au távolságban megjelent egy cyno, majd még egy és még egy, ez egészen addig folytatódott, amíg a deep safe-en 5 db cyno égett.
Molle a support flottát a cynora küldte 1 wing-nyi BS támogatással, lássuk mi lesz. Hát lag volt, nem kicsi, hanem nagy. Akkora, hogy a támadó erők hiába érkeztek meg Y-2ANO local-ra, gyakorlatilag a 90%-uknak sosem töltötte be a rendszert a kliens, viszont a local-on és a griden is megjelentek. Elég hamar felismerték az FC-k a helyzetet, így a teljes flottát a helyszínre rendelték és megindult a mészárlás. Hiába, erre nincs jobb szó. PL-seknek, bolgároknak elképzelésük sem volt mit tudnak tenni, a Goon nyugtatta őket, semmi gond, majd vissza petíciózzák és mintha ezzel minden meg is oldódott volna. Bár Goon-os hajók is ugrottak be a rendszerbe, de a komolyabb veszteségeket a PL könyvelhette el: -4 titan és sok-sok egyéb hajó. Erről az eseményről tucatnyi videó készült, hogyan pusztulnak el egymás után a superek ellenállás nélkül, a sima capitalok, majd minden más, ami megjelent a fielden.

 

 

Ezzel a csatával Fountain sorsa megpecsételődött, ráadásul a CCP nem adta vissza a bukott hajókat, így a Fountain-i védelem napok alatt végérvényesen összeomlott. Innen nem maradt más, csak a kitakarítás. PL visszavonult low sec-be, pályafutása során először a felbomlás szélére került, de a vezetés okosan megrázta magát, kivágta a nem PVP beállítottságú játékosokat, corp-kat, majd újra szerveződött, azóta egy újabb, másfajta karriert épített fel. A bolgárok nem költöztek ki WY-ból, csak lemondtak a sov-olt területükről, de igazából ez senkit, még az IT-t sem zavarta igazán, megkapta amit akart: Fountaint.


A karma (Delve, Querious)


Fountain belakása után az új irány Sakht lett, a Delve-i low sec-es bejáró. A teljes PVP armada ebben a rendszerben gyülekezett, bár pár hajót, POS-t A-ELE2-be előre mozgattak, de a főhadiszállás Sakht volt. A hadvezetés a pontos ütemtervet fixálta saját magán belül, amikor egyszer csak egy váratlan esemény történt. A Goon ugyanazt szenvedte el, amit anno ő hajtott végre a BoB-on, csak ezt most nem az IT szervezte, hanem a Goon-on belül az egyik direktor, akinek elege lett mindenből, gondolta végre hajt egy felejthetetlen cselekedetet. Így az Executor corp-nak abból a kaszájából, ahonnan ment a sov-ok kifizetése, elmozgatta a pénzt egy másik kaszába, természetesen a kötelező fizetési határidő előtt néhány perccel, így mivel az adót a Goon nem fizette meg a Concord-nak, a továbbiakban a Concord nem ismerte el a világ számára a Goon-osok által birtokolt területeket. Delve-ben és Querious-ban is szinte egyszerre minden sov leesett.

3298aab851e17b02f559a5e139d1336ec58760ea

Az IT részéről a reakció gyors volt, illetve tucatnyi jó barát, köztük az AAA is az összes állomásos rendszerbe TCU-t telepített. Mire estére a munkából hazaértem, feje tetejére állt a világ. Azt sem tudtuk mit lőjünk át. :) Persze ez így ebben a formában túlzás, a háttérben gondos irányítás mellett megindult a 2 régió teljes átvétele. Kisebb fleet ütközeteket leszámítva jó formán ellenállás nélkül.
A Goon-t is megviselte ez az esemény, az egész EVE rajtuk nevetett, mindenki KARMÁt kiabált. Az alábbi station nevekkel ment az üzengetés a Goon-nak: J L Karma CookHouse, PUIG House of Karma, Karma basecamp, This wallet was empty.

Az IT elérte, amit első számú célkitűzésének meghatározott, a BoB ősi otthonát visszaszerezte a Goon-tól.

Vissza a nyeregbe

Időben 2010 január végét, február elejét írunk.

Minden vissza került a régi kerékvágásba, vagyis régi otthonát ismét elkezdte infrastruktúrákkal kicsinosítani az IT. Persze jól esett eleinte az 1-2 hét nyugi a sok zűrös időszak után, de azért a PVP beállítottságú embereknek elkezdett viszketni a tenyere.

Az új kontent, célpont Syndicate lett, annak is egy bizonyos része (bevallom pontosan már nem emlékszem a rendszerre és az ellenfélre), amelynek r64-es holdjait az IT megkívánta magának. Tulajdonképpen ez egy nagyon gyors és sikeres offenzíva volt, 1 hónap alatt minden kitűzött cél teljesítve lett, az ellenfél nem tanúsított túl nagy ellenállást, pár kisebb összecsapás volt, de semmi jelentős, említésre méltó nem történt, esélyük sem volt a túlerővel szemben.

Ismét észak

Hiába, a régi ellenségek mindig is ellenségek maradnak, így csak idő kérdése volt mikor kerül ismét terítékre észak. Molle jó kapcsolatot ápolt az AAA-val, hiszen hálás volt a területek visszafoglalásakor nyújtott segítségért. Az AAA legfőbb szövetségese az Atlas, Stainwagon és más kisebb csoportosulások is az ellenfeleket látták a Goon-ban, valamint legfőbb szövetségesükben, északban. Észak egy nagy, megbontathatatlan kék pacának tűnt még ekkor is, akik csak nyomtatják a pénzt, de ami a legrosszabb, hogy teljes mellszélességben támogatják minden törekvésében a Goon-t. Az EVE-s 0.0 egyre jobban kezdett két részre szakadni: az egyik oldalon a Goon imádók, a másik oldalon, akik szerették volna a Goon teljes vereségét látni.

A Delve-i, Querious-i terület vesztés ugyan belsőleg komolyan megrázta a Goon-t, de próbálták magukat új néven, új alliance-ban, újjászervezni, így tökéletesnek tűnt az időpont a legfőbb szövetséges elpusztításának. IT + AAA és szövetségesei hatalmas flottákat voltak képesek megmozgatni, amely jó esélyekkel kecsegtetett. A felek megegyeztek ki melyik régióban, milyen célkitűzésekkel veszi ostrom alá az északi entitásokat, ezzel 2010 tavaszán megkezdődött észak újabb inváziója.

600582d54ffa28d6072e6361ba20353f3156b570

Eleinte minden jól alakult, bár a támadók váltakozó sikereket értek el a saját, kitűzött, harci ösvényeiken, az eredmények kecsegtetőek voltak. Mindenki bizakodott, hogy most meg lehet törni végre az északi ellenállást. Észak sem volt bolond, pontosan tisztában volt azzal az a mennyiségű pilóta-, hajószámmal, amely a területeit ostromolta. Ráadásul több fronton előbb-utóbb az ő bukásukat fogja okozni, hacsak nagyon rövid időn belül nem fordítanak a háború folyásán. Az egyik legjobb védekezési mód a támadás, így felfogadták a Pandemic Legiont, hogy kezdje el ostromolni az IT hátországban levő capital építő POS-okat. A PL természetesen azonnal elfogadta a lehetőséget, hiszen elszámolni valója volt az IT-val, így egy komoly szövetséges flottát sikerülhetett elvonni az északi frontról, még ha csak ideiglenesen is.

A stratégia bevált, az IT nem akarta hagyni az épülő supereket lelőni, ami úgy gondolom teljesen logikus, így a kritikus időpontokban jump clone-okkal a flotta haza-haza látogatott, megpofozgattuk a PL-t, POS-okat rendbe tettük, majd jump clone vissza észak. Sajnos az Atlas fronton nem minden úgy alakult, ahogy szerették volna, sok ellenállásba ütköztek a támadás útvonalán, hiszen amikor az IT hazament védekezni, az északiak okosan a védelmet ellenük vetették be, ami feszültséget keltett a támadó szövetséges felek között. Azért, hogy a támadók amúgy nem túl stabil egyezsége ne bomoljon fel, a felek arra az megállapodásra jutottak, közösen megtámadják észak legfontosabb rendszerét, H-W9TY-t, Morsus Mihi capital rendszerét, ezzel megtörik a teljes moráljukat és ellenállásukat. 

