N3 stratégia győzelem - N3 vs RUS

N3 stratégia győzelem - N3 vs RUS

E-YJ8G állomásért folytatott csata - N3 stratégia győzelem - állomást megvédték, de jelentős veszteségeket szenvedtek. 


N3 oldalon a PL Dominix flottával, NC. Nulli és szövetségesei Maelstrom flottával, míg Insidious Celestisekkel jött (N3 oldalról volt twitch stream a csatáról, mivel Mad Ani offline volt)
RUS oldalolról BL és Razor Maelstrom, -A- és szövetségesei Rokh flottával készült, míg SOLAR Tengukkal. Ezenekívül CFC bomberekkel segítette az orosz koalíciót.
Létszám kb 620:520 volt a RUS javára.
http://dog-net.org/brdoc/?brid=24548

RUS az állomást lőtte amikor kijött reinforce-ból, közben N3 (twitch közvetítés alapján) az egyetlen kapura jött be bridge-el és lelőtte az orosz SBU-t és kirakott egy sajátot és elkezdték online-olni. Ekkora érkezett oda a RUS flotta és bár a harcot megnyerték és az állomást lelőtték mivel nem volt online SBU a rendszerben a TCU sérthetetlenné vált.

Bár az N3 jelentős veszteségeket szenvedett, sikerült megnyerni a DPS versenyt ("DPS Race") a RUS ellen, lelőve az SBU-t mielőtt az állomást elfoglalnák.

Az ilyen DPS verseny elég gyakori a sov háborúkban, amikor a támadó megpróbál lelőni egy TCU-t vagy elfoglalni egy állmoást, miközben a védők lelövik a támadól SBU-it a rendszerben, hogy a rendszer irányítását 51% alá vigyék - amivel a rendszer sérthetetlen lesz, amíg újra ki nem rakják az SBU-kat.
Mindkét flotta struktúrákat lő, ahelyett, hogy egymással harcolna. Mivel E-Y-nak csak egy kapuja van, ezért a védőknek csak egy SBU-t kellett lelőni, míg a támadóknak mind az állomást mind a TCU-t (ami ráadásul pont a kapun volt)

Miután az SBU-t lelőtték, RUS megpróbált kirakni újat, de az N3 lelőtte azt is.

A csata végén N3 bukott 85 Maelstrom-ot és PL 28 Domit. RUS oldalon a veszteségek jóval kisebbek voltak - 16 Rokh és 14 Maelstrom.

Érdekes adalék még a történethez, hogy az N3 egy úgynevezett "Gokufleet"-et is küldött (sig rádiusz tankos bomberek) a csatába, amelyet azonban elcsípett és "csőbombázott" (pipebombed) a Rooks and Kings Smartbombos BS-ekkel kilőve és kipodolva 66 bombert és a podokat.
http://rooksandkings.com/killboard/index.php/kill_related/46085/

Ilyenkor egy kihúzóbubival és a cynos diktorral várják egy üres rendszerben a fleetet, és amint az beér dobják a smartbombos BS-eket.
Hasonló eset látható itt: http://youtu.be/j6i-WTa-wOs
Ez volt az első nagyobb eset ebben a konfliktusban. R&K akkor mindkét oldalt támadta a Fountain háboróban, jelenlétük arra inti mindkét oldalt, hogy ovatosabban mozgassák a flottáikat.
Képek a mostani esetről: http://imgur.com/a/nMJQY#3

Akit érdekel, Shoni megpróbálja megszólaltatni a résztvevő feleket a csaták után.
http://theshirak.wordpress.com/2013/11/13/e-yj8g-megvedve-haboru-jelentes/

Hozzászólások:

Bejelentkezés