N3 vs RUS összefoglaló

N3 vs RUS összefoglaló


Egy kis összefoglaló a mittani-ról (nyersfordítás)

A galaktikus kelet háborús övezet lett, miután két nagy blokk között kitört konfliktus - N3 és az egyesült orosz koalíció (RUS)- odavonzotta a legtöbb nagy nullsec játékost. Semmi sem olyan bonyolult, mint a nullsec viszonyok és háborúk az EVE-ben, a mittani (és ez a topic) megpróbálja a fontosabb eseményeket összegezni.


Résztvevő felek

Néhány kisebb résztvevő lemaradhat a listáról.
Az eredeti konfliktus a RUS és az N3 koalíciók között tört ki. A CFC sok tagból áll, de jelenleg a RAZOR, Initiative és a Goonswarm érintett az eseményekben.

N3 blokk: Northern Coalition(NCDOT), Nulli Secunda, Why So Serious, Spaceship Samurai (RAX is itt érdekelt)

PL blokk (jellemzően az N3 oldalán): Pandemic Legion, Insidious Empire

RUS blokk: Solar Fleet, Darkness of Despair, Against All Authorities, C0VEN, Darkness, Black Legion

CFC blokk (jellemzően az RUS oldalán): RAZOR Alliance, Goonswarm Federation, The InitiativeJelenlegi stratégiai helyzet:


Miután a SOLAR flotta beköltözött KDF-be (Catch) http://evemaps.dotlan.net/map/Catch/KDF-GY#kills24
hogy előkészítsen egy várhatóan Immeansea elleni támadást N3 egy megelőző csapást indított KDF és GE-8 ellen. http://themittani.com/news/breaking-massive-fight-ge-8jv-ongoing
Mindenkettő a RUS kiinduló rendszere (staging system). Ez a csapás nem sikerült, amivel általában a sov háborút akarják indítani. A RUS koalíció megvédte a rendszert és megfordította az állást SBU-kat (sov törő modulok) rakva szerte Immeansea-be, reinforceba téve több N3 rendszert Immeansea-ben.
Pizza futtat egy publikos sov timer számlálót az érdeklődőknek:
http://timerboard.net/

CFC Curse-ben állomásozva még hivatalosan nem avatkozott a küzdelemben, de a goonok európai része már SBU-kat rakott G15Z-W-ben (Scalding Pass), amely IHUB-ja hétfőn jött ki EU primetime-ban és egy masszív 2600 fős csatát hozzott, ami valahogy szokatlan egy olyan rendszerben, ami nem bír stratégiai jelentőséggel és nincs is állomás benne. Minden esetre az induló új háború nagy blobcsatákat ígér, mint 1-SMEB csaták voltak a TEST háborúban júniusban.
N3 sikeresen megvédte a rendszert.

A G15Z konfliktusban a szövetségek olyan új fleetdoktrinákkal kísérleteznek készülve a Rubicon-os változásokra amelyeket korábban még nem láthattunk a Fountain háborúban.
Rettentő sok t3 vonult fel. RUS oldalon 3 különféle Tengu fleet jelent meg (HAM, Heavy, Rail) N3 oldalon mind Proteus és Loki flotta, megtámogatva Celestis-ekkel és Hurricane flottával.
Init és DD Typhoon és Typhoon Navy koncepciókat hozott, RAZOR tradícionális Zealat/HAC csoportot, míg Goonswarm sentry asszisztális Domi flottát.
PL klasszikus slowcat senty capitál flottát.
http://dog-net.org/brdoc/?brid=24243

Ma este KW-I6T-ben várható harc, ahol N3 várhatóan megpróbálja megvédeni az állomást a RUS ellen.

Hozzászólások:

Bejelentkezés