Előre egyeztettet időpontban megindult a támadás, de az eredmény nem az lett, amit a támadók reméltek. Észak sem volt bolond, ő is tudta koncentrálni a védelmi erejét, ráadásul egy rendszer teljes lefagyasztásához neki az is elég volt, hogy minden karit belogoltak és noob shipekkel semmi mást nem kellett tenniük csak ki-, belogolniuk az állomásról, amitől a rendszer node-ja teljesen megőrült. Így a már amúgy is több ezer főt számoló localra újabb beérkezőket már szinte képtelen volt a node kiszolgálni. Ennek ellenére egy dologban eltért az eset az Y-2ANO-stól, akik előszór be tudtak jutni a rendszerbe, cyno-n keresztül valamennyire képesek voltak a hajóikat használni. Volt olyan RKK titan pilóta, aki arra panaszkodott, hogy a nagy izgalomban, kapkodásban nem figyelt oda, annyi DD-t sütött el, hogy nem maradt üzemanyaga a jump hajtómű beindítására, ezért hetekkel később blockade runner teherhajóval csempészte be magának az üzemanyagot. A CCP a korábbi esethez képest valamit fejlesztett a rendszerén, de ennek ellenére a védő fél, pontosabban aki már bent volt korábban a rendszerben, abszolút előnyben volt. A támadók szerencséjére a veszteség sokkal kisebb volt, mint anno Y-2ANO-ban, de ennek ellenére is pukkant 1 Atlas titan, számos egyéb hajó mellett.

Az ingatag együttműködés a támadók oldaláról felbomlott, hiába a korábbi egyezségek, ígéretek, célok, mindenki a másikban kereste és találta meg a hibást, ami könnyen okot szolgáltatott az északi frontról való elvonulásra.

Feltöltődés, kikapcsolódás (2010 nyár)

b657b24dd0a5c8c09dc301ec05c40bd542b9568c

Az újabb északi kudarcot muszáj volt valahogy kiheverni, ezt az IT-n belül mindenki másképpen próbálta meg kivitelezni. A Dice és Reikoku például úgy, hogy szerettek volna egy kicsit fun PVP-zni, új FC-ket belülről kinevelni, így ez a két corp összekapta magát és elvonult Geminate - Great Wildlands - Solitude határára. Innen hajtottunk végre folyamatos betöréseket, komoly cél nem volt csak fun. Később a  Finfleet, x13 kisebb csapatai is csatlakoztak. Addig a többi corp otthon pihent.

A pár hetes kiruccanás jól sikerült, sok-sok killel szaporodtunk, végre örömmel PVP-zett a csapat, így amikor Molle ismét harcba hívott minket, mindenki örömmel vágott neki az újabb kalandnak.

Segíteni egy új barátot (2010. aug vége - október)

830457590acc2de2995cc6577eea7d3cae556534

Az új célpont Catch, valamint Stain lett. Molle jó barátságot ápolt egy éppen akkor alakuló új szövetség vezetőjével, aki nem volt más, mint a The Initiative. CEO-ja, main FC-je. Ez a barátság még régi kapcsolat eredménye, így Molle szívén viselte a sorsuk alakulását. Az INIT. nevű szövetség nem kis célt tűzött ki maga elé, mint Catch-ben egy szeletet szeretett volna kihasítani magának, amit az AAA, Stainwagon koalíció nem nézett jó szemmel.

Az INIT.-es FC-nek volt egy nagyon érdekes fleet koncepciója, amit elnevezett tűzfalnak. Az orosz csapatok rakétás hajókkal (drake horda) támadták az INIT.-et, a létszám fölény is ő náluk volt, viszont egy okos húzás sokszor meglepetést tud okozni a csatatéren. A tűzfal nem volt más, mint egy speciális BS, pontosabban BS-ek, amelyek fel voltak szerelve 2 smartbomb-bal is. Az elképzelés szerint ezek a smartbomb-os hajók kívül helyezkedtek el a flotta körül kör alakban, belül volt megtalálható a logi, valamint az egyéb hajók kupaca. Amikor támadást intéztek az INIT.-es flotta ellen rakétákkal, akkor a smartbomb-okat bekapcsolták, amelyek a pusztították a rakétákat, konkrétan felrobbantották őket, ezzel csökkentve a támadók tűzerejét. Azóta már a CCP módosításokat vezetett be, de akkor ez egy nagyon hatékony védelmi eszköznek bizonyult. Nem is hittük el sokan eleinte, ez hogyan lehetséges, de működött, hiszen éles bevetés előtt a teszt szerveren lepróbálták a srácok.

