Okoztál már TiDi-t?

Okoztál már TiDi-t?

Ha a személyes jellegű érzelmi töltéseket kivesszük a képletből, és Mad_Ani távlatokból figyeljük a jelenséget, sokkal inkább tünt egy amolyan öregfiuk foci válogatottnak a csapat - plusz pár labdaszedő mint én - akik összegyűltek egy jótékonysági gálameccsre. Nem vagyok benne biztos, hogy ezek az emberek tartották e valaha együtt a klókot egy ijesztő local spike generálása után, de az biztos hogy volt egy RealMadrid Classics érzete a flottának.


A nagyrészüket ismertem innen-onnan, volt akit régebbi időkből, volt akit incursion-ből, és volt akit a commentekből. A megmozdulás előtt, a szervezés körüli morgolódásokból eszembe nem jutott volna, hogy akár egy közös net-kávézóból is vezényelhettük volna a fleet-et. Utólag ennek a gondolatnak is adnék egy 'Challenge'-et. Elképesztő buli lenne :) Bár kétség kívül, addig azért lenne még pár bakancslistás esemény.

afc27ef14b3feb1ed33c924b4c306ff9ae19f9ba

Nade akkor csapjunk a capacitor közepébe, és dock ki. ~31 lelkes magyar ceptor pilóta indult el hogy (lehetőleg :) ) mindenkinek piros rattoló hajókra vadásszon Vale of the Silent lágelőin. Megmosolyogtató volt a indulás pillanatában fellépő 'tidi'. Biztos csak véletlen műve, az nem lehet hogy ez a mérsékelten támogatott magyar összefogás akasztja meg az univerzumot :) 

Norhell volt az FC-nk, és habár minden döntés egyértelműen tőle jött, tanulságos volt figyelni a többieket, hogy mit is jelent az önállóság egy swarm fleetben, és mik is ennek a határai. Agyonszabályzás nélkül is az volt az érzésem, hogy a káosznak látszó mozgások ellenére minden működik. Aki járt már Olaszországban, az sejtheti hogy mire értem :)

Az első áldozatunk egy kóbor Occator volt. A szemünk találkozott vele beugró kapu nullán, mire az ijedtében átugrott ... 30 másik ceptor közé. Már-már majdnem megsajnáltam (de azért én is alágyújtottam a kanócnak a light missile-ok végén.)
Nem sokkal később sajnos Yago farkasszemet nézett pár Svipullal. Pechesen adta ki magát a helyzet, győzött a görög ábécé Alpha-ja, mi pedig Aragorn-ként egyként üvöltve ugrottunk utána hogy YAGOÉRT! Alig tudtam beleérni a svipul killekbe, úgy lepotyogtak.

Utána még "ez-az felkenődött a szélvédőre", mígnem az egyik dühödt svipul pilóta jött bosszút állni. Gondolom a másik 60 haverját sem volt nehéz rábeszélnie a műveleti eljárásra. ühh.
Nem mondom hogy ok nélkül gyűltek össze ennyien, de akkor azért lecheckoltam hol is ébrednék ha netán mégsem sikerülne mindenkit kipodolnunk :)
Az első pár menekülési kisérletünk elképesztően parádés volt. Ott azért előjött hogy milyen pokoli rutin van itt sokakban. Simán elhiszem hogy csak nekem volt 160-as pulzusom kapu nullán, amikor tudtuk hogy a túloldalon meg ~60-an vannak. Végül olyan természetességgel oldottuk meg, mintha ez csak egy Aura-s training mission lett volna. (apropó ott ilyen miért nincs? :D )

Már már úgy tünt, hogy simán meglógunk, amikor jött a nagy ötlet, hogy várjuk be őket és a kis kergetőzős hamari enemy-ket csipkodjuk meg. Hát jó, megroppantottam az ujjaim, éreztem hogy most majd kattingatni kell.

Sajnos megint a dupla pont csattanása előtt pár másodperccel vettem észre, hogy nagy a baj a kifele align-olsá közben. Feltekertem a fűtést amiben lehetett, tisztességesen olágyújtottam az MWDnek is, mint a Doki a gőzmozdonynak a vadnyugaton és áldom az ötletet hogy tegyünk fel dampenert, mert ez adott még pár pillanatnyi örömöt amikor azt hihettem megúszhatom, de a web felvillanó jelzése, már egyértelműsítette, hogy keresnem kell a celestialt amire a podot menekítem.

Én végül lábon hazagurítottam a puliszkát, és egész végig azon agyaltam - amikor épp nem az a kis köcsög sabre kergetett - hogy mikor mit kellett volna másképp. Szivesen visszanézném a harcot ha lehetne.

Amennyire hallgatóztam még a swarm második felében, kezdtem nagyon bánni, hogy elbambultam kiteolgatás közben, és elkaptak. A flotta maradéka nekiment egy carriernek. Arról sajnos nincs információm, volt e további koncepció az átlövési kisérletre vagy csak a droneok csipegetésén volt a focus, de hogy mennyire sikerült felbosszantani a carrier pilótát, arról az alábbi screenshot tanúskodik :)

64999482154099687e0d82067ca31a90dce4102f
Forrás: The Scythian
Érdemes nagyban is megnézni ;) 


Rám még nem dobtak titánt. De most elgondolkodtam megtisztelő e ennek kiprovokálása, vagy ha majd egyszer bekövetkezik, vajon a büszkeség lesz e az első érzés ami körvonalazódik bennem :)

Remek kezdeményezés az Open Fleetek szervezése. Azon túl hogy igazi sportértéke ennek pont a magyar közösségben van, ahol (túl) gyakran győz az igazságérzet a józan ész felett, minden tiszteletem a törhetetlen lelkesedésért, és a kitartó széllel szembe nézésért.
Kívánnám hogy legyen még sok ilyen, és egyre többen, akár full sárgából is forgassuk át lilára a localt!

Chucky / Berlioz
15.07.29

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés