Rhea
Furcsának tűnik azt gondolni, hogy a podpilótáknak köszönhetjük ennek a rendszernek a felfedezését. Taya ezt hivatása, talán élete árán ismerte el nekem. Nem gondolom, hogy figyelmen kívül hagyhatjuk a szerepet amit játszottak. Mindent amit itt teszünk így vagy úgy, de miattuk tehetjük. Még ha nem is tudják.

~ Zakari Kovalis, Katydid Felfedezõ hajó, Személyes Napló YC112.09.12

Rhea egy frissítés ami kibővíti az EVE Online-t. Itt van, hogy mi jön Új Édenbe december 9-én.

 

Thera és a száz másik shattered wormhole

Száz új wormhole rendszer lesz felfedve a Rhea-ban Thera-val együtt, egy hatalmas neves wormhole rendszerrel, négy Sisters of EVE állomással és több wormhole kapcsolattal az ismert űrbe. Landmark-ban és rejtélyekben bõvelkedik. Olvass errõl ebben a dev blogban CCP Fozzie-tól: Thera and the shattered wormholes

Thera_550.jpg

 

Nincs clone grade és nincs skill pont vesztés pod halálkor

A clone grade-ek, clone upgrade költségek és skill pont veszteségek podoláskor (kivéve ha Strategic Cruisert vesztesz) el lesznek távolítva a Rhea frissítésben. Olvass errõl a változásról és az érvelésrõl többet egy hamarosan érkezõ dev blogban CCP Terminus-tól, vagy nézd meg a második részét az o7 show-nak (13:00 percnél) hogy hallj valamit a változásokról.

 

A Confessor - Amarr Tech 3 Tactical Destroyer

A Confessor az elsõ a négy új Tech 3 Tactical Destroyer-bõl ami rendelkezik a képességgel, hogy váltson defenzív, sebesség és sniper üzemmódok között, különbözõ bónuszokat nyújtva. Honorary Fabricator General Ascentior és más lelkes podpilóták erõfeszítései miatt, az Amarr Birodalom volt az elsõ, aki befejezte ezt a fejlesztési versenyt, hogy megépítse ezt az új fajta hajót. A többi 3 tactical destroyer a következõ frissítésekben várható. Olvass többet errõl az új hajóról egy hamarosan érkezõ dev blog-ban.

Confessor_550.jpg 

A Bowhead - ORE Freighter

Mozgass összerakott hajókat ebben az új freighter-ben az ORE-tól ami egy terjedelmes ship maintenance bay-el érkezik. Ha egy Bowhead megsemmisül, van rá esély, hogy az összerakott hajókat meg lehet találni a roncsok között. Olvass a hajó tulajdonságairól és képességeirõl ebben a fórum post-ban.

BowheadN_550.jpg 

Sleeper scout drone-ok kóborolnak az ismert űrben

Új típusú kóborló scout drone-ok, -látszólag wormhole űr sleeper site-ból eredve- valamit az ismert űrben fognak vizsgálni. Saját felelõsségre támadd meg. Ezek az NPC-k és az AI kód ami meghajtja õket egy következõ dev blog-ban lesz részletezve.

 

Sleeper Cache High End Exploration Site-ok és Polarized Weapon Module-ok

A Rhea frissítés elhozza a Standard és Superior verzióit a Sleeper Cache high-end exploration site-oknak, ahol megtalálhatod az új polarizált fegyvereket, amiknek van néhány nagyszerű elõnye, de lenullázza a resist-jeid. Olvass ezekrõl a rejtélyes site-okról ebben a dev blog-ban CCP SoniClover-tõl: Sleeper Cache Exploration Sites & Polarized Weapons

 

Hajó renderelés és fények frissítve Fizikai alapú renderelési technikákkal (PBR)

A "Physically Based Rendering" egy kifejezés egy élvonalbeli renderelési módszerre ami megközelítõleg modellezi, hogy a fény hogyan pattan vissza különbözõ felületekrõl. A hajók és fények renderelése ezzel a megközelítéssel sokkal valósághűbb felületeket eredményez és fényeket amik gyönyörűen verõdnek vissza. A Rhea frissítéssel minden hajó kivéve a T3 straregic cruiser megkapja ezt a PBR renderelési módszert. A következõ frissítések alkalmazzák ezt a módszert az EVE többi részére is. Olvass errõl a technológiáról többet egy hamarosan érkezõ dev blog-ban CCP Mankiller-tõl.