Az alábbi videón meg is nézhetitek működés közben:

 

 

Az IT korábbi jó kapcsolata ekkora már teljesen megszűnt az AAA-val, hiszen az északi háború megmérgezte azt, így Mollenak nem esett nehezére az INIT. sietségére sietni. HED-GP-nél lépte át az IT haderő Catch határát, majd fokozatosan nyomultunk előre a régió közepe felé. Az IT célja egyértelmű volt: Catch régiót átadni az új szövetségesnek, az INIT.-nek. Az elszánt AAA + Stainwagon erők kitartóan küzdöttek a területükért, de nem volt esélyük az IT erők ellen, így szépen lassan a régió teljesen gazdát cserélt. Ebben a hadjáratban az IT is letesztelte a drake-k erejét, igen hatékonynak bizonyultak.

Az opok nagyon jó hangulatban teltek, kiderült Mitchnek, a Dark Rising CEO-ja nincs is rossz hangja, a hajnali op-kon amikor várakoztunk az ellenfélre, régi slágereket énekelt nekünk, amelyből még ma is őrzök párat. :)

Goon ismét akcióban (2010. november - január)

Az eltelt hónapok alatt a Goon teljesen újra szervezte magát, kitűzte céljait, amelynek első tétele Fountain lett.

A támadás nem érte teljesen váratlanul az IT-t, amikor az első hangok megérkeztek a támadás híréről, a flotta összekapta magát és régiót váltott. Vártuk az ellenfelet. Sok érdekes csatát vívtunk ismét a Goon-nal, valamint szövetségeseivel.

Az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor az FC a titanon bridge helyett jumpot nyomott, természetesen az ellenséges capital flotta kellős közepébe. :) Kíváncsi lettem volna, ki lepődött meg jobban: a mi FC-nk, vagy az ellenséges capital flotta, amint az ölükbe be leroyozott egy leviathan. Minden esetre a mi FC-nk csak hangos anyázásba kezdett, valamint minden áron azt akarta, hogy a több, mint 200-as BS flotta találjon magának egy másik titant. :) A terv az volt, hogy beküldi a BS-eket a support-tal, majd egy másik cynora bedobják a capitalokat, supereket, titanokat. Ezzel szemben miután az anyázáson és az első sokkon, valamint DD-zésen túl esett, azonnal közölte "Minden capital jump!". :) Süvítettek a DD-k, zakatoltak a capital ágyúk, a cyno túloldalán elszabadult a pokol, amíg nálunk, a BS-eknél egy újabb titan esett ki a POS alá belogolás után, ami azonnal beöntötte az összes subcapitalt a rendszerbe. A csatát mi nyertük, a titan is megúszta, de az FC még hónapokig azt hallgatta bármikor, amikor bridge-t akart nyitni, megkértük őt, legyen kedves ne ő ugorjon át a hajóval. Pár hét után megszokta és már maga mondta automatikusan "Nyílik a bridge és nyugi nem jumpot nyomok."

Eleinte úgy tűnt kisebb sikerek ellenére is, nem sok esélyük lesz a Goon-osoknak a terület átvételére, de sajnos egy nem várt esemény lépett közbe.

 

 

A végjáték (2010. január vége - február)

Mindenki pontosan tudja, egy PVP alliance nem működhet demokratikus módon, kell egy karizmatikus vezető. A BoB-ban és az IT-ban is egyaránt ez a vezető Molle volt. Ő azonban úgy döntött, RL-ben komoly változást iktat be az életébe, ami örömteli és természetesen mindenki, aki valaha együtt játszott Molleval, vele örült, valamint a legjobbakat kívánta neki. Nem tett mást, mint Svédországból átköltözött az USA-ba, ahol feleségül vette az egyik EVE-s corp társát, ezzel ugye teljesen felforgatva korábbi életét. Nagyon remélem minden úgy alakult, ahogyan tervezte, vagy még jobban.

