Phoebe

Ami jön az EVE Online-ba a Phoebe frissítéssel november 4-én

Nagyon izgatott vagyok, hogy bemutathatom azokat a feature-öket amik a Phoebe frissítéssel érkeznek az EVE Online-ba november 4-én. És ez nem minden, van néhány dolog ami valószínűleg még bekerül, erről majd írok ha közelebb kerülünk a frissítéshez.

Még ennél is több részletért ezekről a változásokról és egy pillantásért arról ami előttünk van decemberre és utána, végy majd egy pillantást az EVE Vegas alatt az EVE Keynote-ra ahol arról fogok beszélni, hogy az EVE merre tart.

De kezdjünk is hozzá - itt van az első kör arról, ami jön a Phoebe-vel november 4-én.

Nagy távolságú utazás változások

A Phoebe nagy változásokat hoz a nagy távolságú utazáshoz az EVE Online-ban, bevezetve az ugrási fáradtságot azoknak a karaktereknek akik ugró hajtóműveket, hidakat, portálokat használnak és valamennyi ezzel kapcsolatos változást ami befolyásolja az utazás, hadviselés és logisztika ökoszisztémáját az EVE-ben. Az ezzel kapcsolatos változások magában foglalják a capital hajók kapu használatát, doomsday fegyverek low security űrben való működését, sovereignity struktúrák életerejének változását, POS fegyver rebalanszt, Stealth Bomber és Heavy Interdictor rebalanszt és station bubble módosításokat.

Egy teljes listáért a változásokról tekintsd meg a dev blog-ot és ezt a fórum témát. A következő blog-ok jobban belemennek a részletekbe ezekről a változásokról.

Korlátlan skill queue

Hogy segítsük az embereket akik átmenetileg nem tudnak hozzáférni egy EVE klienshez és úgy általában eltüntessük ezt a kellemetlenséget, a Phoebe-ben képes leszel végtelen mennyiségű skillt betenni. A trial account-ok még mindig rendelkezni fognak a 24 órás korlátozással.

Ez a változás elérhető lesz a Singularity-n egy visszajelzés fórum témával a következő héten.

Phoebe - Skill Queue
 

Több piaci sell order készítés

A Phoebe elhozza a lehetőséget, hogy több piaci sell order-t készítést egyszerre, például, hogy gyorsan eladj nagy mennyiségű válogatott tárgyakat. Ez a feature már elérhető a Singularity-n egy kezdetleges formában. Olvass erről többet ebben a fórum témában.

Bookmark-ok az űrben és több a Sensor Overlay-ben

Személyes és céges helyek, Cosmic signature-ok és anomáliák, Landmark-ok és Agent küldetések láthatóak lesznek a Sensor Overlay-en a Phoebe-vel. Az overlay eredmények láthatóak lesznek egy iránytű szerű gyűrűn a hajó HUD-on. Olvass erről többen ebben a dev blog-ban.

Új Invention

Az invention és a reverse engineering össze lesz vonva a Phoebe-ben és ezzel együtt több változás lesz az ipar ezen területein amiről ebben a dev blog-ban olvashatsz. Ezen kívül még lesz több kért változtatás az Industry kezelőfelületen, például a képesség hogy összecsukd a felső ablakát. Még több a változásokról az első dev blog-hoz képest egy következő dev blog-ban.

Phoebe - IndustryUI

Új és rebalanszolt exploration jutalmak

A data site-ok jobb jutalmat kapnak és több fajta item-et lehet majd találni ezekben az exploration site-okban. Olyan data és relic site-ok amik Null Security űrben vannak, megtalálhatóak lesznek Class 1-3-as féregjáratokban. Egy következő blog majd részletezi a változásokat.

Új értesítések

A Phoebe elhozza a teljes új értesítési rendszert ami összegyűjti az értesítéseket és nagy konfigurálhatóságot ad arról, hogy miről akarsz értesülni. Olvass erről többet ebben a dev blog-ban.

Phoebe - Notifications

Mission Objective útmutatás

Új információ az Agent Mission információs panelen irányít téged, hogy mit kell csinálni a következő küldetésedben, hogy megcsináld azt. Egy következő dev blog majd belemegy a részletekbe erről.

Új álcázási effekt Covert és Prototype cloak-okhoz

A Phoebe új variánsokat hoz az új álcázási effekthez.

Phoebe - Cloaking

Különböző ikonok az armor és hull rep-hez illetve cyno-hoz és covert cyno-hoz

Az ikonok különböző modulokhoz ugyan azok voltak, hibákat okozva. A Phoebe-ben különböző ikonok lesznek az armor és hull repair modulokhoz, illetve a covert és normál Cynosural Field Generator-okhoz.

Scanner ablak elválasztás

A Phoebe-vel külön ablaka lesz a Directional Scanner-nek, Scan Probes-nak és Moon Scanning-nek.

Hogyan lehet jobbá tenni az expedíciókat

Több információ és több megoldott probléma életképesebb fogja tenni az expedíciókat a felfedezők számára. Egy következő dev blog majd részletezi a változásokat.

Phoebe - Exploration

EVE XML API frissítések

Medical clone transfer timer, jump fatigue, jump clone és multiple character training információ hozzá lesz adva az EVE XML API-hoz. Nézd meg a dedikált harmadik fél fejlesztői blog-ot a részletekért.

Világosabb csillagködök

A csillagködök világosabb lesznek, hogy egy jobb megvilágítású környezetet teremtsenek.

Új hangok a struktúráknak

A hang környezet a küldetésekben és anomáliákban javulni fog az új hang effektekkel amiket az általános épületek kapnak.

Trial Account upgrade javítások

Üzenetek a trial account korlátozásairól és az út az előfizetéshez javulni fognak a Phoebe-ben. Valamennyi korlátozás a trial accountokról le lesz véve, például tudsz majd battleship-et repülni és részt tudsz majd venni incursion-okben és factional warfare-ben. Több információ egy következő dev blog-ban.

 

Egyelőre ennyi, remélem, hogy mindannyian csatlakoztok hozzánk az EVE Vegas stream-en és kérlek küldjetek visszajelzéseket a fórumon.

/CCP Seagull
Executive Producer, EVE Online

@ccpseagull

Eredeti dev blog: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/coming-to-eve-online-in-the-phoebe-release-on-november-4th/

Hozzászólások:

Bejelentkezés