I-NGI8 harc - N3 vs RUS

I-NGI8 harc - N3 vs RUS

Nov. 10.

http://themittani.com/news/ostfront-i-ngi8-assaultVasárnap délután a RUS blokk SBU-kat rakott le I-NGI8-ban (Immensea) ami a NULLI staging rendszere. Általában a staging rendszereket későbbre hagyják, miután az egyik oldal már kifáradt és nem képes megvédeni, de úgy néz ki N3 és a RUS is megpróbálja korai támadással eldönteni a konfliktust.

Ahogy várható volt a Sov Blockade Unitok véres összecsapást provokáltak mielőtt online-ba mentek volta. N3 többségének csak ki kellett dokkolni, hogy megvédjék az outpost.
RUS oldalon DD Typhoonokat hozott, RAZOR Oracle flottát, Goon bombereket, amíg BL, SOLAR és -A- Tengu fleetet,
N3 oldalán PL és Insidious Navy és normál Apoc fleetet, Nulli Ishtar fleetet és "blap" dreadnaught-okat. (short range tracking)
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=20420459

N3 létszámfölényben volt 1250 vs 900 ellenében és sikeresen megvédte a rendszert, miközben egy dreadet, 20 navy apocot és 41 ishtart bukott (megy egy csomó bombert)
RUS oldalon 66 typhoon és 16 tengut lőttek ki)
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=20420366

http://dog-net.org/brdoc/?brid=24507

A csata után N3 SBU-kat szórt ki több RUS rendszerben Catch-ben.
A következő nagyobb csata Nov 12.-én várható, amikor egy Mildly Intoxicated állomás jön ki armor reinforce-ból E-YJ8G-ben.

Közben azért nem volt teljesen sima minden, egy kis dráma kitört az egyesített Insidious/Pandemic flottában, ami kikerült a Pastebin-re (nem volt kedvem végignyálazni)

Hozzászólások:

Bejelentkezés