 

Új UI, ablak áttetszõség beállítás és interfész ikonok

Az EVE Online UI egy nagy frissítést kap a Rhea-val, hogy javítsa a felhasználói élményt és az EVE-t még modernebbnek látszóvá tegye az új Neocom, ablak és állomás ikonokkal, új ablak skin-ekkel és faction szín témákkal, új UI effektekkel... Valamennyi opció és beállítás elérhetõ lesz, hogy teszre szabd az élményt. Olvass errõl többet ebben a dev blog-ban CCP Optimal-tól: A new look for EVE's UI - feedback needed (Összefoglalva itt.)

NewUISkin_550.jpg

 

Új Opcionális hajóirányítás billentyűzettel

A Rhea frissítésen, lehetõséged lesz kipróbálni a billentyűzettel való hajóirányítást mint egy béta feature. Semmi új mechanika vagy mozgási opció nem lett bevezetve, csak a képesség, hogy WASD vagy nyíl gombokkal repülj ugyanazzal a mozgással amit ma tudsz dupla klikkel. Olvass errõl többet ebben a dev blog-ban CCP Nullarbor-tól: Quick, give me manual control!

 

Új opcionális Csillagtérkép

A csillagtérképet teljesen újracsináltuk hogy javítsuk az értelmezhetõséget és használhatóságot. A Rhea frissítésben kipróbálhatod ezt az új térképet mint egy béta feature. Olvass errõl többet egy hamarosan érkezõ dev blog-ban.

 

Blackbird, Rook és Falcon hajó modell újradizájnolva

BlackbirdRedesign_550.jpg

 

Tech 2 Hull variáns az Onyx-nak és Eagle-nek

OnyxAndEagle2_550.jpg

 

Incursus, Enyo és Iskhur hajó modell újradizájnolva

Incursus_550.jpg

 

Vizuális effekt frissítések az aszteroida öveknek

Por effektet, napsugarak és szikla darabkák lesznek hozzáadva az aszteroida övekhez a Rhea frissítésben, hogy még magával ragadóbb élményt nyújtsanak. Korai work in progress screen shot:

AsteroidBeltN_550.jpg 

Special Edition Dreadnoughts

Négy új Special Edition Dreadnought lesz elérhetõ a New Eden Store-ból a Rhea frissítéssel: Az Interbus Moros, A Sarum Revelation, A Wiyrkomi Phoenix és a Justice Naglfar.

Interbus_275.jpg Sarum_275.jpg
Wiyrkomi_275.jpg Justice_275.jpg

 

Új kalóz ruhák

Kalóz frakció témájú ruhák lesznek hozzáadva a New Eden Store-hoz.

Apparel1_550.jpg

Apparel2_550.jpg 

Kill Report és Contract értesítés

A kill report-ok és contract-ok elérhetõek lesznek az új értesítési rendszerben, teljesen konfigurálhatóan.

 

Javítások a Market Sell Order készítésre

Követve az eredeti publikálását ennek a feature-nek a Pheobe-bõl, a Rhea frissítés jobb visszajelzést hoz arról, amikor tárgyakat húzol a sell ablakba.

 

Publikus CREST API frissítés az EVE Tool készítõknek

Az egész item type collection az EVE-bõl elérhetõvé válik a publikus CREST-bõl, a market orderekkel együtt amik elérhetõek a marketen. Menj a developers.eveonline.com-ra hírekért és frissítésekért az APIn és egyéb fejlesztõi eszközökön az EVE Online-hoz.

 

Régi Trial Account karakter nevek felszabadítása

A Rhea frissítéssel felszabadítunk több mint hat millió karakter nevet, amit a régi trial accountok foglaltak le és soha nem lettek elõfizetõk.

 

A többi

Néhány feature amirõl beszéltünk nemrég, de nincs itt listázva még bekerülhet a Rhea-ba, szóval majd olvasd el a végsõ patch note-ot a teljes változásokat tartalmazó listáról. Továbbá közelrõl figyeljük a Phoebe változások következményeit a jump drive közlekedésen és tovább dolgozunk a sovereignty változások következõ fázisán. Errõl további információt decemberben hallhatsz.

 

Nagyon reméljük, hogy élvezni fogod a Rhea frissítést, ami december 9-én jön az EVE Online-ba.

Ne felejts figyelni az in-game hírekre és mozgásokra, mert ez az áttekintõ blog nem fed fel minden változást a Rhea körül, vagy hogy miért történnek ezek a dolgok New Eden-ben.

 

CCP Seagull
Executive Producer, EVE Online
@ccpseagull

Hozzászólások:

Bejelentkezés