Oceanus

Ami jön az Oceanus-al september 30-án

Helló podtársak! Készülődünk a következő, szeptember 30-án érkező frissítéshez és ez az azt bemutató blog. Az Oceanus után még két frissítés érkezik: Phoebe november 4-én és Rhea december 9-én. Itt vannak az újdonságok amiket az Oceanus frissítéssel hozunk:

EVE Online franciául

Az Oceanus elhozza a francia nyelv támogatását az EVE Online-ba és az új franciául beszélő embereket, hogy lelődd vagy besorozd őket.

Új álcázás effekt

Egy új effekt a hajóknak kapuk és álcázó modulok használatakor. Nézd meg a folyamatban lévő effektet működés közben a Singularity szerveren ezekben a videókban YouTube-on:  TheMittaniTV, Michael B, CCP Manifest

Új féregjárat csillagködök

A féregjárat űr egy nagy vizuális frissítést kap az új csillagködökkel minden féregjárat osztálynak.

Nézd meg a folyamatban lévő effektet ebben a YouTube videóban amit Asayanami Dei készített.

Féregjárat effektek amik mutatják, hogy milyen hajó mehet keresztül

A frissített effektek a féregjáratokon különböző színnel mutatják a különböző típusú féregjáratokat, hogy láthatóvá tegyék az űrben azt a maximális hajó tömeget amit a féregjárat támogat. (Ezt az információt a "Show Info"-ban is láthatod a féregjáratokon a Hyperion frissítés óta)

Új Burner küldetések, mostantol Logistics-el

Vállalj el egy új sorozat Level 4 Burner küldetést még erősebb fregattokkal immár saját logistics támogatással. Egy dev blog hamarosan érkezik információval, hogy hogyan boldogultak eddig a Burner küldetések és az új küldetések részleteiről.

Hajó fitting importálása vágólapról

Fitting-ek importálása killboard-okról és harmadik fél által készített eszközökből az EVE-be sokkal könnyebb lesz az Oceanus-al, a fitting-ek importálásával olyan szöveg formátumba a vágólapra, amit sok eszköz és weboldal használ, mint az EFT, pyfa és BattleClinic. Erről többet megtudhatsz ebben a fórum témában és egy közelgő dev blog-ban.

Új értesítések

Az Oceanus-ban, lehetőséged lesz kipróbálni az új értesítési rendszert, ami egy helyre gyűjti az értesítéseket, használhatóbbá és jobban kinézővé teszi őket és lehetőséget ad, hogy részletesen beállítsd milyen értesíteseket akarsz és azok hogyan viselkedjenek. Ezt a funkciót a beállítások ablakban tudod bekapcsolni. Minden részlet erről egy közelgő dev blog-ban jön.

Nevesített modulok frissítése

Az első adag változás egy hosszú távú kezdeményezésben, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a ritka és fejlett modulok hasznosak és "van értelmük". Oceanus frissítéseket hoz a Capacitor Flux Coil, Survey Scanner, Cargo Scanner, Ship Scanner, Reactor Control, Co-Proecessor és Micro Auxiliary Power Core-okhoz. Az egész kezdeményezés, hasonlóan a jó ideje futó hajó balansz projekthez, egy közelgő dev blog-ban lesz prezentálva.

Interceptor-ok és Interdictor-ok kapnak egy balansz frissítést

Tartsd szemmel a Features and Ideas fórum-ot egy közelgő témáért, részletekért és a visszajelzés lehetőségéért.

Tooltip-ek market group-oknak és kategóriák-nak

Tooltip-ek hozzá lesznek adva a market group-okhoz és kategóriákhoz, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegyük a market böngészését.

Új zene az Oceanus-hoz

Az Oceanus új zenét hoz a karakterválasztó képernyőre, amit fel fogunk rakni a SoundCloud-ra -amint elkészül- a többi szabadon közvetíthető és letölthető zene közé.

Előnézet a New Eden Store-ban

A New Eden Store 3D-s előnézetet kap az árult tárgyakról, beleértve a képességet, hogy lásd a ruházatot a saját karaktereden.

Hajó kinézet under-the-hood frissítés

Az Oceanus-ban egy nagy under-the-hood frissítést adunk ki, hogy hogyan tároljuk és szervezzük a vizuális adatokat a hajókról az EVE Online-ban, előkészülve, hogy el tudjuk hozni a vizuális testreszabását a hajóknak a jövőben. Mindennek ugyanúgy kellene kinéznie, de ha látsz váratlan változásokat, ez lehet a miértje. Egy közelgő dev blog-ban az art és graphics csapat TriLambda, majd belemegy a szaftos részletekbe.

CIDER frissítés a Mac-es EVE kliens-hez

A Mac-es eve kliens alapjai egy nagy frissítést kap az Oceanus-al ami orvosol több problémát.

---

Ezek mind szeptember 30-án jönnek az EVE Online-ba. Számos feature már kipróbálható a Singularity-n, a publikus teszt szerverünkön. A patch notes oldal tartalmazni fogja a teljes listát a változásokról a frissítés előtt.

Mi van a null sec és sovereignity változásokkal?

Az EVE Online dizájn csapata aktívan dolgozik a játék mechanikai változásokon ami kihatással van a null security űrre. A Council of Stellar Management Reykjavik-ba látogat a CSM csúcstalálkozóra következő héten és közvetlenül a találkozó után nyílvánosságra hozzuk a teljes értekezést a tervekről az EVE közösségnek. Olvass többet erről ebben a fórum témában.

 

Köszönjük, hogy velünk repültök,

CCP Seagull
Executive Producer of EVE Online

Eredeti dev-blog: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/coming-in-oceanus-on-september-30/

Hozzászólások:

Bejelentkezés