Fountain - vérvörös nappalok és éjszakák

Fountain - vérvörös nappalok és éjszakák

Aki érdeklődve figyeli Dotlan-en vagy az EVE térképen mely régiók, rendszerek azok, ahol a legtöményebb a puskapor szag, bizony észrevehette, ez Fountain és annak is a belső, core része, Serpentis központja.

Itt él a területét a Goon-tól ajándékba kapó Brave és hát azok az entitások, akik mindig is Fountain core lakóknak mondták magukat: a Bolgárok (Gang Bang Team, stb.), Sorry We're In Your Space Eh és további kisebb csapatok, utóbbit hívjunk gyűjtő néven FCORE-nak. Ehhez a csapathoz csapódott többek között a HUN Reloaded is kb. 2 hónapja, majd 1-2 héttel később a Black Legion is. Az FCORE team feltett szándéka az volt, hogy "meggyőzze" a Brave-t, rosszul látják, Fountain nem volt és nem is lesz az övék. :) Természetesen a BL csatlakozása nagyon sokat nyomott a latba és sokat könnyített az itt lakók életén.

A háború kezdetekor a Brave és saját szövetségesei uralták Fountain elfoglalható rendszereinek nagy részét, a lelkesedésük erőteljesnek volt mondható, ha összetűzésbe keveredtünk, velük garantáltan 10-15 percen belül egy 50-80-as büntető gang érkezett tőlük. Aki nem ismerné, a Brave egy elég fiatal szövetség, bár ugyan 2013.05.06.-én alakult, de tagsága többségében kezdő játékosokból áll, ez onnan is észre vehető, hogy bár maga a Brave Collective 14736 főt tud magáénak 35 corppal, mégis a legtöbb tag a Brave Newbies Inc. nevű (10531 fő) kiképző corpban található. Viselkedésüket, taktikájukat tekintve a régi Goon-ra hasonlítanak még a 2007/2008-as időkből. Kevés a tapasztalt, skillezett pilótájuk, viszont olcsó hajókkal nagy létszámban támadnak, amely következtében sokszor belefutnak a nagy kaszába. :) Mind ezek ellenére szórakoztató az ellenük vívott háború. Az egyik legmókásabb momentum az volt, amikor a RAX beköltözött Serpentis Prime-ra, a Brave főszállítója felkeresett minket azzal a céllal, hogy egyeztessen milyen hajókkal, felszereléssel bővítse ki az árulistáját, amire esetleg mi vevők lennénk, hogy véletlenül se ez befolyásoljon esetleg egy jó kis mókát (mármint valami hiányozzon a hangárból).

Az eltelt 2 hónapban sok minden változott, a háború jelenlegi alakulása szerint a Brave csak 2 pocketet tud magáénak mondani, az F-88-as és a LIWW-es pocketet, valamint további 2 pocket, V6 és ZUE a Brave barátai kezén vannak ugyan, de ők létszámilag elég kis entitások. Az összes többi terület vagy BL-es, vagy az FCORE-hoz tartozó csapatok fennhatósága alatt van. Összetűzések napi szintűek még mindig, de ez alatt nem azt kell érteni, hogy folyamatos SBU harcok lennének, hanem inkább állomások előtt, kapukon, POS-oknál folynak az összecsapások. Egyik fél sem akarja 1 hét alatt lezárni ezt a háborút, bár az kétségtelen, hogy a Brave fiatalsága kezd egyre jobban a hátrányukká válni. A fiatal játékosoknak nem tesz jót a sok folyamatos kudarc, területük jóval kisebb lett mint eleinte és bár tény, hogy a saját területeiken a sov még az övék, de folyamatosan macerálják őket, nincs egy nyugodt pillanatuk sem. A Brave vezetősége mindent megtesz azért, hogy próbálja a tagságot összekapni, ugyanis látszik, az aktivitási létszám napról-napra csökken. Eleinte YZ-ben a 200+-os local alaphelyzetnek minősült, mostanában nehezen szökik 100 fölé, akkor is max azért mert már jelen vannak a Brave-re vadászó csapatok is.

Persze az sem könnyíti meg a Brave helyzetét, hogy az utóbbi hetekben Test-es és Goon-os portyázó csapatok jelentek meg Fountain-ban, akik nem hagyták otthon késeiket és szablyáikat sem. Tudnak ebből érdekes mókák is kikeveredni, ugyanis a Test és az FCORE erők is alapból a Brave-t támadják, de hát bizony elő-elő fordul az a faramuci helyzet, hogy Test-es és FCORE egy overview-ra kerül, így hát nincs mese, ha nincs ott Brave-s, azonnal érvényesül az NBSI, vagyis aki az overview-n van, azt lőni kell. :)
Brave az elmúlt egy hétben elbukott 3 R64-es holdat, amit már a pénztárcájukon is kell, hogy érezzenek, valamint nagy veszélybe került a baby titanjuk is 1-5-ben, ugyanis a BL+FCORE reinfbe küldte a gyártó POS-t, ami most szombaton (2015.06.27.) magyar idő szerint hajnali 5-kor jött ki. Ezt már a Brave sem hagyhatta, így erősítést hívott a Goon+PL személyében. A BL FC ennek csak örült, hiszen hiába volt a BL+FCORE sereg csak 180-as, az ellenség csupán csak 450+ főt tudott hozni, ami ideális lehetőséget biztosított egy kis mókának. 3 rendszerben folytak a küzdelmek, de végül is a csatát a PL-es tengu flotta döntötte el, amíg ők nem érkeztek be a gridbe, addig a Brave csúnya veszteségeket könyvelhetett el, de a Tengu flotta már sok volt, így a baby titan egyelőre megmenekült.

Jelenleg a háború itt tart, a Brave mindent megtesz, a belső lelkesedés ismét a régi legyen, de nincs egyszerű dolga, ennek ellenére mi, akik jelenleg ellenük harcolunk, reméljük nem adják még fel egy hamar. :)

Aki úgy gondolja szívesen kipróbálná magát ilyen puskaporos környezetben, a RAX szívesen látja, keressetek meg minket bátran. :) A RAX létszámát tekintve nem nagy, de aktívak vagyunk és igyekszünk minél több borsot törni az ellenség orra alá, már a Brave is tudja, ha egy POS-t kinézünk magunknak, előbb-utóbb lelőjük hiába próbálnak ellenállni, felesleges. :)

Hozzászólások:

Bejelentkezés