Az ETC halott, éljen a PLEX Activation Code!

Az ETC halott, éljen a PLEX Activation Code!

Rettenthetetlen űrpilóták, fontos hírünk van számotokra.

Mint azt valószínűleg tudjátok, már sok-sok éve forgalmazunk EVE Time Code-okat (vagy ETC-ket röviden) számos üzlettárson keresztül. Azonban idővel a "time code" fogalma kevésbé vált mindennapossá és háttérbe szorította a PLEX, amit még 2008-ban vezettünk be.

Hogy kevésbé zavaróvá tegyük a dolgokat a játékosaink számára és leegyszerűsítsük az EVE Online termékcsaládot, elkezdtünk új kódokat terjeszteni az üzlettársaink fele 2014. május 1-étől amit PLEX Activation Code-nak (vagy röviden PAC-nak) hívunk. Mindegyik PAC lehetővé teszi a vásárlója számára, hogy bizonyos számú - 1, 2, 6, 12 vagy 28 - PLEX-et vásároljon az Account Management rendszerén keresztül. A Javasolt Kiskereskedelmi ár (Suggested Retail Price - SRP) a PLEX Activation Code-okon ugyanannyi lesz, mint az SRP a PLEX-en, amit közvetlenül a CCP kínál - tehát egy 2-PLEX Code ugyanannyiba fog kerülni neked, mint egy régi 60-day ETC került volna.

Mindamellett van néhány fontos használhatósági változás az új PLEX Activation Code-okkal kapcsolatban, ami külön említést érdemel, szóval olvasd el a további információkat.


Mi az a "PLEX Activation Code"?

A "PLEX Activation Code" egy bérmentesített termék, amit az üzlettársainkon keresztül adunk el. Ezek tartalmazhatnak item-eket, játékidőt új account-oknak (mint kezdő csomag) vagy PLEX-et.
A PLEX különböző célokra használható, beleértve trial account-ok aktiválását, játékidő hozzáadását vagy játékbeli valuta szerzését más játékossal való kereskedelmen keresztül.
Teljes listát a harmadik fél kiskereskedőkről ezen az oldalon találsz.
Ezek az üzlettársak email-ben küldik a PLEX Code-ot a vásárlás után azonnal, ezért fontos, hogy helyes információt adj meg, amikor PLEX Activation Code-okat vásárolsz.Mi az a PLEX?

A Pilot License Extension (PLEX) egy item, ami 30 nap játékidőt ad az EVE Online account-odhoz. Bármilyen time code-ból konvertálható és mint bármilyen másik item, eladható az EVE Marketen. Több információ a PLEX-ről és a különböző felhasználási módjairól az EVE Online Knowledge Base-ben található.Hogyan működnek ezek a PLEX Activation Code-ok?

PLEX Activation Code-ok gyakorlatilag ugyanúgy működnek, mint ahogy a régi ETC-k működtek, az egyetlen különbség, hogy az új PLEX Activation Code-okat az EVE Online Account Management oldalán (https://secure.eveonline.com) kell felhasználni. Ha megpróbálsz használni egy új PLEX Activation Code-ot az EVE Online kliens-ben, egy hibaüzenetet kapsz, ami továbbít az Account Management weboldalra.
Kérjük vedd figyelembe, hogy egy PLEX vásárlása nem hosszabbítja meg automatikusan az előfizetést az account-on. Ahhoz, hogy ezt megtedd, először ki kell váltani a PLEX-et (redeem), aztán aktiválni a játék kliensen belül.A PLEX Activation Code használható arra, hogy meghosszabbítsam az előfizetésem?

Igen, használhatod a kódot arra, hogy meghosszabbítsd az EVE Online előfizetésedet 30 nappal.Használhatom trial account-ra PLEX Activation Code-ot?

Igen, ezek a kódok használhatóak trial account-on és felminősítheted a trial accountod PLEX-el.Használhatom ezeket a PLEX Activation Code-okat, ha inaktív az account-om?

Igen, reaktiválhatod az előfizetésedet PLEX-el az Account Management weboldalon keresztül. Ha van egy PLEX-ed játékon belül egy inaktív account-on, akkor használhatod a Hours for PLEX opciót, hogy beaktiválhasd a PLEX-et a játékból.Mi történik a régi ETC-kkel? Vannak tervek a deaktiválásukra?

Nincsenek közvetlen tervek bármilyen ETC deaktiválására, amit a CCP terjesztett az üzlettársai számára. Az ETC-k csak egyszerűen nem lesznek elérhetőek többé - PLEX Code-ok lesznek az új áruk, amit a CCP üzlettársai árulnak.Mi történik a Secure Time Code exchange-el?

A régi ETC-k elcserélhetőek lesznek más játékosokkal a Secure Time Code exchange-en keresztül mint eddig. Az új PLEX Code-ok nem lesznek elcserélhetőek direktbe, de vehetsz és eladhatsz PLEX-et a market-en, miután kiváltottad a PLEX Code-ot az Account Management rendszerben.Láttam néhány nagyon olcsó PLEX-et az interneten - ez legális?

Egy lista a hivatalos CCP üzlettársakról itt található. Arra ösztönzünk minden játékost, hogy használja a józan eszét és legyen körültekintő az egyéb forrásokkal. Sok ajánlat az interneten RMT-zők (Real Money Trade) által van közzétéve és a velük való üzletelés nemcsak az EVE Online EULA-val ütközik, de még az account-odat és a személyes adataidat is kockázatnak teszi ki.

Például, ha valaki egy PLEX-et akar neked eladni valós pénzért és a játékon belül szolgáltatja, az az EULA-t sérti (arra buzdítunk, hogy jelentsd a hasonló eseteket nekünk a security@ccpgames.com-on). PLEX, amit a CCP és üzlettársai adnak el, azok az account redeeming rendszerébe kerülnek.

Fly Safely!


Forrás: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/the-etc-is-dead-long-live-the-plex-activation-code

Hozzászólások:

Bejelentkezés