HUN Reloaded - A RAX még mindig aktív!

HUN Reloaded - A RAX még mindig aktív!

Kezdjük egy kis történelmi előzménnyel. Térjünk vissza abba az időbe, amikor az FGC kilépett tőlünk és a RAX átköltözött Delve-be. Ott pedig érkezésünk után egy kis idővel, távozott tőlünk még a HUBAZ is. Sokan úgy vélhették, hogy ezzel leáldozott nekünk, mert a Sov holder tevékenységnek vége és a nomád életmód tönkre teszi majd az alliance-t és végül csak szellemként tengődik tovább az űrben. 

De nem ez történt! A Delve-i élet és az utána következő események nem hozták el azt, melyet egyesek annyira vártak. Az elején még a Kadeshi és Darkness is ott volt a szomszédságban és a helyi ellenségeket terrorizáltuk. Főként a Confederation of xXPIZZAXx volt célpont, hiszen 2 ugrásra laktak tőlünk, illetve a szomszéd régióban (Fountain) a Goon előőrse, a Fatal Ascension. Menet közben, ahogy telt az idő, lőttük egymást, nem keveset, mire megjelent a Goon, hogy kiverje az N3-om maradékát Delve-ből és Querios-ból. A Brave corpok foszlányai is megjelentek, de nem bírták sokáig a nyomást, ezért csak rövid látogatás volt ez a részükről. A harcok hevesek voltak a Goon részéről, hisz leginkább csak capital flottával vonultak "lábon". Így a rendszerek sorban estek el, az ellenállás esélytelen volt. Mi, ahogy csak tudtuk, megkeserítettük az útjukat folyamatos kapukon bubizással, lemaradozók gyilkolásával és noszogatásával.
59f5b1215019f86415fdfd640ed783fc44e64247   

Ekkor már az új sov rendszerről is hír érkezett, hogy közeledik, és, hogy a nagy területek nem fognak számítani. Elhatároztuk, hogy kivárjuk míg megjelenik az új rendszer és ha kedvezők lesznek a változások, visszatérünk Fountain-be, a régi saját területünkre, barátaink az FCORE lakók mellé.

Délen az N3 megsemmisülni látszott, mint koalíció és a Goon is elfoglalta a Déli területeket, majd visszatért az északi bázisára felkészülni az új időkre. Déli hódításai  EON Alliance és az xXPIZZAXx kezébe kerültek. Mi maradtunk a helyünkön és tovább folytattuk a harcokat a pizzásokkal. Eközben a Kadeshi és a Darkness Querios-ba vonult vissza. Erre mi elkezdtük tervezni az eshetőségeket a nagy nyári változásokra. 2 eshetőség merült fel:

- maradunk a Kadeshi mellet és visszafoglaljuk Delve-t majd sov holderek leszünk
- ha kedvező lesz, megyünk Fountain-be.

Napvilágot látott a Fatal Assection Goon-ba való beolvadása, és hogy a területeit a Brave veszi majd át. Ennek tudatában egyből hadjáratot terveztünk Fountain-be, hogy amíg kijön a sov patch, addig lőjük a Bravet kicsit.

Kezdődött is az áttelepítés áprilistól, ami annyira jól sikerült, hogy itt maradtunk addig, amíg a Brave ki nem költözött. Halomra lőttük a őket, volt amikor ők minket. De mind jól éreztük magunkat. Black Legion és az FCORE lakók kapcsolata megerősítésre került. Segítettünk a nagyobb POS-ok és sov-ok lövésénél is, amikor csak tudtunk. Volt, hogy nem a struktúrát lőttük, hanem direkt arra kértek fel minket, hogy blokkoljuk az átmenő forgalmat és késleltessük az ellenséget. Végül eldöntöttük azt is, hogy itt maradunk és a Fountain lett az új lakhelyünk.
b9a99448d8ad3ea7daef7ba29cae295093cff3b3

Végül a kiegészítő előtti 3 napban Black Legion foglalta el a még ellenséges kézen lévő területeket és tárgyalások kezdődtek az FCORE lakókkal ezek elosztásáról. A kihasználatlan rendszereket pedig bérlő-programba adta a BL. Mi jeleztük 2 konstellációban való területi igényünket: Manticore-ban és Griffin-ben. Meg is egyeztünk, elindultak a foglalások és a patch előtti nap mindenki megkapta, amire vágyott.
54002d8bdc8d6a40292be41b9ed2875a91ece298

A frissítés után egyből alkalmunk volt kipróbálni az új birtoklási rendszert, mert a hátramaradt ellenséges erők rajtunk teszteltek.  Kipróbálhattuk a védést és már a támadást is. Bátran nézünk szembe az ellőttünk álló jövővel. Továbbra is szándékunk a területet védeni és barátainknak segíteni bármiben. A harcok már csak az elszórt hátramaradókkal vannak, de az új rendszerrel elég jól lehet harcot generálni, illetve a szomszédos területeken zajló harcokba való bekapcsolódás is elegendő legyilkolandó ellenséget fog biztosítani.

Végeredményként ti is láthatjátok, hogy a RAX nem tűnt el és nem is unatkozott.

Hozzászólások:

Bejelentkezés