KW-I6T - N3 vs RUS

KW-I6T - N3 vs RUS

nov. 5 KW-I6T (mittani fordítás)

A Nullis Outpost KW-16T-ben (Az egyetlen Nullis rendszer Catchben amit a RUS birtokol) 20:30 (EVE) jött ki shield reinforce-ból.
Darkness of Despair úgy gondolta elkapja a timert és kb 30 dread-et dobott az állomásra. A Pandemic erre rádobott egy slowcat/mothership flottát.

A DD dreadeket sikerült kivinni, kb 7 capitál veszteséggel, azonban a PL capital flotta az állomáson maradt normál flottatámogatás nélkül, miközben a local 1600-ra nőtt és a TiDi 10%-on tetőzött.

kb 23:10 (EVE)-kor BL egy dreadnaught flottát dobott a PL slowcat flottára.
23:20 NC. és Nulli titánokat hozott a dread flotta ellen

A rendszerben volt még a CFC egy Domi fleet, több tengu fleet, AAA Rokh fleet, Razor Munnin fleet (lebombázva korán) egy BL Maelstrom fleet, Nulli Proteus fleet, NC, Loki és sok más (pl. RAX bomberek)

23:36 Néhány Titánt megbumpoltak. A BL a dreadeket tulajdonképpen baitnek szánta. RUS megpróbálja levadászna a megbumpolt titánokat.

00:17 Az egyik Erebust - Hexadec - 41%-armorban sikerült megmenteni, úgy, hogy az N3 supercarrierekt hozott be mellé. Ezeket lebubizták és másik titánt próbálnak lelőni.

Egy korai battle Report: http://dog-net.org/brdoc/?brid=24290

2:45 Az elmúlt pár órában a csata egy másik Erebus körül folyik (Syrian) kb 1800-as local és rengeteg szerver probléma mellett. Mindkét oldalról azt jelentik, hogy modulok nem működnek, vagy beragadnak.
A RUS subcapitál oldalon dominál, N3 capitál oldalon. Egyenlőre nem tudják megtörtni a capitál tankot.
A RUS subcapital flotta kb 100km-re lökdöste Syriant a kezdő pozíciójától.
Ezen az útvonalon az N3 és PL töbször is becynozott mamikat és triage carriereket, hogy megvédje a titánt.
http://cdn04.tmcdn.org/sites/default/files/styles/inline_stopgap/public/lolsupers.jpg?itok=Qy09Ov6k

Tulajdonképpen amikor kiért remote repair range-ből a titán (45-50km+) akkor kicynozták a slowcat flottát, majd a felét behozták a titán mellé. Amikor azok megint elbumpolták újabb 45-50km-re akkor behozták a másik felét a flottának. és kivitték a az előző csoportot, hogy később megint vissza tudják hozni.

Bár pár carrier meghalt, supert még nem buktak. (kb 40 titán és 120 mamit volt N3 részről slowcat supporttal)
http://dog-net.org/brdoc/?brid=24335

Kb 6 órával a a csata kezdete után a node teljesen lehalt és a rendszer összeomlott.
N3 nem logolt vissza a crash után, RUS lelőtte az IHUB-on és armor reinforce-ba lőtte az állomást. A titán amit 6 óráig üldöztek megmenekült.

Hozzászólások:

Bejelentkezés