Ez a változás azonban az IT életében is komoly változást eredményezett, egy alapvetően európai alliance, akinek a vezetője US zónába került, még nem kellett volna, hogy gond legyen, hiszen próbált eleinte Molle EU TZ-ben többet lenni, de érthető módon már egyre kevesebbet logolt be, ami belső problémákat okozott. Ki hitte volna - én biztos nem -, hogy az IT-ban bizony nem minden volt nyugodt, komoly belső nézeteltérések voltak. A FinFleet már pár hónapja balhézgatott allyn belül, amely következtében viszonya erősen megromlott a Dice-szal és a Reikoku-val is. (Ezt a Reikoku vezetőktől hallottam) Molle a gondok ellenére képes volt egyben tartani a csapatot, de távollétében a nézeteltérések erősödtek, ráadásul a Goon-os Fountain háború is még tartott, ami újabb nyomást okozott. Lényeg a lényeg, amikor Molle bejelentette, hogy valószínűleg mást fog kinevezni az ally élére maga helyett, az már sok volt a szövetségnek. Gyakorlatilag a morál napok alatt a mélybe zuhant, ami azt eredményezte, hogy a belső feszültség kezdte darabokra tépni a szövetséget.

Vicces volt, hogy voltak olyan "baráti", kis alliance-ok - mint például a Nulli is -, akik az egészből csak annyit láttak, hogy a Fountain-i harcokban egyre kevesebb IT-s vesz részt, ezért előbb mocskos árulnak nevezték az IT-t, majd duzzogva Period Basis-be vonultak kinyilvánítva területi követeléseiket, mintha az IT nélkül bármit is meg tudtak volna szerezni. Sajnos azonban az IT-n belül ennél lényegesen nagyobb volt a baj, szépen lassan lépkedtek ki a corp-ok, így egyértelmű volt, hogy Fountain el fog esni, illetve idővel minden IT terület szintén a martalócok kezére fog jutni. Az INIT. is az IT szétesésével elbukta Catch-et, rossz volt nézni, hogy hónapok munkája gyakorlatilag 1-2 hét alatt semmivé lett.

Mi a Reikoku-val Stain-be költöztünk, itt próbálta a corp újra szervezni magát, de a vezetés nem feledkezett meg többek között a Nulli viselkedéséről sem, így heteken keresztül 10-15 fős gangekkel pokollá tettük az életüket. A legnagyobb poén az volt, amikor a 10-15-ös BC gangünkkel már csak 60-70-es BS flottákkal mertek kiállni, és még így is hullottak, mint a legyek. 

De ez már az IT szempontjából semmit nem jelentett, a szövetség, bár még a mai napig létezik papíron, de gyakorlatilag 2011. február végén megszűnt létezni. Pontosabban szólva rövid időre, valamikor 2012-ben még pár hónapra úgy tűnt, esetleg be fog indulni, de végül is más szövetségi ticker alá mentek át az akkor is aktív corp-ok. Jelenleg az IT inaktív.

Molle elméletileg még mindig vezeti az Evolution-t, ami az NC. tagja, de amennyire én tudom, már közel sem olyan aktív játékos. Egy dologban majdnem teljesen biztos vagyok, ha egyszer úgy döntene, hogy ismét az EVE politika meghatározó szereplője kívánna lenni, valószínűleg elég hamar tudna maga mellé emberek kovácsolni, hiszen a neve még mindig sok mindenkinek ismerősen cseng az EVE univerzumában ...

Hozzászólások:

Adamus TorK
HUN Corp.
HUN Reloaded
2015.10.27 21:28
Hát ez a Molle, ... mindenben megelőzött minket? :D


Y-2 olyan jó volt, hogy emlékeim szerint a cynora warp után nekem sem töltötte be a kliens a gridet. Csak azt nem értem, hogy az Aprokrif kiegben hogy bírt el szaggatás nélkül 350-es localt fegyverekkel meg mindennel, ... de, ha "kicsit" több, akkor már nem tölt be ...


Amúgy nem csak az IT nem működik inaktív CEO-val :popcorn:
Teodor O'Neal
Anonymus
2015.10.28 10:40
Köszönöm ezt a cikket is jó összefoglaló.
Mermalior
Jugis Modo Utopia
pwn-O-graphy
2015.10.29 16:09
Fasza leírás lett.
Bejelentkezés